Şimdi Ara

Battlefield 3 Ateş Efekti

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BF3'e başladım, benim konsolda mı bi sorun var, yoksa şaka mı bu? Atari oyunlarındaki gibi saçma bir ateş efekti çıkıyor. HD Content'i de yükledim. Eğer böyleyse MW3'le kıyaslanamaz bile. EA hayal kırıklığına uğrattı.

Battlefield 3 Ateş Efekti

• Hd update i yaptinmi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

BF3'e başladım, benim konsolda mı bi sorun var, yoksa şaka mı bu? Atari oyunlarındaki gibi saçma bir ateş efekti çıkıyor. HD Content'i de yükledim. Eğer böyleyse MW3'le kıyaslanamaz bile. EA hayal kırıklığına uğrattı.

İyi okursanız.
  • İlk sende gördüm. Tuhaf.
  • Oyundaki grafikler gayet güzel ama böyle bir şeyi ben de ilk sende gördüm ilginç. Oyunun tüm update'lerini yaptın mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dnzprmksz

Oyundaki grafikler gayet güzel ama böyle bir şeyi ben de ilk sende gördüm ilginç. Oyunun tüm update'lerini yaptın mı acaba?

Normalde de olan bu Deniz.Bence çokta tuhaf veya kötü durmuyor , alışırsın zamanla.

• quote:

Orijinalden alıntı: dnzprmksz

Oyundaki grafikler gayet güzel ama böyle bir şeyi ben de ilk sende gördüm ilginç. Oyunun tüm update'lerini yaptın mı acaba?

Youtube'da videolarını izledim orda da aynı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Beğenmezsen oynama,dert ettiği şeye bak.
  • Adam ümitlenmiş oyun için, bir de para vermiş. Bir de bu silah flamethrower mı? Oysa başka silah kullan
  • Kıyaslama amaçlı söylemiyorum ama normalde böyle olmaması gerekiyodu diye hatırlıyorum , PS3de oynardım ben böyle değildi ya ben mi yanlış hatırlıyorum ?
  • Ateş efektinde sorun yok hatta konsolda en iyisidir...
  • Bendede böyle bir şey yok ama pc de full detay oynadım gerçek ten konsol dan farki büyük .
    Işık ve patlama efekti müthiş pc de .

• Silahların kendi nişangahından(iron sights) ateş ederken belirgin bir şekilde alev çıkıyor namludan,bu aslında gerçekçi bir efekt,bir çok değişik silahla ateş etme imkanım oldu,MW'de ki efekt çok statik ve yapay,BF'deki gayet gerçeğine yakın.Ama çok rahatsız ediyorsa bunu Flash supressor ile giderebilirsin,yada red dot sight,holographic sight gibi optik eklentiler kullanırsan görmezsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.