Şimdi Ara

Battle For The Middle Earth 2 Windows 7 64 bit işletim sistemime Yükleyemiyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
3.378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese slmlar.... işletim sistemin win 7 64 bit BFME 2 yi yönetici olarak acıyorum uyumluluk ayarlarını xp service pack 2 yaptım autorun'ı çalıştırdım ilk olarak yükleme yaparken bütün programları kapat uyarısı geldi bunda tmm dedim. daha sonra ise dil seçimi geldi ve ingilizceyi seçtikten sonra şu hata geldi yüklenmeme sebebi sadece bu uyarı sanırım. YOU MUST HAVE ADMİNİSTRATOR PRİVİLEGES TO INSTALL THIS GAME bilgisayarımda ki tüm güvenlik duvarlarını kaldırdım tüm uyumluluk ayarlarını denedim ama bir türlü yüklenmiyor yardımlarınızı bekliyorum...

• bu uyarı şöyle demek oluyo bu programı yükleyebilmek icn administratör olarak acçman lazım windows farklı bi oturumda actıysan yükleyememen normal eğer administratördeysen sağ tıklaryıp yönetici olarak calıstr demeyi dene

ATATÜRK
  • quote:

Orijinalden alıntı: kozgun92

bu uyarı şöyle demek oluyo bu programı yükleyebilmek icn administratör olarak acçman lazım windows farklı bi oturumda actıysan yükleyememen normal eğer administratördeysen sağ tıklaryıp yönetici olarak calıstr demeyi dene

Faydası olacağını sanmam bunun.
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nightbull

dedigin hiç bir işe yaramıyor saten administor da ugrasıyorum yüklemek icin farklı bir oturumda denemedim yani....

Hocam sorunu çözersen mutlaka haberim olsun ya sabahdan akşama kadar Bfme serisi oynarım online eğer oynayamayacaksam hiç yüklemeyim
    I kissed a girl and I liked it
    The taste of her cherry chapstick
    I kissed a girl just to try it
  • ben win 7 de diablo 2 warcraft 3 age of empires gibi cok eski oyunları oynadım ama bu oyunun sorununu çözemedim ben ve yardım lütfen...

Orijinalden alıntı: MicRos0FT

Win 7 nin 64 bit ozelligi tam olarak yerine oturmadı bu yuzden fazla oyunu oynayamazsın Middle earth gibi..

Kesin mi hocam
  • Win 7 de administrator olarak girsen bile böyle hatalar veriyor bu nedenle sürücüne C ise C'ye sağ tıkla özelliklere gir orda bir yerde izinler olacak Administrator'e tüm yetkileri seçiğ uygula. Eğer hata verdiği alt klasörler olursa onlarada tek tek bunu yapman lazım. Google 'da arat ayrıntılı bilgi için Win 7 de admine tüm yetkileri almak diye
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.