Şimdi Ara

Battle.Net Authenticator sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
4.909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Uzun zamandır bu authenticaru kullanıyordum , 2 gün önce telefona reset attım , içindeki herşey silindi doğal olarak , bugün authenticar'ı yeniden yükledim telefona. Fakat girerken keyleri kabul etmiyor oyun.İnternetten biraz araştırma yaptım ,galiba silmeden eski authenticar'u kaldırmak gerekiyormuş. Bende şu şekilde bi ticket attım ,

     Battle.Net Authenticator sorunu


    Benden Pasaport veya sürücü belgesi resmi göndermemi istediler (gizli sorunun cevabını unuttuğum dolayı herhalde ) fakat ikisine de sahip değilim ne yapabilirim , böyle bir sorunla daha önce karşılaşan varsa yardımcı olabilirmi ?







  • Kimlik belgenin ön kısmını görünür şekilde çek yolla.
  • Authenticator'ü ilk kurduğunda bir Serial numarası verir. O numarayı bir yerlere not etmen gerekirdi. Şu anda yapabileceğin tek şey kimliğinin resmini göndermektir. Umarım Account bilgilerinde kendi özlük bilgilerini girmişsindir. Aksi halde işin çok ama çok zor.
  • webcamden kimliğini çek yolla . ben yolladım oldu. adam benim tipime gülmüştü ama neyse
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Darkwarm

    webcamden kimliğini çek yolla . ben yolladım oldu. adam benim tipime gülmüştü ama neyse

    haha. niye acaba
  • Kimliği yollamıştım, düzeltmişler

     Battle.Net Authenticator sorunu
  • Geçmiş olsun, aldığınız serial numarasını bir yere kaydetmeyi unutmayın.
  • Arkadaşlar benim sorunum biraz daha kopmlike.
    Hesabımdan 1-2 sene öncesine wow oynuyordum, mobil sms ve authenticator korumam vardı. telefonu ve hattımı yaklaşık 1 sene önce değiştirdim ne eski numaram kaldı ne de telefonumda ki authenticator...
    Heartstone oynamak için telefona indirdiğimde ve hesabıma giriş yapmak istediğimde bana haklı olarak authenticator kodu ya da sms protection onay kodu istiyor.
    Şimdi şöyle birşey var, tekrardan authenticator kurduğumda aktif edebilmek için sms kodu soruyor numaramı değiştirdiğim için sms koduna ulaşamıyorum. hesabıma girmek istiyorum eski authenticator kurulu olmadığından ona da ulaşamıyorum. telefonu değiştiriyim diyorum hesaba giriş yapamıyorum saçma sapan bir durumda kaldım. ticket dahi atamıyroum ne yapmam gerekli?
  • Arkadaşlar benim blizzard hesabımı aktif edemiyorum böyle bir saçmalık görmedim. Kullanıcı adımı şifremi biliyorum daha önceden telefonumda yüklü olan hesaptaki serial ve restore Code u kaydetmiştim bir kez daha başıma gelmişti kimliğimi gönderdim açmışlardı Yen'i bir tel alınca kodları girdim açtım telefondan ama pc den giriş yaptığımda telefona bildirim gelmiyor ve uygulamayı açamıyorum. Tekrardan defalarca iletişime geçip kimliğimi gönderdimsede isimler uymuyor diyor. Ne yapmam gerekir ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.