Şimdi Ara

BATTLEFIELD 1 [PS4 ANA KONU] (890. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.047
Cevap
113
Favori
542.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 888889890891892
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tipiye ittiğim zara sı meger beygircan ile bikac bomba sallayip etrafta tur atinca yine 2 bomba ekleniyormus yeniden,bende bi defalik sanip iniyodum beygircan dan neyseki treni tarihe gomduk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaslar cevap veren olurmu bilmem ama bu hikayedeki bolumlerde saha kilavuzlari vs var bunlari bulursak ne faydasi var ?bulamdiklarimizi her bolumu tekrar oynayip mi buluruz ?

• legacy of kain kullanıcısına yanıt
    Her bölümü %100 yapinca multiplayer icin item veriyor. Bazisi silah bazisi meele silah bazisi legendry skin vs.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: C-TRanger

Her bölümü %100 yapinca multiplayer icin item veriyor. Bazisi silah bazisi meele silah bazisi legendry skin vs.
    tşk..heralde araclari kullandigimiz sirada herhangi bir saha kilavuzu vs bulmamizi istemiyordur bu oyun,mesela ucakta tankta vs iken yere inip dolasmiyoruzdur,o kadar da salakça degildir heralde

• Bf1 online olmuyor sizde böyle problem var mı? Yine bakım mı var

Şimdi stats baktım 500 kişi var bakım veya sorun var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Negan -- 5 Mayıs 2019; 21:57:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Negan

Bf1 online olmuyor sizde böyle problem var mı? Yine bakım mı var

Şimdi stats baktım 500 kişi var bakım veya sorun var
    aynen bende giremiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sipru81 -- 5 Mayıs 2019; 23:23:32 >
  • sipru81 kullanıcısına yanıt
    Bakım yok serverlar çökmüş malesef.

• Amblemler ve clanlar kaldırıldımı kimse clan veya amblem yok?

• Arkadaşlar son ps güncellemesinden sonra sadece sunucu tarayıcıda weekly rotation özel oyunlar filtreleniyor. Filtrelerde ad kısmına baktığımda kendiliğinden "weekly" yazıyordu. Bu yazıyı silip arattım ama bişey değişmedi. Sadece weekly rotation özel oyunlar geliyor.

BATTLEFIELD 1 [PS4 ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mturgaye -- 26 Temmuz 2019; 16:28:10 >
  • Keşke hafızamı kaybetsemde bi daha oynasam şu oyunu. Bu kadar güzel bir birinci dünya savaşı oyunu olamaz. Martini’den çıkan o sesi özlüyorum.

• CANBUYUK06 C kullanıcısına yanıt
    Ben geri döndüm, her akşam 3 4 maç atıyorum. Özellikle saat 8-12 saatleri arasında da serverler hep dolu geçiyor. Bazen sıra bile bekliyoruz. Beşinci oyundan sonra buna dönünce dünya varmış diyorsun.

Ayrıca akşamlar 9-12 arası oynamak isteyen kişiler ekleyebilir. Psn imzamda yazıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sine-FİL -- 2 Eylül 2019; 3:52:55 >
  • Beyler bu oyunda adamın üstüne sıkmama rağmen neden damage almıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A98986428 -- 9 Eylül 2019; 13:9:6 >
  • Mazi gozumde canlandi simdi

• ___NeO kullanıcısına yanıt
    :) her akşam 2 3 el atıyorum.

• Bunu bildigim iyi oldu. Yazarim sana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ___NeO -- 12 Eylül 2019; 19:40:45 >
  • Hayattaki yediğim en kıyak kazıklardan biri oldu BF1'den sonra 3 katı para verip BF5 almak..
    2 ay denedim alışamadım, nefret ettim bi daha da oynamadım..
    Ah BF1.. 🙈🙈

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • GaziMustafaKemalPasa kullanıcısına yanıt
    Bf1 9.000 kişilere kadar çıkıyor oynayan sayısı.

• Arkadaşlar merhaba.Ben bilgisayar kullanıcısydım ama PS4'e geçiş yaptım. Battlefield 1'in kiralık sunucularda Vaux Kalesi oynamayı seviyordum, bölüm değiştirmeden tekrar ediyordu. Battlefield 4'teki Metro ve Locker gibi. PS4'te kiralık sunucuları, isimli sunucuları bulamıyorum bir türlü. Denemediğim şey kalmadı, filitre ya da isimle sunucu arama bölümlerinde de bulamıyorum. Acaba kiralık sunucular kaldırıldı mı? Bilgisi olan var mı? Tek oynadığım o bölümdü ya. :) PC'de hala duruyor VAUX bölümleri ama PS4'te yok maalesef. Bilgisi olan varsa ve yardımcı olursa çok sevinirim. :) İyi forumlar.
  • Herkese merhaba kullanici adim necdettat ekleyin lutfen

• Arkadaslar hala serverlar aktif mi cok oyuncu var mi ?

• 
Sayfa: önceki 888889890891892
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.