Şimdi Ara

Battle Priest ile Warrior Kıyaslama Yardım..?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
2.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar bi sorum olacak oncelikle level olarak 72yi baz alalım cunku warriorun 70skilli ve bp nin 72 skillini baz alacagız.

Battle Priest imizda

8 Fabric Set STR
    +8 Wrinom
    +1 dual roc
    +2 dual lilime (buglu +3 gozuken sanırım bugdaydı)
    iron neck
    glass belt

Str si 255 hp si 110 int de 76 oluyor sanırım.
    Bu priest ile:

+8 Shell set (+7 kro set de muhtemel)
    +8 Wrinom
    +1 dual roc
    +2 dual mino
    +1 dual roc
    iron neck
    iron belt

bu warrior ortalama kac damage vurur ortalama kac hp def resist leri vs. olur mana pointine kadar kac olur bilen eden arkadaslar yardım edebilirmi?
    Ayrıca 80skilli ile ne yapar bu warrior bp den daha iyi mi olur?
    Vs de ornegın hangısı alır?

NOT:Vs de iken Priest dogal olarak kitap buff vs. basacak fakat warrior 0 bufflu belki wolf + weapon armor ench. olabilir hp vs. buffsuz olacak warrior.

• papera 800 kroluya 600 500
  • quote:

Orijinalden alıntı: KarpuzAbi

papera 800 kroluya 600 500

Bu itemlerle kro lu warrior paperli ppriest a +8 wrinomla 800 mu vuracak?
    Ben yukardaki bp itemleri ile +7 kro setli +9ii li warrior kesiyordum nasıl oluyor paper ona 600vurursa nasıl kesebilir?1k dan asagı gırmez diye dusunuyorumben ama fikirleri almak ıstedım warrior oynamayı dusunuyorum bp den vazgecip de damageler asagı yukarı aynı olurmu diye sorucaktım bide def ve hp farkı aşırı olacaktır warrıor ile bp arasında.Bp m de 700def bufflu 5.3k hp oluyodu 8paperler ile 7kro ile warriorda 1.2k def 6k undysiz hp olur sanırım (undyli 9.5 falan??) olur sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ronaldinho6

quote:

Ben yukardaki bp itemleri ile +7 kro setli +9ii li warrior kesiyordum nasıl oluyor paper ona 600vurursa nasıl kesebilir?1k dan asagı gırmez diye dusunuyorumben ama fikirleri almak ıstedım warrior oynamayı dusunuyorum bp den vazgecip de damageler asagı yukarı aynı olurmu diye sorucaktım bide def ve hp farkı aşırı olacaktır warrıor ile bp arasında.Bp m de 700def bufflu 5.3k hp oluyodu 8paperler ile 7kro ile warriorda 1.2k def 6k undysiz hp olur sanırım (undyli 9.5 falan??) olur sanırım.

ben yiyeceği damageyi yazdım

• quote:

quote:

quote:

ben yiyeceği damageyi yazdım

He o zaman ben yanlıs anlamısım kusura bakma dostum.
    Sonuc olarak def ve hp bakımından warrior kat be kat daha iyi diyebiliriz atak yonunden de eşit gibiler bp birazdaha bana gore agır basıyor 9fabriclerle vs. ama def hp yonunden kapatıyor warrior.
    Ama warriorda da surekli bufflu gezemıyorsun mesela moradon arena vs. veya solo takıldıgın zaman cz de anca buff sc alırsan saglam oluyorsun.Ve priest tabiki heal ozelligi var olmazsa olmaz.
    Kararsızım gercekten bp ninde def hp baya dusuk ayrıca resistans da dusuk cidden warriorla devam edicem gibi..ç

• priestte attack ile resistance iyi olabilir ama defans seni yarı yolda bırakır
    wariordan memnun kalırsın hemde çok
  • Oyle dusunuyorum bende ama arkanda da saglam bi pri sart bakicaz artik.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    asas mı warrior mu
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • battle priestle kolay pk atamazsın cz de.eskisi gibi degil oyun.organize geziyolar.db yi yedigin an ölürsün zaten.charını vs ye göre dizme.vs lik bişe kalmadı du devirde
  • bu devirde +8 fabric set çok ezik kalır.En az +9 fp str fp set lazım ki o zamanda inte verdiğinden str düşüyor. Onu takılarla tamamlarım dersen o başka tabi. hatta +8 str chitin set bulursan o zaman güzel olur def açısından.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayalet88

bu devirde +8 fabric set çok ezik kalır.En az +9 fp str fp set lazım ki o zamanda inte verdiğinden str düşüyor. Onu takılarla tamamlarım dersen o başka tabi. hatta +8 str chitin set bulursan o zaman güzel olur def açısından.

ne anlami kaldi o zaman. Tam keklik olur def az atak az.

Bence warrior kasmaniz. Ne kadar kisa vadede prist daha iyi olsada ( gerek kasmada gerek 80 levela kadar yapilan pvp lerde ) , warrior hell blade acilinca cok daha ustun bir char olacaktir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sylar.

battle priestle kolay pk atamazsın cz de.eskisi gibi degil oyun.organize geziyolar.db yi yedigin an ölürsün zaten.charını vs ye göre dizme.vs lik bişe kalmadı du devirde

+1 oyun 2005 2006daki gibi değil blood gibi hatred gibi pk atanlar kalmadı artık genelde organize hfyle pk atıyolar
  • botla pk yapacaksan ezik bile olsa bp alır her türlü
  • Charlar eşit değil ki kardeşim .
    Warriora +7 kro set veya +8 shell set alıyorsun , prieste +8 fabric set , fabric low class itemdir yani eşit olmasını istiyorsan fabric 9 set çekmen gerekir . Ayrıca prieste +1 roc yerine +2 dual foverin yaparsanız daha fazla verim alırsınız . Diğer bir hususta prieste glass belt takmanız , priest defanstan ezilecektir ve bu nedenle glass yerine iron belt almanız gerekir . Son olarak prieste +8 wirinoma eş değer parada hb almanız gerekir . Yani wirinom +8 100 gb ise +9 reb hb 100 gb ise prieste hb çekin . Glasstan kaybedeceği manayı hbden karşılayacaktır ve baya avantaj sağlar .

Kısaca 2 charada harcayacağınız para eşit olmalı eşit vs istiyorsanız . Ayrıca benim düşüncem bu kimse kabul etmez ama vsde priest tüm skilleri atar bu nedenle priest sadece assas ve priest ile vs atabilir diğer joblarda cure yok . Priestte can azaltma , defans azaltma skilleri vardır buna karşılık priestin canı ve defansı azdır yani siz o skilleri atınca durumu eşitlersiniz .

Son olarak dediğim gibi bir priestle sizin dediğiniz gibi bir warrior vs atarsa , priest db malice atarsa %100 keser ki attırmazsınız , heal atarsa yine %100 keser ki onuda attırmazsınız , eğer restore atarsa %80 priest alır diyorum , restore attırmazsanız kafa kafaya vs olur . (Warriorun wirinom chaossa ve tutarsa warrior alır )

Edit ; Ekleme . Notunuzu yeni gördüm warriorda defans ve buff olmayacaksa kesinlikle priest alır o vsyi .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Superior -- 21 Mart 2012; 1:41:32 >

• Söyle söyliyim item olarak iyi düşünülmüş bi char fakat oyunda sayısı geçik koxp olduğu için fazla yatabilir 2005 2008dönemi olsaydı en iyi olabilirdin fakat warior def ve hp char olduğu için kıyaslamak pek düşünülemez o yüzden iyi düşün derim ama koxp kullancıksan baya iş yapar
  • BP Forever............+9 Fp Set /+9 HB / Dual Foverin + Dual WE + IN + IB (+ Lı Olursa Daha Makbule Geçer) / De-buff + Heal Gerisi Hikaye............
  • quote:

Orijinalden alıntı: agIr

BP Forever............+9 Fp Set /+9 HB / Dual Foverin + Dual WE + IN + IB (+ Lı Olursa Daha Makbule Geçer) / De-buff + Heal Gerisi Hikaye............

Fp set yerine krowaz set giyin daha iyi oluyor .
  • quote:

Orijinalden alıntı: cgh0gy-

quote:

BP Forever............+9 Fp Set /+9 HB / Dual Foverin + Dual WE + IN + IB (+ Lı Olursa Daha Makbule Geçer) / De-buff + Heal Gerisi Hikaye............

Krowazlı BP ler bi işe yaramıyor hocam 188int verdikten sonra ne anladım ben o 3-3.5k atak goremeden BP den..

STR kalmıyor hiçmi hiç..

• quote:

quote:

quote:

Krowazlı BP ler bi işe yaramıyor hocam 188int verdikten sonra ne anladım ben o 3-3.5k atak goremeden BP den..

STR kalmıyor hiçmi hiç..

İyi itemle 3.5k ap oluyor , priest itemli is yapar zaten . Şuan musait degilim eve geçince koktan resim atarım size .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• cz'de battle priestin iş yapacağını düşünen birileri varmış demek hala çok ilginç. xp'de güzel ama czde artık mageler iktidar bp bırak adama vurmayı yanına bile gidemez bizim server da öyle ötekileri bilemem
  • quote:

quote:

quote:

quote:

STR kalmıyor hiçmi hiç..

İyi itemle 3.5k ap oluyor , priest itemli is yapar zaten . Şuan musait degilim eve geçince koktan resim atarım size .

+7 Krowaz Setli STR basılı
    +8 Wrinomlu veya +9 HB li
    +2 foverin dual
    +2lilime dual
    i.set veya in. + glass ile

3.5kap gorurmu diyorsunuz bence imkansız.

188int verdikten sonra bi o kadar daha str kalıyor ki kaldı ki hp de vermek gerek fazlası ile bp ye ..

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.