Şimdi Ara

Battlefield 3 Çalışmayı Durdurdu (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
56.857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • registry'deki "hkey_local_machine\software\ea games\battlefield 3" key'inde bulunan ve oyunun yüklendiği klasörü işaret eden "gdfbinary" ile "install dir" string'lerinin value'larından da aynı karakteri silince problem halloluyor.
  • oyunda atma problemleri gerçekten var bende çok yaşadım bu sorunu
  • orjinal alınca geçmiyor o sıkıntı.
    korsan alın valla orjinal almayın.
    ben aldım oynayamıyorum...
  • BATTLEFİELD 3 ÇALIŞMAYI DURDURDU.
    arkadaşlar SORUNUN ÇÖZÜMÜNÜ BULAN VARSA LÜTFEN YAZSIN... GERİDE KALANLARI DA DÜŞÜNSÜN...
    ŞİMDİ YAPTIKLARIMI SÖYLEYECEĞİM

1. Oyunun kurulu olduğu yerdeki tm yi sildim. Hatta regeditten girip tüm tm' leri sildim.

2. Kurulduğu dizindeki installer içindeki directx-redist-Dxsetup kurun. Ardından punkbuster-redist-pbsvc kurun. Ardından vc-vc2008sp1-redist (64 bit ise sounda 64, 32bit ise sonunda 86 olanı kurun. DEDİLER aynısını yaptım.

3. Oyunu tüm ekran çözünürlüğündeki şekilleriyle giriş yaptım.

4. Enson ekran kartı driverini indirdim kurdum.

5. Neredeyse Bütün form sitelerini araştırdım.

YİNE DE OLMADI. YAPAMADIM. Bazan oyun açılırken battlefield 3 çalışmayı durdurdu hatasını veriyor bazan oyunu oynarken bazan da bölüm geçerken. BU HATANIN ÖNÜNE GEÇEMEDİM.
    (Oyun orginal değil. hem çekme cd aldım hemde torrend reloaded olarak internetten indirdim. Oyun D de kurulu.)
    OLDURAMADIMMM.

• oyunu acarken yonetici olarak acmayi denedinizmi
  • hocam onu da denedim yine olmadı
  • bi el at gözünü seveyim :)
  • Dostum bu sorun genelde herkezde var bende bile oluyordu oyunu bitirir bitirmez de sildim zaten ama sende surekli oluyosa sistemden kaynaklanan bir sorunda olabilir sistem C ye kurulu ise oyunu C ye kurmayi deneyin birde
  • Teşekkür ederim. Son çarem oyunu C ye kurmak. O da olmazsa bırakacağım artık işin ucunu. Yinede sorunu çözen varsa yardımlarını bekliyorum.
  • Arkadaşlar bende de var ama sadece multi de server açılmadan önce giriş yaparken bi yerde hata veriyo.Oyunda bi kere single de verdi. onun dışında sadece server a girerken var.(Oyun orjinal kutulu)
  • tmleri sildim,
    reg editi tek tek inceleyip tm leri oradan da sildim,
    yönetici olarak çalıştırdım,
    nvidia panelden "3" olan öntenımlı kare değerini "1" yaptım,
    yetmedi oyunu sildim bir daha kurdum,
    nvidia ekran kartı sürücülerini bir daha kurdum,
    amuda kalkıp burnumda portakal çevirmediğim kaldı kısacası sadece..
    akşama bir de onu deniyeyim çalışırsa söylerim size,

ben böyle sorun yumağı bir oyun hayatımda görmedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Technics

tmleri sildim,

Oyunu yeniden yükleyin. Kurulduğu dizindeki installer içindeki directx-redist-Dxsetup kurun. Ardından punkbuster-redist-pbsvc kurun. Ardından vc-vc2008sp1-redist (64 bit ise sounda 64, 32bit ise sonunda 86 olanı kurun. Okuduğum yerde böyle yazıyordu) Bunları yapınca benim oyunum açıldı. Tabi oyun orjinal. Belki size de faydası olur. Deneyeme değer

• quote:

Orijinalden alıntı: TheNewChery

quote:

Orijinalden alıntı: Technics

tmleri sildim,

Oyunu yeniden yükleyin. Kurulduğu dizindeki installer içindeki directx-redist-Dxsetup kurun. Ardından punkbuster-redist-pbsvc kurun. Ardından vc-vc2008sp1-redist (64 bit ise sounda 64, 32bit ise sonunda 86 olanı kurun. Okuduğum yerde böyle yazıyordu) Bunları yapınca benim oyunum açıldı. Tabi oyun orjinal. Belki size de faydası olur. Deneyeme değer

denedim o da olmadı malesef

• sağ tıkla uyumluluktan windows 95 i seç kardeşim açılcak %99
  • aynı sorun bende de vardı. Bu sayfada yazılanları yaptım çözüldü.
    http://forum.donanimhaber.com/m_54054145/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alkımm

quote:

Orijinalden alıntı: CankatAdiloglu

Sildiğimi belirtmiştim zaten olmaıd...
    Başka yok mu çözümü olan ?

36tl verip orjinal alabilirsiniz.Sorun çözülür

ark 136 demek istedi galiba:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: akibeel

quote:

Orijinalden alıntı: Alkımm

quote:

Orijinalden alıntı: CankatAdiloglu

Sildiğimi belirtmiştim zaten olmaıd...
    Başka yok mu çözümü olan ?

36tl verip orjinal alabilirsiniz.Sorun çözülür

ark 136 demek istedi galiba:)

Fazla bile yazmışım

http://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/battlefield-3-orjinal-cd-key-aninda-teslimat-47977309

http://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/battlefield-3-cdkey-cd-key-hemen-gonderi-47221207

http://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/battlefield-3-standart-on-siparis-100-orjinal-46629305

http://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/battlefield-3-standart-edition-hemen-teslim-47232239

• Dostlar SORUNU ÇÖZDÜM...
    ŞİMDİ YAPTIKLARIMI SÖYLÜYORUM AYNISINI YAPARSANIZ OYUNU OYNAYABİLİRSİNİZ...
    1. Oyunu tamamen kaldırdım. (ilk önce D ' de kurulu idi.) ve C'ye kurdum. (Kurarken oyunun kaydettiği dizin adındaki tm yazısını silerek kurdum)

2. Kurulduğu dizindeki installer içindeki directx-redist-Dxsetup kurun. Ardından punkbuster-redist-pbsvc kurun. Ardından vc-vc2008sp1-redist (64 bit ise sounda 64, 32bit ise sonunda 86 olanı kurun. BUNU DA YAPTIM. VE CRACK' LEDİM.
    3. (BUNLARI OKURKEN HOMURDANDIĞINIZI DUYUYOR GİBİYİM ÇÜNKÜ DEFALARCA AYNISINI YAPTIK. ARTIK PÜF NOKTASI;
    http://www.nvidia.com/Download/index.aspx?lang=en-us SİTESİNDEN EKRAN KARTINIZIN EN SON DRİVERİNİ İNDİRİYORSUNUZ. VE KURUYORSUNUZ.
    4. İNDİRDİĞİNİZ KURULUM DOSYASINI MASA ÜZERİNDE TUTALIM ÇÜNKÜ DEVAMLI LAZIM OLACAK.
    5. BİLGİSAYARI KESİNLİKLE YENİDEN BAŞLATMIYORUZ. KURULUM BİTİNCE C DE PROGRAM FİLES TE KURULU BATTLEFİELD 3 KLASÖRÜNE GİRİYORUZ VE ORADAN OYUNU NORMAL OLARAK AÇIYORUZ. (KISAYOL OLUŞTURMAK YOK) VE OYUN AÇILDIIII. GEÇMİŞ OLSUN. AMA BİTMEDİ.
    6. SAATLERCE OYNADIK OYNADIK OYNADIK. ARTIK HATA GELMİYOR. SONRA BİLGİSAYARI KAPATTIK VE DAHA SONRA OYNAMAK İÇİN GERİ OYUNU AÇTIK. AMA TEKRAR HATA VERDİ. İ Ş T E;
    NE YAPACAĞIZ YANİ; ARKADAŞLAR HER BİLGİSAYARI AÇTIĞIMIZDA YANİ OYUNU HER OYNAMAK İÇİN BİLGİSAYARI AÇTIĞIMIZDA O MASA ÜZERİNDEKİ DRİVERİ YENİDEN KURACAĞIZ. VE SAATLERCE OYNAMAYA DEVAM EDECEĞİZ. BUNUN TEK ÇÖZÜMÜ BU.
    PAROLAMIZ HER BİLGİSAYARI AÇTIĞIMIZDA NİVİDİA NIN DRİVERİNİ KURMAK. 2 DK. KURUYOR HİÇ SORUN DEĞİL İSTEDİĞİMİZ KADAR OYNAYABİLİYORUZ TA Kİ PC Yİ KAPATINCAYA KADAR... :) OLMAMA GİBİ ŞANSI YOK TEŞEKKÜRLERİNİZİ BEKLİYORUM. İYİ OYUNLARRR

• ekran kartı ati amd tabanlı ise durum nedir
  • tüm zamanların en sorunlu oyununu yapanlara buradan selamlarımı gönderiyorum, efsaneyi ne de güzel bitirdiniz..
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.