Ben çok pis bilendim, hiç bir şey açıklamıyorlar. ps5 için 120fps açıklanmazsa xbox a geçicem ben. |
BATTLEFIELD 2042 | PlayStation (23. sayfa)
-
-
ana! işe bak. serverları doldurmak için bot kullanacaklar. la get
abi niye önceden atmadın videoyu? sektörden sektöre gitmek için araç çağırabilirsin filan diyor.
infantry oynamak eziyet olmaz inşallah. millet araçtan inmez
-
crossplay havuzu sadece xbox ve ps5 olsa , dusunmeden xbox alirdim fm bile var.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Beyler xbox'a gelin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bence ilk önce graple gun’u düşün
onu ilk gunden yazmistim hocam. Sasirmaya devam ediyoruz
Trailer'a can gelmiş resmen, şu müzikten asla vazgeçmemesi lazım Dice'ın, müziğin çevresinde şekillendirmesi gerekiyor görselleri.
-
-
Önemli olan gameplay. BF3 müziği olsa ne olacak ki? Gazlanmak mı istiyorsun dostum?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
😁😁😁
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-156629339
Önemli olan gameplay. BF3 müziği olsa ne olacak ki? Gazlanmak mı istiyorsun dostum?Ama gaza getiriyor bu müzikte hocam :)
aynen hocam. oyun hakkında doğru fikir edinmek iiçin trailer ı daha sonradan sesi kapatarak bir kaç kez daha izledim. arada çok fark oldu :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veteran_gamer -- 17 Haziran 2021; 14:6:33 > -
Oyun dünyasının en çok hype yaratan müziği kesinlikle.
Özdeşlesti artık BF ile bu müzik marşları gibi olmuyor onsuz :)
su an oyunu almayan bir çok kişi bu oyunu alicak eminim
Su videoda icim kipirdandi valla daha fazla video daha fazla daha fazla vs 😁 alpha gelsin sömürecem , cod mw yi boşarim iyi olursa 😁😁
quote:
Orijinalden alıntı: brigand35
su an oyunu almayan bir çok kişi bu oyunu alicak eminimHangi platforma aldınız ? :)
Ps5 e aldim xbox da var ama Ps ye aldim 👍
quote:
Orijinalden alıntı: veteran_gamerşu ana kadar bir duyuru yapmadıklarına göre; 120fps olmayacak oyun.
Oyun çıktığı zaman diliminde, 120fps vermeyen tek FPS oyun olma madalyasını alır. yılların wazrzone bile güncellemesini almış olur
eh dediğim oldu. warzone PS5 120hz desteğini aldı. darısı BF6 nın başına.
-
Crosplay de kesin bilgi var mı ps5 xbox pc aynı server de mi olacak yoksa ps5 ile xbox açıkçası pc ile rakip olacaksam bu oyunu almam ben ps5 dualsense ile oynarken rakip km mouse yüksek fps filan her türlü pc avantajı var zaten km kullanan çok var konsolda pc ile de oynarsak çekilmez bir oyun olur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X