Şimdi Ara

Battlefield 2142 oynayan var mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BF 2142 Deluxe edition almayı düşünüyorum. Oyun hala oynanıyor mu serverler dolu mu? Bide deluxe edition un özelligi nedir?

• Merhaba

Ben oynuyorum dolu serverlar var ama 500mb'lik patch'ı yüklemen lazım.Deluxe Edition bendede var bunun içinde Northern Strıke paketi var pakette yeni maplar yeni araçlar ve Silahlar var Northern Strıke'ı oynaman için'de 2GB'lik patch indirmen lazım.

Northern Strıke Paketin'de bulunanlar:

-Haritalar-
    Brıdge At Remagen
    Port Bavarıa
    Lıberatıon O Leıpzıg

-Araçlar-
    A-3 Golıath
    Type 36 Hachımoto

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ferrari -- 14 Temmuz 2012; 10:41:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çift Çekirdekli

Merhaba

Ben oynuyorum dolu serverlar var ama 500mb'lik patch'ı yüklemen lazım.Deluxe Edition bendede var bunun içinde Northern Strıke paketi var pakette yeni maplar yeni araçlar ve Silahlar var Northern Strıke'ı oynaman için'de 2GB'lik patch indirmen lazım.

-Haritalar-
    Brıdge At Remagen
    Port Bavarıa
    Lıberatıon O Leıpzıg

-Araçlar-
    A-3 Golıath
    Type 36 Hachımoto

kota sorun değil istersen 10gb olsun. Mümkünse svlerin ss ini çekebilir misin? 32 ve 64 kişi olan svlerin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: RevengeCommander

quote:

Orijinalden alıntı: Çift Çekirdekli

Merhaba

-Haritalar-
    Brıdge At Remagen
    Port Bavarıa
    Lıberatıon O Leıpzıg

-Araçlar-
    A-3 Golıath
    Type 36 Hachımoto

kota sorun değil istersen 10gb olsun. Mümkünse svlerin ss ini çekebilir misin? 32 ve 64 kişi olan svlerin?

Şuan BF2142 yüklü değil PC'de ama 500mb'lik patch'ı kurunca 9-10 tane server filan oluyor ama yinede oyuncu var.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    online oyun oynayan var mı
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.