Şimdi Ara

BATTLE FOR MIDDLE EARTH 1 (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Tom006

Ağalar benim sistem FX5200 (128), 512*2:1 GB Ram, P4 1.3

Savaşlarda adamların sayısı biraz arttımı hafiften bir kasılma oluyor ama oynanmaya engel değil. Öldürmeye başladımı adam sayısı azalmaya başladımı rahatlıyor Not: Ayarlar ORTA seviyede.

Bu arada BFME1'in BFME 2'den neden daha iyi olduğunu anlatabilirmisiniz. BFME 2 bir çok konuda daha özgürlük katmıyormu oyuncuya. Nesi kötü veya olumsuz anlatırsanız sevinirim.

Saygılar

BFME 2 de güzel oyun ama 1'in havası bir başkaydı açıkçası.

Sanırım en önemli etken bir ilk olması.

Bir de kale kuşatması denen bir durum vardı bunda. Güzel savaşlar oluyordu. İkinci bir garip olmuş. Oyunun sistemi değişmiş.

Tabii bazı kişilere göre ikinci oyunun tekli görevlerinin kısacık ve filimle alâkasız (kitapla ve konuyla fazlasıyla alâkalı tabii) olması da kötü etken oluşturmuş olabilir.

Ve 2. de birimler sinirimi bozdu. Örneğin ilkindeki heybetli, Gondor'un kule muhafızları pek çok birimde olduğu gibi sayı arttığından rezil duruma düşmüş. Havası gitmiş (fazla kişisel oldu bu).

Her şeyden öte bir zevk meselesi sonuçta... Bu tür yorumlarla pek bir yere varılmıyor.

Ha bu arada unutmadan 9550 hızlandırılırsa 1280x1024'te de sorunsuz oynanır muhtemelen. Belki yoğun savaşlarda zorlanabilir ama işlemcinin daha önemli olduğunu sanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi False King -- 14 Eylül 2006; 1:15:32 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Sanctus Diavolos

arkadaşalr diğer topicte sordum ama cvp alamadım
    asus 9550 128 ram ekran kartı ve 256 ram ile bu oyunu oynayabilir miyim?

ben bu oyunu 512 mb ram NVIDIA GeForce4 420 Go'yla çalıştırıyorum seninkiyle de çalışır merak etme
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tuğer

quote:

Orjinalden alıntı: Tom006

Ağalar benim sistem FX5200 (128), 512*2:1 GB Ram, P4 1.3

Savaşlarda adamların sayısı biraz arttımı hafiften bir kasılma oluyor ama oynanmaya engel değil. Öldürmeye başladımı adam sayısı azalmaya başladımı rahatlıyor Not: Ayarlar ORTA seviyede.

Bu arada BFME1'in BFME 2'den neden daha iyi olduğunu anlatabilirmisiniz. BFME 2 bir çok konuda daha özgürlük katmıyormu oyuncuya. Nesi kötü veya olumsuz anlatırsanız sevinirim.

Saygılar

BFME 2 de güzel oyun ama 1'in havası bir başkaydı açıkçası.

Sanırım en önemli etken bir ilk olması.

Bir de kale kuşatması denen bir durum vardı bunda. Güzel savaşlar oluyordu. İkinci bir garip olmuş. Oyunun sistemi değişmiş.

Tabii bazı kişilere göre ikinci oyunun tekli görevlerinin kısacık ve filimle alâkasız (kitapla ve konuyla fazlasıyla alâkalı tabii) olması da kötü etken oluşturmuş olabilir.

Ve 2. de birimler sinirimi bozdu. Örneğin ilkindeki heybetli, Gondor'un kule muhafızları pek çok birimde olduğu gibi sayı arttığından rezil duruma düşmüş. Havası gitmiş (fazla kişisel oldu bu).

Her şeyden öte bir zevk meselesi sonuçta... Bu tür yorumlarla pek bir yere varılmıyor.

Ha bu arada unutmadan 9550 hızlandırılırsa 1280x1024'te de sorunsuz oynanır muhtemelen. Belki yoğun savaşlarda zorlanabilir ama işlemcinin daha önemli olduğunu sanıyorum.

işlemci konusunda haklı sayılırsın ama o kadar da yüksek bi işlemciye gerek olduğunu düşünmüyorum. PentiumIV 1.8 Ghz da oyunu çok rahatlıkla oynuyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: fighter EAGLE

hatta bi ara Yüzüklerin Efendisi'nin sitesine üye olmaya çalıştım 10-20 kere falan denedim her defasında kabul ediyordu ama onay maili gelmiyordu. bi arkadaşım da denemiş bi kaç kere o da aynı sonucu almış. Uyuz oldum bu işe yaa ne biçim yapmışlar bi türlü üye olamıyon! Yüzük kardeşliği'ne katılabilen varsa nooolur nasıl katıldığını anlatsın. Ben corelde sınav için dergi yaparkene Yüzüklerin efendisini kapağa koymuştum onların yaptığı işe bak beaa Neyse ben bu 'YÜZÜKLERİN EFENDİSİ' aşkından vazgeçmem hele ORLANDO BLOOM'dan asla... herkese hayırlı geceler.

bir iki gün saonra geldi bana o mail ama yine de login yapamıyorum

• walla en düsük ayarda oynarsın belki, senin ki su olaya benziyo hl2 oynadıktan sonra 98 yılında cıkan hl oynamak gibi(sakın yanlıs anlasılmasın bi hl hayranı olaraktan kötülemek gibi bir niyetim yok sadece grafik bakımından kast ediyorum yoksa hl 1!e can kurban:P)
  • Sanctus Diavolos kullanıcısına yanıt
    bence oynarsin ama very low'da bi dene ben emin degilim cunku bende 128 veya 256 ram yok bende 4gb yani 4000 mb ram var.nvidia geforce ve muzik bomba
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.