Şimdi Ara

BATTLEFIELD 6 | REDSEC - PlayStation 5/Pro (280. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: ŞahinAbi Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 8 Misafir (2 Mobil) - 6 Masaüstü3 Mobil
5 sn
5.597
Cevap
129
Favori
208.785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
15 oy
Sayfa: önceki 276277278279280
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Oyunu epey beğendim ancak bariz eksikleri var. Bu oyuna gelene kadar en sevdiğim mod brakthrough moduydu. Bu oyunda haritalar küçük olduğu için oynanacak halde değil.

Bazı haritalarda kendimi COD oynuyor gibi hissediyorum, respawn olduğum anda ölüyorum vs.

Haritalar küçükken mayınların olması oyunu iyice baltalıyor. Umarım gelecek olan haritalar daha büyük olur.

Orijinalden alıntı: Dex35

Oyunu epey beğendim ancak bariz eksikleri var. Bu oyuna gelene kadar en sevdiğim mod brakthrough moduydu. Bu oyunda haritalar küçük olduğu için oynanacak halde değil.

Bazı haritalarda kendimi COD oynuyor gibi hissediyorum, respawn olduğum anda ölüyorum vs.

Haritalar küçükken mayınların olması oyunu iyice baltalıyor. Umarım gelecek olan haritalar daha büyük olur.

Bf 2042 den sonra ( catılara tank v s olması ) saçmalığından sonra bu bf3 bf4 ten sonra en iyi bf bence oyunun hataları tabi var ama beğenip beğenmemek kişiye göre değişir op metro locker gıbı harıtaların gelmesi gündemde olursa daha keyifli bf6 bizi beklıyor olacaktır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CESURYUREK_ -- 9 Ocak 2026; 18:3:47 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Oyun bir oyuncuyu kaybetti zamanını harca yarım saattir conquest oyna 30 küsür adam vur bayrak al 51'e 9 kalmış ve biz burdan kaybettik utandım valla zoruma gitti sildim oyunu bir daha oynamam tam anlamıyla soğudum oyundan nasıl böyle bir şey yaşandı anlamadım 9 sabit kaldı 51 5 saniyede sıfırlandı kaybettik

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

oynamayı bilmeyenler revive beklemeden deploy oluştur, mediclerde kaldırmamıştır. bayrak üstünlüğü de onlardaysa temkinli oynayıp kill almaya çalışmıştır karşı takım. biz de benzer maçlar kaybettik. maalesef ticket hesabı bilmeyen oyuncu çok fazla

Aynen öyle hocam hatta conquest breaktrough ne olduğunu bilmeyenler bile azımsanmayacak kadar. adam giriyor map’e sanıyor ki herkes tank uçak piyade dümdüz birbirini vuruyor bayrak alma olayını bilmiyor ki. Breaktrough’da alanda kalmayanlar hele..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mert Çapan LEGTN -- 10 Ocak 2026; 1:53:49 >
  • Mert Çapan LEGTN kullanıcısına yanıt

Comeback mechanic diye birşey var oyunda. Fifa daki momentum gibi. Geridekilere çaktırmadan boost atıyor oyun. Bunla ilgili birsürü şikayet bulabilirsiniz forumlarda.

Boost derken ttk falan değişmiyor, farazi olarak bayrak çoğunluğu sizdeyken rakipten dakikada 10 ticket eksiliyorsa bunu oyunun sonunda rakip lehine dakikada sizden 40 ticked azalacak sekilde ayarliyor.( rakamlari bilmiyorum anlasilmasi için rastgele yazdim )

Sinir bozucu ama EA nin işidir muhtemelen, zorla koydurmuştur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frkmngr9153 -- 10 Ocak 2026; 10:14:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metal Head -- 10 Ocak 2026; 11:17:21 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bugün girdiğim tüm maçlarda dakikalar içinde kaybettik. Hatta bazılarında tüm bayraklar kaybedildiği için süre sonunda kaybettik. Kimse bayrağa gitmiyor. Rakipler camper dolu, özel mesajla sövmemek için kendimi zor tuttum. Arkadaş çevremle zaman sorunu yüzünden pek denk gelemiyoruz, gerçi onlar da artık redsec oynuyor.

Zaten yaş alınca refleksler eskisi gibi değil, e zaman desen eskisinden daha değerli. Bu yüzden single oyunlara kaçasım var. Kimse bu oyunu amacına uygun oynamıyor. Oynayanlar da buradakiler gibi serinin veteranları. Ama azınlıkta oldukları için oyunun keyfi çıkmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dream Machine -- 10 Ocak 2026; 17:7:30 >
  • Dream Machine kullanıcısına yanıt

Aynen katılıyorum. Dün Breakthrough oynadım; kimse bölgeye gitmiyor, korumuyor. Herkes kill peşinde. Ben de 40 yaşında bir veteran olduğum için artık single hikayeli oyunlar çok daha fazla ilgimi çekiyor.

hocam bu kadar çekişme olması süper değil mi? kaybetmek kötü tabi ama başa baş maç pek denk gelmiyor. 700-0 600-0 biten maçlardan daha iyidir. rekabet oldukça kendinizi geliştirirsiniz.

takım saçmalayıp maç kaybedilince insan ister istemez sinirleniyor. mesela benzer şekilde mirak valeyde kaybettim, biz farkla öndeyken takım işi gücü bıraktı komple c ye var gücüyle saldırdı. öyle olunca düşman a b d e ne varsa aldı. bizim takım hala c yi alma peşinde, tanklar main baseden çıkmadı, helikopterler de c ye gitti sürekli. farkla öndeyken az farkla oyunu kaybettik. bizde sadece c kaldığı için adamlar oturduğu yerden rahatça kill alarak maçı kazandı. artık benzer olay olduğu düşündüğüm anda maçı terkediyorum.

PSN / XBOX / STEAM / YTUBE : ShinQda

LG Oled G1 - LG Soundbar GX - Playstation 5 Pro with Logitec / Razer / SteelSeries
  • Dream Machine kullanıcısına yanıt
    2/3 haftadır böyle özellikle conquest te özellikle
    Oyuncu sayısının düşmesi
    Bot ile dolan lobiler

Oyundan soğudu insanlar ne tuhaf , yeni haritalar beğenilmedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thsnblt -- 11 Ocak 2026; 2:41:4 >
  • K0RnTuNeS kullanıcısına yanıt

Alper dün PC tarafında paylaştığım yazı.

"Battlefield çok niş bir oyun. sadece sıkayım denilecek bir oyun değil. oyunu döndürecek bir çok etken var. bunu bilmek içinde oyun saat sürenizin biraz geçkin olması gerekiyor. misal havan topu var oyunda. anti sniper ekipman. kullanmıyoruz bile.

çok bilmeden oynayanlar hep oldu, olacakta. bu durum biz veteranları irite etse de yapacak bir şey yok. Takım kaybediyorsa, belki de son iki bayrağı tutmaya çalışmak tercih edilebilir."

Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.