Şimdi Ara

Battlefield 1 fps drop çözümü (buyurun) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40
Cevap
0
Favori
7.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Yazdığımı düzgün okumadınız galiba 4 gb ram kullanıyor diyorum. Arttığı doğru olabilir ancak hala boşta 4 gb ram varken 30 fpsye düşmesi garip. Bazen hiç düşmüyor bazen aynı roundda durduk yere düşüyor. Full sürümde çözülür umarım çözülecektirde.
  • Kardeşim dun oyunda ekran kartı vram kullanımı 43848599 gbgozukuyordu :) o gördüklerin hatalı muhtemelen beta işte çok takılmamak lazım ama oyuna yeni map lazım bu sinai çolu pek sarmadı kapalı betadaki yağmurlu yer on numaraydı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İ54460 + 8GB RAM + GTX960 2GB ile sıkıntı yaşanıyordu ramı 16gb yapınca sıkıntı gıttı. 1150 de sıkıntı oluyor ama 1151 i5 6500 + 8gb ram + gtx 970 de sıkıntı olmuyor

• dededere123 D kullanıcısına yanıt
    Isletim sisteminizde problem olabilir.Tüm updateler yapın gereksiz programları kaldırın ne kadar çok ram varsa sisteminizde islemcinize ve ekran kartiniza fazla güç binmeden fps drop vs olmadan oyunları daha akıcı stabil fps de oynarsiniz ama sistem bilesenlerinizin diğer bileşenler le denk olmasına özen gösterin.iyi oyunlar

• quote:

Orijinalden alıntı: ULTRASLAN_06

Isletim sisteminizde problem olabilir.Tüm updateler yapın gereksiz programları kaldırın ne kadar çok ram varsa sisteminizde islemcinize ve ekran kartiniza fazla güç binmeden fps drop vs olmadan oyunları daha akıcı stabil fps de oynarsiniz ama sistem bilesenlerinizin diğer bileşenler le denk olmasına özen gösterin.iyi oyunlar

Ben drop yaşamıyorumki kardeşim yaşayan arkadaşlara bilgi amaçlı yazdım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

İşletim sisteminde falan problem yok,genelde nvidia kart kullananlarda yaşanan bir sorun.8gb yetmiyor bize.Memory leak battlefield 1 yazarsan forumlarda aynu dertten müzdarip binlerce insan görebilirsin.Yani sorun işletim sistemi degil

• quote:

Orijinalden alıntı: Crowie07

quote:

İşletim sisteminde falan problem yok,genelde nvidia kart kullananlarda yaşanan bir sorun.8gb yetmiyor bize.Memory leak battlefield 1 yazarsan forumlarda aynu dertten müzdarip binlerce insan görebilirsin.Yani sorun işletim sistemi degil

16 gb Ramim var yağ gibi akıyor sekiz ken bf4 te drop oluyordu diye aldım bi sekiz daha ve düzeldi işlemci kullanımında azalma oldu hatta ekran kartı kullanımıda arttı sistem dengelendi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• dededere123 D kullanıcısına yanıt
    8gb tam surumde yetebilir ama ben şu olayi anlamiyorum.İnsanlara bakın bu oyunda şöyle bir sorun var diyorsunuz bu duzeltilmesi lazim benimle ayni sorunu yasayan çok fazla insan var diyorsunuz ama insanlar neden bilmiyorum oyunu savunmak için işletim sisteminde sorun vardir,ram yiyen uygulamalari kapatin vs vs.Ya arkadasim biz bilmiyormuyuz?Gir forumlara bak bakayim sorun gereksiz uygulamalari kapatmakmi yoksa oyunun kendisimi!

• Intel sistemde AMD kart ile oynuyorum

6600 ram
    3300 vram

kullanıyor. sıkıntı yok. artmıyor fazla.

Ramim 8 gb.

Oyunun ana konusunda genelde nvidia kullananlarda yaşanıyor falan diyorlardı ama fazla araştırmadım
  • sayın donanımhaber ziyaretçileri sizden bir konuda yardım istiyorum
    battlefield 1 online oynarken sürekli fps düşüşleri oluyor
    temiz kurulum yaptım w10 un en son yapı güncelleştirmelerini yaptım
    tüm driver sürücüleri güncel
    yardımcı olursanız çok sevinirim
    Ryzen 5 1600
    Gtx 1060 6g
    8gb 2400
    600w kcas
    Asus 1ms monitör
  • Ozan4370 kullanıcısına yanıt
    Ram den 16 yap

• Ram kullanımı %70-80 oluyor en fazla ama

• quote:

Orijinalden alıntı: Ozan4370

Ram kullanımı %70-80 oluyor en fazla ama

https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=126750117
  • voqka35 kullanıcısına yanıt
    İ3 4130 gtx680 ile 1440 900 ultrada (monitçrüm o kadar) sabit 60 alıyorum ama sürekli fps deop oluyodu araştırdım sorun harbi ram.Sanal bellek ssd açtım fps drop yokoldu.Hemen yeni ram sipariş ettim 12 yaptım rami bakalım yarın takıcam ne olucak 😀

• 21olcaybaba21 kullanıcısına yanıt
    senle aynı oyunda oynadıkmı sina çölünde
  • quote:

Orijinalden alıntı: patren

senle aynı oyunda oynadıkmı sina çölünde

Yok artık😀😀 sistem özelliklerimi sayıyodum sina çölündeydim dkdkkdkd

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 21olcaybaba21 -- 17 Haziran 2017; 22:11:3 >
  • patren kullanıcısına yanıt
    İşlemcin 6700 ekran kartın rx470 di bundan 1 2 gün önceydi doğrumu 😀Hatta işlemcin benim işlemciyi döve döve öldürür demiştim 😀

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 21olcaybaba21 -- 17 Haziran 2017; 22:13:20 >
  • 21olcaybaba21 kullanıcısına yanıt
    aynen :D
  • patren kullanıcısına yanıt
    Tamam hatırladım a djjdj dünya küçük reyiz ekle originden 😀SexyBackYeah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 21olcaybaba21 -- 18 Haziran 2017; 0:24:22 >
  • Ozan4370 kullanıcısına yanıt
    Oyun nerede yüklü mekanik HDD ise okuma yazma sırasında çeşitli disk hataları nedeni ile takılma yaşayabilirsin.

SSD'ye yükleyip deneyin çünkü yazdığınız bileşenler oyun için yeterli görünüyor.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.