Bildirim
Battle.net hesabına bağlı kredi kartını iptal etme(yardım)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
Cancel subscription yaparsan hiç birşeycik olmaz.
Ama Annual pass ayrıcalıklarından mahrum kalırsın -
quote:
Orijinalden alıntı: Z.K
Cancel subscription yaparsan hiç birşeycik olmaz.
Ama Annual pass ayrıcalıklarından mahrum kalırsın
Cancel subscription açık değil tıklanmıyor. 13 aylık hesaba yüklü oymana sürem var. Onun üstüne kredi kartıyla 1 aylık süre aldım, annual pass sorun olacağını sanmıyorum ama sürekli karttan para çeker mi onu bilmiyorum işte. -
Şimdi şöyle birşey var.
Sen annual pass'ı 12ayını direk ödedin mi? Yoksa aylık mı ödüyorsun?
Eğer ödediysen,zaten bir sıkıntı olmaz.13 ay boyunca para çekmez senden.
Ama ödemediysen ve cancel subscription yapamıyorsan,ve ödemek istemiyorsan bankanı ara.Kartını yurtdışı işlemlerine ve/veya internet alışverişine kapa. -
quote:
Orijinalden alıntı: Z.K
Şimdi şöyle birşey var.
Sen annual pass'ı 12ayını direk ödedin mi? Yoksa aylık mı ödüyorsun?
Eğer ödediysen,zaten bir sıkıntı olmaz.13 ay boyunca para çekmez senden.
Ama ödemediysen ve cancel subscription yapamıyorsan,ve ödemek istemiyorsan bankanı ara.Kartını yurtdışı işlemlerine ve/veya internet alışverişine kapa.
tamam sağol. -
Eğer olursa(olursadan kastım ay dönümün geçince falan neler oldu onu söyle mesela ) bana da söyle benim de öyle bir niyetim var.
-
Battle net üzerinden kapatamıyosun malesef. Tek çözüm kredi kartını kapatmak. -
bu sorun benim de kafamı kurcalıyor. ben de annual pass için kredi kartı bilgilerimi girdim ve 6 aylık süre aldım. nisanda tekrar 6 aylık alınacak
ama payment options kısmında hiçbir şekilde kart bilgilerim görünmüyor. annual pass için girilen bilgi normal hesabı etkilemiyor tahminimce.
ama ben sanal kart bilgileri girdiğim için nisanda 6 aylık çeker çekmez sanal kartı iptal edeceğim -
12 ay sure yükledikten sora 0 limitli sanal kartlada oluyormus bu olay ama ben dayanamadım kuzenin kartından 1 ay süre aldım. İnsallah 1 yıl kitlemezler
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X