Şimdi Ara

Battlefield 1 Hk. r7 370 2 Hk. Güncell....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Öncelikle konuyu hortlattım kusura bakmayın ama söyle bir sorun var. Bu konuyu ilk açarken r7 370 2g ile ultra ayarlarda gram kasmadan oynadığımı dile getirmiştim. Fakat son zamanlarda bazı haritalarda anlık fps düşüşleri yaşıyorum. Yani bazen 30 40 bazen 55 oluyor. özellikle tanklar bombaladığı zaman acaba ekran kartı artık yetmiyor mu oyuna birşey mi yaptılar.

Tam olarak sormak istediğim sizlerde de son zamanlarda böyle bir sorun var mı.? Genel bir sorun mudur ? Yoksa sorun tamamiyle benim ekran kartından kaynaklı mı. Kendi kendimize nazar değdirdik arkadaş. :D
    -----------------------------------------------------------
    Arkadaşlar Merhaba,

Geçtiğimiz günlerde r7 370 2 g'nin freesync destegının olmaması ve battlefield 1'ide kaldırmayacağını varsayarak satmayı planlıyordum. Yerine RX480 alacaktım. Fakat dün akşam R7 370 2g 'ye aşık oldum diyebilirim. Battlefield 1 Ultra ayarlarda Multiplayer olarak gram kasma yok. 79 80 fps aralarında değişiyor. bazen 140 oluyor fakat tekrar düştüğünde 75 80 fps. Haliyle ürünü satmaktan vazgeçtim. İ7 6700K ve 8gb 2133 DDR4 ram ile kullanıyorum. Bilginize.

Sizlere sorum bu battlefield 1 de battlepackler var oyun bıtıminde kazanıyoruz ve içinden itemler çıkıyor. Ben o itemleri envantere eklememe rağmen oyunda seçemiyorum. Yani silahlar bölümünde tıklıyorum fakat bir türlü slot'a alamıyorum. Yardımcı olur musunuz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MedKes -- 16 Ocak 2017; 11:40:57 >

• İşemcinin etkisi çok galiba bende fx 6300 r9 270x var 50 yi geçmiyor.
  • X4 860k r7 370 ile lowda 70 80 fps veriyordu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İ3 4130 12 gb 1600 mhz r7 370 le ne kadar fps alabilirim medium veya high da bilgisi olan varsa şimdiden teşekkürler

Edit:r7 370 yok almayı düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bol keseden sağlam sallamışsın.

FX 8300 ve RX 470 8GB 1320/2000 ile : 1080P Ultra Ayarlar 55-70 FPS verirken,

6700K ve 1070 ile : 1080P Ultra Ayarlar 120-140 FPS veriyor.

Alamazsın da, hadi aldın diyelim oyun Ultra ayarlarda 3GB VRam altına inmiyor. Sen 2 GB kart ile nasıl o kadar çok FPS alacaksın?
  • Lana-Del-Rey kullanıcısına yanıt
    Kardeş valla pc den cok anlamam. Fps testinide Fraps üzerinden yaptım. Önerebileceğin bir program varsa akşam fps görüntülerini paylaşabilirim.
    Islemci bu oyunda 100 de 100 etkili. Ayrica oyunda tam hatirlamiyorum ama Vrami sinirli kullan diye bir ayar vardi onu acinca vramdan kaynakli kasmalari engelliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xender_Cage

Islemci bu oyunda 100 de 100 etkili. Ayrica oyunda tam hatirlamiyorum ama Vrami sinirli kullan diye bir ayar vardi onu acinca vramdan kaynakli kasmalari engelliyor

İşlemcinin etkilediği doğru ona bir şey demiyorum koskoca 6700K sonuçta.

Fakat VRAM KISITLAMA AYARINI AKTİF ET ULTRADA AÇ KASMASIN diye bi muhabbet olamaz. O zaman enayi miyiz biz gidip yüksek Vram kart alıyoruz veya üreticiler yüksen Vram kart üretiyor?
    dogru söylüyosun ona sözüm yok ama sanirim uzak mmesafesinden falan kisiyor gtx 970 varken denemmistimm vram kullanimi sona dayanmmisti ama takilma yoktu. sonra o ayari kapattim sürekli takildi oyun

• sangreal_1905 kullanıcısına yanıt
    darbogaz var ! Islemci nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xender_Cage -- 14 Kasım 2016; 19:20:34 >
  • Xender_Cage kullanıcısına yanıt
    X4 860K 4.3 Ghz evet darboğaz var multide.

Buda single player darboğaz daha az multiye göre.

• Ben testlerimi dediğim gibi fraps üzerinden yaptım. Sizin o videolardaki üste komple gösteren programın adı nedir ?
  • MSI Afterburner + Hwİnfo Osd
    O arkadaşın videolarındaki HWinfo Osd mi ?
  • HWinfo gerekli ayarlamaları yapıp aynı zamanda MSI Afterburnerda arkada açık olacak şekilde çalısıyor.İşlemciniz İntelse gerek yok hwıfoya sadece MSI Afterburner yterli.
  • Güncel...
    Intel işlemcili sistemlerde de MSI Afterburner ile birlikte OSD Monitoring olarak RTSS (RivaTurner Statistics Server) çalışıyor.

Ayrıca Athlon x4 860K + R7 370 li o Bf-1 testinde çözünürlük dikkat ederseniz 1440x900 , Full HD ile arasında ciddi bir fark var işlemciye o kadar yük binmesi de düşük çözünürlük kaynaklı olabilir belki Full HD de oynansa aynı fps i daha stabil biçimde alacaktı oynayan arkadaş.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.