Şimdi Ara

Battlefield 2 1.50 Patch VE Sonrası...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

1-2 haftadır Bf2 oynamıyordum. Geçen oyuna gireyim dedim, 1.50 patch çıkmış. ( Uzun zamandır Patch çıkmıyordu bu oyuna ). İşte, eskiden paralı olan booster paketleri artık bedavaya vermeye başlamışlar. ( Oyun eskidi tabi iyice )

Neyse indireyim dedim, yükledim kurdum. Şu an oyun 1.50. Fakat rahatça girebildiğim oyuna şimdi giremiyorum. "The server has refused the connection" hatası alıyorum. ( Sunucuya bağlanamama değil, genel hesabıma bile giremiyorum )

Oyunum orjinal bu arada.

Benden başka bu sorunu yaşayan varmı?

• Fikri olan yokmu?
  • punkbuster yada server ile sürüm uyumsuz olabilirmi?

bendede deluxe editon var.1.5 patch i duyunca tozlu rafdan alıp yükledim tekrar ama ilk çıktıgı zamanki zevki alamadım.biraz fazla kim kime

dum duma geldi.ya yaşlandık ya begenimiz degişti yada oyun çok eskidi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nitro555

önce 1.41 path'ini kurduktan sonra 1.50 yi yüklediysen bir sorun olmaması lazım.

yazılımlarınla yada pc'inle ilgili bir bug 'da olabilir. Burayı bir kurcala istersen http://forums.electronicarts.co.uk/battlefield-2/

Evet 1.41 üzerine yükledim...

Az önce denedim gene açmadı...

Acaba diyorum, 1.50 patch'i, farklı portlar kullanıyorda benim modemmi izin vermiyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fleetwood1991 -- 10 Eylül 2009; 2:36:59 >
  • Yaw Colonel oldum bıraktım o oyunu. Arma2 oyna artık BF öldü. En son 1943 duyduğum kadarıyla PC'ye de gelicekti. O da fiyatına değen bi oyun gelsin PC'ye alır onu oynarız.
  • Arma 2 nedir?
  • Hasan sen bi project reality moduna bak bf2 nin forumda konusu var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Max payne 1 ve 2 açılmıyor
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Benimde oyun orjinal.1.50 kurdum bende,2 tane ek paket bedava olacakmış bu patchle ,haritalar geldi ama ek paketleri oynamak için farklı .exe lerden girmek gerekiyor galiba.

Birde artık Cd istemeden giriyor.Bir nevi resmi ilaç bu 1.50
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anakhrapat

Benimde oyun orjinal.1.50 kurdum bende,2 tane ek paket bedava olacakmış bu patchle ,haritalar geldi ama ek paketleri oynamak için farklı .exe lerden girmek gerekiyor galiba.

Birde artık Cd istemeden giriyor.Bir nevi resmi ilaç bu 1.50

Farklı *.exe'lerden girilmiyor. Bende vardı eskiden, Complete Collection, internetten satın almıştım, normal giriyorsun. Sunucuları aratınca zaten harita isminden anlaşılıyor Armored Fury'mi yoksa European Force'mi olduğu...

Bu arada, komple silip yeniden kurdum, güncellemeleri vs. yaptım ama hala aynı tas, aynı hamam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fleetwood1991 -- 16 Eylül 2009; 0:32:59 >

• Yok hocam patchi bende indirdim bende kurdum. Account'a girerken bende bir aksiyon olmadı, direk girdim.

Bu arada booster packleri nerden indirebiliyoruz? Bende gerçi Euro Force vardı da Armored Fury yoktu. Bedava yapmışlar nasılsa onu da deniyim.

Bu arada yeni Bad Company 2 trailer'i izlemeyi sakın kaçırmayın. İnanılmaz gözüküyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kralhasanyigit

Yok hocam patchi bende indirdim bende kurdum. Account'a girerken bende bir aksiyon olmadı, direk girdim.

Bu arada booster packleri nerden indirebiliyoruz? Bende gerçi Euro Force vardı da Armored Fury yoktu. Bedava yapmışlar nasılsa onu da deniyim.

Bu arada yeni Bad Company 2 trailer'i izlemeyi sakın kaçırmayın. İnanılmaz gözüküyor.

1.50 patch'de ikiside var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: newmonarch

Arma 2 nedir?

http://www.armedassault-turkiye.net/

http://www.arma2.com/

• amacım konuyu hortlatmak değil sadece çözüme katkı sağlamak..aynı hata bugün bende vermeye başladı çünkü dün ekran katının ve işlemci
    nin güncel driver lerini kurdum ondan sonra bu hatayı aldım ondan önce hiç almadım görmedim,bilmiyorum:)))))
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.