Şimdi Ara

Battlefield 1 (2016) [ANA KONU] (1206. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29.035
Cevap
153
Favori
728.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12041205120612071208
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Luwkow pass %90 bugun yada yarin yayinlancak ctede dice calisanlarin ofis tasinma islemleri bitmis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Patren -- 10 Temmuz 2017; 12:8:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amblem sistemi değişmiş.Eskiden origindeki amblem gözüküyordu. Şimdi ise Carrier bölümünde belirlediğimiz amblem. gözüküyor. Buradakiler sınırlı (carrier) buraya nasıl dışarıdan ekleme yapılır bilen duyan var mı acaba*
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnadoluEfes

Uçak kullanmasını iyi bilen birisi bir iki taktik versin avcı uçağı olmama rağmen taruz uçağından kaçamıyorum aslında kimseden kaçamıyorum

Youtube da bol bol video var izle onları yardımıcı olacaktır sana, Boş server da test kendini zamanla alışırsın.

Şimdi biz sana taktik versek ona odaklanırsın kendi uçuş tarzını bulmazsın :)

Ekran, Klavye, Mouse yada joystick kullanıyorsan kendine göre ayarla doğru ayarları bulursun deneme yanılma ile.
  • Battlefield 1: Devrim'e Giden Yol Geliyor

https://www.battlefield.com/tr-tr/news/article/road-ahead-for-battlefield-1-revolution-coming

Premium Denemeleri ile Yeni Haritalara erişin
    Premium Denemeleri, Battlefield 1 Premium Pass’i olmayanların, normalde erişemeyecekleri haritaları oynamalarının bir yolu. Premium Arkadaşlar’dan farklı olarak Premium Denemeleri’nde Battlefield 1 Premium Pass’i olan biriyle takım olmanız gerekmiyor; sadece oyunda oturum açarak Premium haritalara erişiyorsunuz.

Premium Denemeleri bu ay çıkacak, kent ve siper savaşı odaklı Battlefield 1 gece haritası Prise de Tahure ile ilk kez başlayacak. Battlefield 1 Premium Pass’iniz yoksa bu süre boyunca Premium Denemeleri’ni kullanarak Prise de Tahure haritasını (Nivelle Geceleri ve Battlefield 1 They Shall Not Pass’in diğer 4 haritasını da) oynayabilirsiniz.

Bu ilk Premium Denemeleri’nin ardından, Gamescom’dan önce bir tane daha Premium Denemeleri olacak. Eylül ayında başka bir Premium Denemeleri etkinliği daha yapılacak; yani tüm oyuncular daha önce çıkmış genişletme paketi haritalarını oynama şansını yakalayacak.

• R-10 kullanıcısına yanıt
    Belki yeni cikacak bf5 oyununda, titanfall 2 deki premium pass kalkalcak tum dlcler ucretsiz olur

Zaten rus dlcsi gec cikinca oyuncu sayisida azardi, premium satislarida,
    premium denemeride balta vurcak premium satislarina millet direk arkadassiz bedava dlc haritasi oynayacak sadece silahlar icinde kimse dlc almaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Patren -- 10 Temmuz 2017; 22:51:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghostleon

quote:

Orijinalden alıntı: AnadoluEfes

Uçak kullanmasını iyi bilen birisi bir iki taktik versin avcı uçağı olmama rağmen taruz uçağından kaçamıyorum aslında kimseden kaçamıyorum

Youtube da bol bol video var izle onları yardımıcı olacaktır sana, Boş server da test kendini zamanla alışırsın.

Şimdi biz sana taktik versek ona odaklanırsın kendi uçuş tarzını bulmazsın :)

Ekran, Klavye, Mouse yada joystick kullanıyorsan kendine göre ayarla doğru ayarları bulursun deneme yanılma ile.

Bf4 teki gibi yukarı tuşunu space e atadım dönerken daha kolay dönüyor kamera açısınıda ayarladım ekran yerine sadece uçak dönüyor böyle daha kolay oldu sanki

• Origin'e güncelleme gelmiş arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnadoluEfes -- 11 Temmuz 2017; 7:47:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: R-10

Battlefield 1: Devrim'e Giden Yol Geliyor

https://www.battlefield.com/tr-tr/news/article/road-ahead-for-battlefield-1-revolution-coming

Premium Denemeleri, Battlefield 1 Premium Pass’i olmayanların, normalde erişemeyecekleri haritaları oynamalarının bir yolu. Premium Arkadaşlar’dan farklı olarak Premium Denemeleri’nde Battlefield 1 Premium Pass’i olan biriyle takım olmanız gerekmiyor; sadece oyunda oturum açarak Premium haritalara erişiyorsunuz.

Premium Denemeleri bu ay çıkacak, kent ve siper savaşı odaklı Battlefield 1 gece haritası Prise de Tahure ile ilk kez başlayacak. Battlefield 1 Premium Pass’iniz yoksa bu süre boyunca Premium Denemeleri’ni kullanarak Prise de Tahure haritasını (Nivelle Geceleri ve Battlefield 1 They Shall Not Pass’in diğer 4 haritasını da) oynayabilirsiniz.

Bu ilk Premium Denemeleri’nin ardından, Gamescom’dan önce bir tane daha Premium Denemeleri olacak. Eylül ayında başka bir Premium Denemeleri etkinliği daha yapılacak; yani tüm oyuncular daha önce çıkmış genişletme paketi haritalarını oynama şansını yakalayacak.

150 lira para verip premium pass key aldik yazik degilmi bize. bütün herkes premium pass haritalarini oynuyor ne özelliğimiz kaldi ?

• hknups kullanıcısına yanıt
    Premium oyuncu sayısını çoğaltmak için böyle sistem yapıyorlar. Oyuncular sırf yeni haritalara alışsın diye. Bende premium yok, premium sahibi olan arkadaşlar sayesinde oynuyorum bende. Herkesin maddi durumu yok bize de yazık. 😔

• kara344 kullanıcısına yanıt
    kredi kartinla 9 taksit almıştım

• Dlc ler bedavamı oldu o zaman niye aldık premium pass'i ulan ea dice bundan sonra sizden oyun falan almam edit. Açıklamayı tekrar okudumda Anladığım kadarıyla bir süreliğine bedava olacak eski sistemde premium passi olan bir arkadaş vasıtasıyla premium haritaları oynanabiliyordu yeni sistemde ise buna gerek yok herkes deneyecek belli bir süreliğine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aerosol 34 -- 11 Temmuz 2017; 13:27:12 >
  • hknups kullanıcısına yanıt
    Benim de imkanım olsa premium passı taksitli alırdım. Ama bu denemeler sayesinde oynucaz 😀

• Bf1 i öyle bir soğumuşumki premium almadım şimdi bu haritaları oynama imkanı gelmiş yinede hiç açasım yok bıraksın dice şu bf1 i artık bf5 çıkarsın diyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 11 Temmuz 2017; 13:36:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aerosol 34

Dlc ler bedavamı oldu o zaman niye aldık premium pass'i ulan ea dice bundan sonra sizden oyun falan almam

Premium satın alma olayı BF3 ve BF4 te benim için bitti. Standart sürüme sahip olan oyuncu sayısı her zaman daha fazla olmuştur. BF3 ve BF4 oyunlarının premiumlarını aldığım için pişman olmuştum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kara344 -- 11 Temmuz 2017; 13:24:5 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blumhouse

Bf1 i öyle bir bırakmışımki premium almadım şimdi bu haritaları oynama imkanı gelmiş yinede hiç açasım yok bıraksın dice şu bf1 i artık bf5 çıkarsın diyorum.

BF5 erken gelmeyecek bence, BF4 ü hala çok oynayan var. BF1 sevenler gerçekçi olması, grafikleri, atmosferi ve oynanışı zor olduğu için oynuyor benim gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: R-10

Battlefield 1: Devrim'e Giden Yol Geliyor

Gelibolu olsa gerek burası.

• Exnuc kullanıcısına yanıt
    Büyük ihtimal dediğin haritadır. Umarım herkesin seveceği harita olur.

Bf5 2018 ekimde cikar

• quote:

Orijinalden alıntı: patren

Bf5 2018 ekimde cikar

Umarım Ekim 2018 de çıkar. BF serisi en erken 2 yılda bir oyun çıkarması gerekiyor bana göre.
    Evet Turning Tides Dlc'si Çanakkale cephesini içeriyor.
  • 
Sayfa: önceki 12041205120612071208
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.