Şimdi Ara

Battle for Middle Earth II aldım. Yardım!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyunda yenmek easy de bile zor. Taktik verebilir misiniz?

• "Easy"de kolaydı be hoca. Millet birkaç "Brutal"a karşı bile oynuyor

Hangi tarafla oynuyorsun genel olarak? Kaç düşmana karşı? Karşına kimleri alıyorsun?

"Easy" için söylenecek bir şey var mı bilemiyorum. Kaynak toplayacağın binaları kur hemen. %100 veya çok yakın olsun sadece kaynak amacıyla kuracakların. ("Mirkwood Archer" gibi saldırı geliştirmesi büyük önem taşıyan istisnaları (belki) saymazsak) İlk başta geliştirmeden ziyâde hızlı birim yapmaya önem ver ("easy"de gerekir mi bilmem). Ya da bu zorluk seviyesinde oynadığın için savunmaya ağırlık ver.

En iyisi bölümü açtığında neler yaptığını ve nasıl yenildiğini (ya da neden zorlandığını "ben daha şu hâldeyken böyle böyle geliyorlar" şeklinde) belirt. "Easy" için en iyi bu şekilde bir yol gösterilebilir.

"Medium"un altında oynamamak başlangıç için en doğrusu olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 18 Haziran 2006; 4:29:44 >

• Daha ben baraka kurmadan saldırıyorlar. Herolarımı koruyamıyorum. Para sorunum yok. Genellikle de Mordor alıyorum.
  • Önce hızlıca birim binası dikin ve/veya kule yapın. Düşman kule(ler) ya da ana bina ile uğraşırken arkadan okçular ile destek verin ("easy"de etkisiz ork okçuları başlarda iş görür). Medium'da da bu şekilde başlayabilirsiniz.

Ya da özel olarak yaratacağınız kahramanı oyalayıcı olarak kullanın.

Oyuna başlamadan önce "Rules" bölümünden para miktârını 4000 yapmayı ihmâl etmeyin.

Hazır kahramanlara fazla güvenmeyin. Özellikle atlı Nazgûl birimleri ilk başlarda çok dayanıksız. Mızraklı görürseniz atlı kahramanları kesinlikle kaçırın. Diğer birimlere karşı seviye atlamak için vurkaç taktiği uygulayın (okçulara da dikkat edin).

Ana kalenin etrafındaki savunmalara dayanıksız olduklarından güvenmeyin. Düşmanı bir süreliğine uzaklaştıran yapı iş görebilir Mordor'da. İleride savunma düşünürseniz mancınık fena olmaz.

Elflerle oynayın ilk denemelerde. Kulelere yerleştireceğiniz (geliştirmeleri yapılmış) Mirkwood okçuları Easy ve Medium'da oldukça etkili olurlar (3-4 kuleye yerleştireceğiniz 2'şer gurup okçu menzilleri sayesinde kuşatma birimlerine karşı da çok etkili olur. Ancak başlangıçta koruma ve oyalama için Lorien okçularını kullanın tabii).

Çok sayıda okçu kahramana da sahip elf tarafı iyi sayılabilir. Legolas-Thranduil ikilisi (1.03 ile Thranduil daha güçsüz olsa da) geliştirmeleri yapılmış Theoden önderliğindeki Rohirrimler haricinde etkililer.

Umarım yardımım dokunmuştur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 18 Haziran 2006; 14:35:53 >

• Saol! Ama kopyala yaıştır yerine adres verseydin iyi olurdu.
  • Kopyala yapıştır yaparsam özellikle belirtirim. Emeğe saygı önemli bir konudur benim için.

Önemli olan oyun hakkında fikir edinmen olduğundan ve usluptaki değişiklik nedeniyle böyle düşündüğünü varsaydığımdan kızmıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 18 Haziran 2006; 14:47:49 >
  • Eğer yanıldıysam özür dilerim. Emeğe saygı göstremek benim içinde önemlidir ayrıca.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BATTLE FOR MİDDLE EARTH 2 ONLİNE
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bence oyunu kadar öğrenememişşen.tutoriali oyna
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.