Şimdi Ara

Battlefield 1 Standart paketi Pre. nasıl yaparım ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar konu doğru yerde mi bilmiyorum umarım öyledir.

    Şimdi oyunu ilk çıktığı zaman dlc paketli Standart şekilde almıştım ve şuan yeni çıkan haritatlar vs de oynamak istiyorum fakat pre. istediği için girilmiyor acaba sadece pre. paketi alma gibi bir şansım var mı yoksa oyunu pre. şekilde sıfırdan mı almam mı gerekiyor.
    Bilgisi olan varsa cevap verirse sevinirim saygılar iyi forumlar :)



  • Hocam sana yardımcı olamıcam malesef ama belki sen bana yardımcı olabilirsin. Ben de BF1 almak istiyorum fakat steamda yok. Steam dışı bir platformdan daha önce oyun almadım. Cd-key satan siteler var, fakat cd keyi alsam oyunu nerden indirip key giricem bilgim yok. Yardımcı olabilirsen sevinirim.
  • Kivalo kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam tabikide yardımcı olabilirim bu konuda :) Hangi siteden aldığın fark etmez ama ben Durmaplayden sürekli alışverişlerimi yapıyorum bu güne kadar her hangi bir sıkıntı olmadı gayet güvenilir ve uygun fiyatta ürünleri ürünü aldıktan sonra Origins programını indirmen gerekiyor bu program Ea Gamesin kendi oyunlarını satmış olduğu ve indirmesine imkan tanıdığı bir program bir nevi Kendi Steamleri :) bu programdan aldığın keyi aktif edebilir ve indirebilirsin bu arada para senin için çok sıkıntı olmıcaksa sana tavsiyem Pre. olanını al bf1 de sonradan benim gibi pişman olursun sonradan gelen maplar silahlar vs. kullanamadığın için :)
  • Sadece premium alman yeterli.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.