Şimdi Ara

battle mage olmak istiyorum...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ama su tothh sword du bulamıyorum.ve işe yararmı bu mage türü yardım pls

• bence hiç bi avantajı yok çok gereksiz tek işe yarantan şeyi aline aldığı kalkanla defansı artar o da çoook az
  • + basılan kalkanlardan en kötüsü olanı al +5 e bas reducele eline alırsın
  • Bettle mage olupta ne yapcan ya pet yada paper oL
  • ama scoprion sheild extra defens verıyo üzerindeki hp mp bonus 100 vermeside artı olmuy mu toht sword da hp bonus verıyo paper magenin birz tuzlusu oluyo ama bilmıyorum geceleri uykum kacıyo
  • mage mage dir neyse odur ya pet ya paper başka bişi olması saçma bence
  • ya topici boş bi iş için kullancam ama rentzusuken pmye cvp versene
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Exp İçin Warrior
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: K_MaNyAk_AyHaN_24

ya topici boş bi iş için kullancam ama rentzusuken pmye cvp versene

msn ne baksana
  • tooth u bulamk için dolşacan biraz pazar kuranları.

ayrıca battle mage içinde bir fikrim yok , şöyle bir düşününce +7 +8 tooth alabilmek için 100 kusur str verceksin. eline en az +7 scorpion yada chitin shield alcaksın. giysilerin HP bonsulu olacak paper mage gibi.

yani battle mage = warlock olmuş oluyor. oyunca fazla battle mage yok , iyi yada kötü şimidye kadar 2 tane battle mage gördüm yani iş olsun diye stat reslen değil.

areste cz de gördüm elinde chitin shild + tooth ile .

sırf denemek için master mage yapıp battle yapcam.
  • fazla wurmuyo ice pet mage gibi
    denedim gördüm bence yaptıktan 10dk sonra sıkılcaksın
    görüntü olarak çok güzel
    hele hanguk swordle yapınca daha baska oluyo (+6 hanguk / +6 def. of lord takmıstım 150 str istiodu sword atak baya azdı ama cz de pesimden 50 kişi kosuyodu kesmek için :)
  • battle mage b** gibi olur wallaha sakın yapmayın
  • quote:

Orjinalden alıntı: EleRoSse

fazla wurmuyo ice pet mage gibi
    denedim gördüm bence yaptıktan 10dk sonra sıkılcaksın
    görüntü olarak çok güzel
    hele hanguk swordle yapınca daha baska oluyo (+6 hanguk / +6 def. of lord takmıstım 150 str istiodu sword atak baya azdı ama cz de pesimden 50 kişi kosuyodu kesmek için :)

iyide hanguk swordda poison dmg + str bonus var, yani anlamsız. sen sadece görüntü için yapmışsın.

tooth ta flamde dmg var.

ver birde acaba mage 42 skili ile staff le vurduğu gibi sword ile de vurabiliomu, yani orda requred item staff yazıo
    ?
  • 42 skill sadece staff için

toothlada denedim battle merak etme damage aynı
  • benim tank mage arkadaşım var. çoğu warriorun yapamadığını yapıyordu. itemlerini sayam.
    full +8/15hp kıyafet
    +3 elemental necklace
    +3 rol
    +3 ring of magic
    2 mage earning
    eline +7 chitin shield (reduce)
    ve +7 sword of death (reduce) vardı 71 e kadar mı ne str vermişti. ama en iyi warriorlar kadar iyi tank yapyırdu. bi yandanda nova atabiliyodu. çoğu warrior bile 1500 buff alırken bu mage undying alıp dalıyodu süperdi ama

edit: bide bu +8 paper kıyafetleri pet magician olsa ohh

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haplo -- 18 Şubat 2006 15:04:18 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: veledizina

benim tank mage arkadaşım var. çoğu warriorun yapamadığını yapıyordu. itemlerini sayam.
    full +8/15hp kıyafet
    +3 elemental necklace
    +3 rol
    +3 ring of magic
    2 mage earning
    ve +7 sword of death (reduce) vardı 71 e kadar mı ne str vermişti. ama en iyi warriorlar kadar iyi tank yapyırdu. bi yandanda nova atabiliyodu. çoğu warrior bile 1500 buff alırken bu mage undying alıp dalıyodu süperdi ama

sword of death bunun hyde den çıkması lazım ama hiç görmedim nasıl bişey nasıl duruyo +7 kaç damage ?
    KE hala çıkıyomu sword cypherde warmı ? ( ama karizma bi ismi var ;sword of death)

Bi de bunun bi resmini koyan ourmu? Çok merak ediyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: Nerkek

quote:

benim tank mage arkadaşım var. çoğu warriorun yapamadığını yapıyordu. itemlerini sayam.
    full +8/15hp kıyafet
    +3 elemental necklace
    +3 rol
    +3 ring of magic
    2 mage earning

sword of death bunun hyde den çıkması lazım ama hiç görmedim nasıl bişey nasıl duruyo +7 kaç damage ?
    KE hala çıkıyomu sword cypherde warmı ? ( ama karizma bi ismi var ;sword of death)

staffla karşılartırırsan ap ları aynı gibi. ama bi warriora veya priester gitmez bence. daha az önce xgenodna gördüm. çok var. 100m den satıyodu. bi ben çıkaramadım. beramusta jpko da ve xgenonda toplam 20 tane kesmişimdir 1 tane çıkmadı.

• dupe takılar bende warken öleydm ama sword of the dead cift ellllllll !!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: BeısNowõmenT

Bettle mage olupta ne yapcan ya pet yada paper oL

+111
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Nerkek

quote:

full +8/15hp kıyafet
    +3 elemental necklace
    +3 rol
    +3 ring of magic
    2 mage earning

staffla karşılartırırsan ap ları aynı gibi. ama bi warriora veya priester gitmez bence. daha az önce xgenodna gördüm. çok var. 100m den satıyodu. bi ben çıkaramadım. beramusta jpko da ve xgenonda toplam 20 tane kesmişimdir 1 tane çıkmadı.

Zaten bu ezik bosslar hep böyle abrtısız 30- 40 tane anteras kesmişimdir sadece 4 tane lvl 35 spell düşürebildim.

• şu battle mage lafı kadar saçma bulduğum bişi yok
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.