Şimdi Ara

BATTLE FOR MIDDLE EARTH 1

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşalr diğer topicte sordum ama cvp alamadım
    asus 9550 128 ram ekran kartı ve 256 ram ile bu oyunu oynayabilir miyim?

• oynarsın biz multi bile yaptık cafede cok kasar ama en düsük ayarda oynarsın
  • peki en düşük ayarda görüntüler nasıl olur?
  • Bu oyun Eski Bi oyun değilmi Yaw.? Gerçi Stratejinin eskisi yenisi olmaz Tarih oyunu sonuçta
  • 128bit 9550 rahat yeter bu oyun için. Hele bir de hızlandırdın mı tam olur. 1024x768 en yüksek (ultra high) ayrıntı

Ama bellek yüzünden ayrıntı düşürmek gerekir. Oyun şuan yüklü olmadığı için en düşük hâlini gösteremiyorum.

512mb yapsan çok iyi olur.

*MelaNKoliK*

6 Aralık 2004'te çıktı.

--------

Unutmadan işlemcin neydi? Özellikle stratejilerde, yine de her türlü oyunun yoğun sahnesinde işlemci çok önem kazanıyor eğer ki ekran kartı işini hızlı bitiriyorsa. (Strateji oyunlarında ekran kartı bir fps oynatırmışçasına zorlanmadığı için işlemci farkını gösterir.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi False King -- 4 Eylül 2006; 17:36:04 >
  • Peki Güzelmi Bu oyun Ben aldım ama Kurmadım bile Neyse dur bi Kurup Deneyeyim
  • quote:

Orjinalden alıntı: *MelaNKoliK*

Peki Güzelmi Bu oyun Ben aldım ama Kurmadım bile Neyse dur bi Kurup Deneyeyim

oynadığım en güzel oyunlardan bitanesi tavsiye ederim....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bfme1 bfme2 den güzel
  • quote:

Orjinalden alıntı: rammsteintlusodd

bfme1 bfme2 den güzel

kesinlikle öyle
  • Abicim ben bu oyunu 32 mb ekran kartıyla oynayanı gördüm rahat oynarsın
  • abi ekran kartı ii ya ramda sorun yaratabilir kasar yani ama oynarsın merak etme
  • kardeş nie 1 i alıonki 2 yada 3 ü almıosunki sanırım2 yide kaldırır
  • 3 var mı kiii
  • ben 256 ram 64 ekran kartıyla oynadım(kendi bilgisayarımda) görüntü ayarları en düşükteydi ama çok as arada büyük sacaşlarda kasıodu
    bfme1 bfme2 den çok çok üstün bencede
    BFME1
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sanctus Diavolos

peki en düşük ayarda görüntüler nasıl olur?

bu oyunun grafiklerinden ben bişey anlamıyorum biraz uzaktan olunca low da aynı high da sadece adamların detayı düşüyor o kadar zevk ise değişmiyor hata rahatca oynayınca artıyor
  • Ağalar benim sistem FX5200 (128), 512*2:1 GB Ram, P4 1.3

Savaşlarda adamların sayısı biraz arttımı hafiften bir kasılma oluyor ama oynanmaya engel değil. Öldürmeye başladımı adam sayısı azalmaya başladımı rahatlıyor Not: Ayarlar ORTA seviyede.

Bu arada BFME1'in BFME 2'den neden daha iyi olduğunu anlatabilirmisiniz. BFME 2 bir çok konuda daha özgürlük katmıyormu oyuncuya. Nesi kötü veya olumsuz anlatırsanız sevinirim.

Saygılar
  • Ben YÜZÜKLERİN EFENDİSİ'nin özellikle de ORLANDO BLOOM'un hastası olaraktan bu oyunu heyecanla kurdum, oynadım ama grafiklerini beğenmedim. Bence çok güzel bi oyun olmamış beni pek sarmadı. Ama filmini sürekli izliyorum her defasında da aynı tadı alıyorum Müthiş bir film!!!
  • RAm yeter Ekran Kartı yeter Oyun zaten 4 gb fln
  • quote:

Orjinalden alıntı: fighter EAGLE

Ben YÜZÜKLERİN EFENDİSİ'nin özellikle de ORLANDO BLOOM'un hastası olaraktan bu oyunu heyecanla kurdum, oynadım ama grafiklerini beğenmedim. Bence çok güzel bi oyun olmamış beni pek sarmadı. Ama filmini sürekli izliyorum her defasında da aynı tadı alıyorum Müthiş bir film!!!

Sende bendensin yüzüklerin efendicisi yaniii

• hatta bi ara Yüzüklerin Efendisi'nin sitesine üye olmaya çalıştım 10-20 kere falan denedim her defasında kabul ediyordu ama onay maili gelmiyordu. bi arkadaşım da denemiş bi kaç kere o da aynı sonucu almış. Uyuz oldum bu işe yaa ne biçim yapmışlar bi türlü üye olamıyon! Yüzük kardeşliği'ne katılabilen varsa nooolur nasıl katıldığını anlatsın. Ben corelde sınav için dergi yaparkene Yüzüklerin efendisini kapağa koymuştum onların yaptığı işe bak beaa Neyse ben bu 'YÜZÜKLERİN EFENDİSİ' aşkından vazgeçmem hele ORLANDO BLOOM'dan asla... herkese hayırlı geceler.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.