Şimdi Ara

Battlefield 6 | Sezon 3 | REDSEC [PC ANA KONU] (675. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
13.499
Cevap
230
Favori
540.290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
31 oy
Sayfa: önceki 1...337...672673674675
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: fearlestorm

Betada renkler, detaylar ve sesler çok gerçekçiydi. Ses olarak özellikle ilk oynadığım günde o jet sesini tarif edemiyorum. Aylar sonra bu forumda mesajların birinde oyunun ses ödülü aldığını okumuştum. Zamanında müzikle uğraşmış biri olarak sesleri elden geçirmişler.

Aylar öncesinde de dediğim gibi oyun hamuruna çevirdiler. Sezon 1 den sonra oyun bozulmaya başladı. Bir önceki güncellemede abartı geri tepme güncellemelerini geri aldılar, ek olarak da namlu çıkış hızlarını düşürdüler. Güya TTK yı düzeltmek için yaptılar ama yakın mesafedeki hasarı daha da arttırdılar. Yapmaları gereken tek şey bu kadar mekaniklerle, görüntüyle oynayacaklarına her ay 1 etkinlik, 1 silah ya da 1 harita getirebilirlerdi.

Beta çıktığından beri oynuyorum. Bir BF2 oyuncusu olarak BF6 nın geldiği durumu tarif edemiyorum. Sürekli her kafadan bir ses çıkıp bu oyunun BF3-BF4 le karşılaştırılmaması gerekiyordu. Böyle bir topa girdiler ve sonuç ortada. Akşam saatlerinden sonra yeterli oyuncu olmayıp botla dolan sunucular da bunu gayet açıklıyor.
    Bence şuan iyi durumda oyun uzuvların çarpanı olmasıda güzel

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• 1.3.3.0 güncellemesi sonrası Packet Loss ve ping nedeniyle oynanmaz durumda arada müsade ediyor ama genelde inanılmaz kötü başka hiçbir online oyunda olmuyor yaşayan var mı?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    /// TT Ceres 330 / MSI B850 Gaming Plus PZ / Gigabyte Aero RTX 4070 / AMD Ryzen 7800X3D / Klevv Cras V 2x16 RGB Brillant White / Lexar NM800 Pro 1 TB / Corsair MP600 Force Series 1 TB / Kingston Fury Renegade 1 TB / NZXT Kraken Elite V2 280mm White / NZXT F140 RGB / MSI A850GL White / LG GN880-B 2k Ergo / Asus ROG Falchion RX Low Profile / Logitech G Pro X Superlight 2 Dex White / Razer Blackshark V3 White / Steelseries QCK Prism XL Destiny Edition / Belkin L40 Pro / Deltahub Carpio 2.0 Wrist Rest ///
  • HyruleWarrior kullanıcısına yanıt

Hem de nasıl.. Ping sorunu yüzünden artık oyuna girme hevesim kaçtı.

Dün bir yayıncının serverinda oynarken aşırı packet lost vardı.Bende server alakalı sanıyordum.Genelmis demek ki.Her güncellemede daha da geriye gidiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

/// TT Ceres 330 / MSI B850 Gaming Plus PZ / Gigabyte Aero RTX 4070 / AMD Ryzen 7800X3D / Klevv Cras V 2x16 RGB Brillant White / Lexar NM800 Pro 1 TB / Corsair MP600 Force Series 1 TB / Kingston Fury Renegade 1 TB / NZXT Kraken Elite V2 280mm White / NZXT F140 RGB / MSI A850GL White / LG GN880-B 2k Ergo / Asus ROG Falchion RX Low Profile / Logitech G Pro X Superlight 2 Dex White / Razer Blackshark V3 White / Steelseries QCK Prism XL Destiny Edition / Belkin L40 Pro / Deltahub Carpio 2.0 Wrist Rest ///
  • Arkadaşlar sürekli ping/bağlantı sorunu diyorsunuz, İstanbuldan 80 mbit ile bağlanıyorum, sizinkine benzer şekilde genelde ping 50-60 civarında alıyorum. Senelerdir oynadığım diğer online oyunlardan da biliyorum ki, Tr için standart haline gelmiş bir ping. Kaldı ki oyun içinde de diğer oyuncuların pinglerine bakıyorum tab'dan sürmeli, ortalamaya göre iyi bile sayılabilecek bir değer.
    Diyeceğim o ki;
    Kişi noksanını bilmek gibi irfan olmaz; göz nasıl bakarsa öyle görür

• quote:

Orijinalden alıntı: Trolo

Arkadaşlar sürekli ping/bağlantı sorunu diyorsunuz, İstanbuldan 80 mbit ile bağlanıyorum, sizinkine benzer şekilde genelde ping 50-60 civarında alıyorum. Senelerdir oynadığım diğer online oyunlardan da biliyorum ki, Tr için standart haline gelmiş bir ping. Kaldı ki oyun içinde de diğer oyuncuların pinglerine bakıyorum tab'dan sürmeli, ortalamaya göre iyi bile sayılabilecek bir değer.
    Diyeceğim o ki;
    Kişi noksanını bilmek gibi irfan olmaz; göz nasıl bakarsa öyle görür
    Ortalamanın üstündeyiz dostum çinlileri sayma onlarda yasaklı oyun ortalama 20 30 bir serverda oynayanların ki

Birileri uyanmaya başlamış. Mermi hızları hakkında yorum yapmış.Daha önce de söylediğim gibi mermi hızları gerçeği yansıtmıyor. Zaten çoğu silahta düşük olan mermi hızlarını daha da düşürerek sniper karşıtı oyunculara avantaj sağlamışlar. Bunun yüzünden hem hedefe vurmak gecikiyor hem de hedef kaçıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fearlestorm -- 12 Temmuz 2026; 23:50:2 >

• fearlestorm kullanıcısına yanıt

Napalım silelim mi oyunu usta? Ne diyorsun

Sil veya silme banane.

Msi Z490 UNIFY®MSİ Suprim X 3080Tİ®Intel® Core™ i7-10700K®XPG 8200 512GB NVMe M.2 SSD®G.Skill Trident Z RGB LED 32GB(2x16) DDR4 3600MHz®Castle 360RGB V2®FSP Aurum PT 1000W PSU®ViewSonic XG2730 27"1msQHD®Thermaltake Core X71®CORSAIR K70RGB MK.2
  • quote:

Orijinalden alıntı: PanikAtak

Sil sil toxit oyundan kurtulun.

Arkadaş editlemiş orjinal mesajı  

Msi Z490 UNIFY®MSİ Suprim X 3080Tİ®Intel® Core™ i7-10700K®XPG 8200 512GB NVMe M.2 SSD®G.Skill Trident Z RGB LED 32GB(2x16) DDR4 3600MHz®Castle 360RGB V2®FSP Aurum PT 1000W PSU®ViewSonic XG2730 27"1msQHD®Thermaltake Core X71®CORSAIR K70RGB MK.2
  • Valla ben sezon 4 proya 25 dolar verdim bile, ön sipariş ile.. keyifle beklerin..

Daha da sadelestirdim ne oldu beklediğin tepkiyi alamadın mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fearlestorm -- 13 Temmuz 2026; 17:33:8 >
  • Yarın 4.sezonun trailerı geliyormuş.

Oyuna da son set haftalık görevleri gelecek galiba, son haftaya bi tane 80 puan koyuyorlardı bp için umarım yine koyarlar. Son 2 prestij sayfası kaldı açılacak 80 güzel yardım eder valla aksi halde zor bitiricem   kolaylaştırdılar sözde ama ne hikmetse yine zor bitiyor. Gerçi ben hep xp boostları kullanmayı unutuyorum bi ton battle pass xp boostum vardır, ondan eksik kalıyor gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kage. -- 13 Temmuz 2026; 21:30:7 >

Promises will go unfulfilled and faith will be let down.
  • 
Sayfa: önceki 1...337...672673674675
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.