Şimdi Ara

Battlefield 1 (2016) [ANA KONU] (1186. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29.034
Cevap
153
Favori
726.983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11841185118611871188
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    7 saniyede canı dolu olan bir tank patlamaz.O uçağı bende kullanıyorum.Bir bombayı 2-3 saniyede atıyor ve canı tam dolu olan tank için en az 4 atış gerekiyor.Ve o süre içinde yüksekten yada normal düzden gelen uçak atamıyor.2 tur yapması gerekiyor.Bu durum gayet adil.O zaman piyade oynayanlar da tank tek atmasın bize desin.Bir bomba bizi öldürmemeli desin.Bir piyade 1 saniyede bir tankı patlatamıyor,ama bir tank piyadeyi 1 saniye de alıyor.O nasıl olacak?
  • 8lacK kullanıcısına yanıt
    İşin aslı evet orası öyle. Anti air sabit silahlarında ciddi artış yapmışlar. Ama kimsenin kullandığı yok. Alışana kadar süre geçmesi gerek sanıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • constantine05 kullanıcısına yanıt
    yok tank 10 ms saniyede tamir oluyor, tank ile uçağı oynamadın belli o uçağın 2ci bomba varyantı 40 vuruyor tanka.
  • ayrıca chamond ile taaruz uçağı aynı mermiyi atıyor ama ne hikmetse havadaki uçağın reload süresi yerdeki chamond tankından daha kısa, hangi mantıkla adam hem uçağı sürüyor, hemde yerdeki duran tankdan daha hızlı bir şekilde tank mermisi reload du yapıyor
  • patren kullanıcısına yanıt
    Uçakta zaten 10ms tamir oluyor.Asıl sen uçak ve tank oynamamışsın belli.Tank uçağa tek atıyor,onu denedin mi hiç?Yada hiç o uçakla tank almayı denedin mi onu sorayım?Uçaktaki o 2.bombayı falan ne zaman kullanıyorsun?200 metre yukardan falan mı?
    birader senle daha tartışmaya girmeyeceğim anlamak istemiyorsun çünkü aptal pilot sadece tankın önünde uçar ve tanka çok rahat vurulur, bazılarıda yakından uçar vurulur, prof pilot tankın arkasından sinsi sinsi gibi gelir bombalarını atar ve iyice tanka yaklaştığında 2 varyant bombalarını atıp tankı patlatıyor bunları tek sortide yapıyor 0 hatasız kusursuz bir şekilde buraya bunları atayımda bu oyunda tankla en az 750 tane uçak vurmuşumdur
    Battlefield 1 (2016) [ANA KONU]
    Battlefield 1 (2016) [ANA KONU]

• Son patchten sonra, oyun içinde ea serverleri ile bağlantı kesildi hatası yada oyun sonrası ekranında battlepackler dağıtılırken anlık donup 10 saniye sonra ana menüye atıp sunucu bağlantısı kesildi hatası alan varmı ?? 6 aydır hiç başıma gelmedi, şu mayıs güncellemesinden sonra oynayamaz oldum çok sinir bozucu bir olay.
    Tam istediğim cevap oldu bu.Sadece bu lafları tank camperılığı yapan biri söylerdi,sende doğrulamış oldun.Piyadeler kolay öldüremiyor tabi seni,uçak alınca çok rahatsız oluyorsun belli.Senin mızmızlığına göre,piyadelerinde tankları tek bombada yada 2 bombada alması lazım ama öyle olmuyor tabi dimi,ondan piyadeler için laf etmiyorsun.
    piyadelere neden laf etcem, ben taaruz sınıfı ile çok rahat patlatıyorum tankları, o uçağa nerf gelmesi yakındır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Patren -- 14 Haziran 2017; 14:30:47 >
  • Premiumu olanlar eklesin premium firends sürüyor hala sanırım beta1905

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Bende tankla çok rahat patlatıyorum uçağı.Piyade olarak tankı 10 saniyede alıyorsun mesela,uçak ile de tankı aynı şekilde,gayet adil.Mızmızlanmana gerek yok.
    Bir bizim türklerde var böyle mızmızlar.Uçak ile kill alıyorsun,adam senin türk olduğunu bilidiği halde geliyor küfür ediyor,bi dünya laf ediyor oyun içinde.
    mızmız olan sensin kardeş halada mızmızlanmaya devam ediyorsun
  • Amma uzamış mevzu, Arkadaşlar kim hangi aracı severse onla oynasın bu zaman içinde değişkenlik gösterir..

Bir süre Sniper oynarsın sonra Shotgun tutkusu başlar,

Uçmayı öğrenirsin Nerf yersin diğerini uçurmayı öğrenirsin :)

Tanka sararsın, onu bırakırsın süvari ile at üstünde kill kasarsın

Böyle uzar gider bu mevzu, adı üzerinde takım oyunu bu mangan iyi ise piyade ile tankta patlatırsın uçakta..
  • Arkadaslar sacmalamayin, bomber turu torpedo bombacisi bile tum bombalari agir tankin ustune attiginizda tankin 80 cani felam gidior.

Cok guclu bu agir tanklar. Acilen bir can nerfi gelmesi gerek.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gwynbleidd.

Pc için oyunun en ucuz premium versiyonu ne kadar ve nereden satın alabiliriz ?

20% indirime girdi premium, bugün gördüm twitter'da, kore origin'den de bakmakta fayda var, indirim olunca orada daha da aza alınabiliniyor.
  • Premium pass sahibi bi baba yiğit beni oyuna davet edebilir mi? Merak ediyorum şu yeni haritayı

Ekleyebilirsiniz, warningbatuhan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Portraitclub -- 14 Haziran 2017; 18:37:10 >
  • şu ping sorunu hala düzelmedi. Neredeyse her 3 saniyede bir ping dalgalanıyor ne oyunun çalışma performansı kalıyor ne oyun zevki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-FI

quote:

Orijinalden alıntı: Gwynbleidd.

Pc için oyunun en ucuz premium versiyonu ne kadar ve nereden satın alabiliriz ?

20% indirime girdi premium, bugün gördüm twitter'da, kore origin'den de bakmakta fayda var, indirim olunca orada daha da aza alınabiliniyor.

Bu gün almak için girdim sizin dediğiniz gibi kore proxy kullandım çıkan fiyatı hesaplayayım dedim tuaf bir birim çıktı şahsen anlamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnadoluEfes -- 14 Haziran 2017; 20:1:24 >
  • AnadoluEfes kullanıcısına yanıt
    google'a copy/paste yap "to try" yaz kaç tl öğren işte.
    https://forum.donanimhaber.com/en-ucuz-bf1-standard-edition-korea-origin-67tl--122922182-11#126928934

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X-FI -- 14 Haziran 2017; 19:21:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-FI

google'a copy/paste yap "to try" yaz kaç tl öğren işte.
    https://forum.donanimhaber.com/en-ucuz-bf1-standard-edition-korea-origin-67tl--122922182-11#126928934

Zaten ilk onu yaptım hocam kredi kartına yansıyan fiyat farklı çıktı ondan karıştı onuda hallettim ücret olarak 55.23$ olarak kredi kartından şimdi çektiler alacak olan arkadaşlar varsa kore proxy kullanarak alsınlar daha ucuza geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnadoluEfes -- 14 Haziran 2017; 20:45:38 >
  • 
Sayfa: önceki 11841185118611871188
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.