Şimdi Ara

Battle Net Launcher Hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
5.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Son patchi yüklemedim ancak bedava 1 hafta promosyon gelmesiyle bende oyunu aktif ettim. Fakat Battle Net Launcher' da Initializing hatasıyla karşı karşıyayım bir türlü patch i yüklemeye başlamıyor. Pause-Start yaptığımda "Waiting on another installion or update" diyor. Çıldırmak üzereyim sürelerim yanıyor ancak ben patchliyemiyorum oyunu. Varmıdır bir yolu acil yardım taleb ediyorum manuel indirebileceğim yada başka yolla halledebileceğim bir yöntem varmıdır? Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim. Saygılarımla.

• Wow klasörün'de x64 varsa ondan aç. yoksa normal launcher'i aç yüklemesini bekle.
  • bendede aynı hata var oyun hiç yüklenmiyor fetching encoding tableda bekliyor lütfen yardım
  • Bende bana has bir problem sandım, yok arkadaş hiç bir şey işe yaramıyor. Yükleme yapmak imkansız.

Edit: arkadaşlar indirme ekranı geldi nihayet ancak 0 bayt olarak kaldı indirme yani indirmiyor. Kaldığım yerde torrent kapalı acaba bundan dolayı mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nihilous -- 27 Ekim 2014; 20:09:39 >
  • Bende de aynı şey oluyordu, dns leri otomatik yaptım ve antivirüs ve güvenlik duvarını devredışı bırakınca düzeldi. Sizde bi deneyin bunları.
  • Ronnie üstadın dediğini yaptım bendede sorun düzeldi şimdi ise lanet ekran kartı ısınma sorunu alıyorum :( bi temizlemenin zamanı geldi sanırım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nihilous

Bende bana has bir problem sandım, yok arkadaş hiç bir şey işe yaramıyor. Yükleme yapmak imkansız.

Edit: arkadaşlar indirme ekranı geldi nihayet ancak 0 bayt olarak kaldı indirme yani indirmiyor. Kaldığım yerde torrent kapalı acaba bundan dolayı mı?

Hocam sorunu nasıl halletiniz bende de durum böyle ne yapacam bilemiyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Battle.net port sorunu
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Windows servislerinden secondry logon servisini otomatige getirin duzelecektir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.