Şimdi Ara

Batman v Superman : Dawn of Justice(2016)l Ben Affleck - Henry Cavill (699. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.573
Cevap
75
Favori
354.542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 697698699700701
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şöyle 1080p extended sparks versiyonu düşse de keyfimiz yerine gelse.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elessar Eredhian

Şu anki sızmış sürümde kalite yerlerde, ama ben yine de dayanamadım ve izledim.

Filme can gelmiş can!

"Film çok kopuk kopuk, akıcı değil!" - Düzeltilmiş!
    "Ya Superman nerede? Clark Kent nerede? Hiç görmedik?" - Gösterilmiş!
    "Ya bu Superman, Batman ile niye dövüşüyor ki? Hadi Batman'i anladık, Supes'un motivasyonu ne?" - Açıklanmış!
    "Ya bu Lex Luthor ne biçim bir plan yapmış, anlaşılmıyor" - Anlatılmış!
    "Lois Lane tüm bunları nasıl öğreniyor yahu?" - Gösterilmiş!
    "Ya bu Afrika sahnesi falan neler olmuş orada anlamadım." - Detaylandırılmış!

Daha ne desem bilemedim. Filmin genel sıkıntıları düzeltilmiş bariz bir şekilde ve gayet akıcı, keyifli bir film haline gelmiş.

Buradan Zack Snyder'in filmi bu şekilde yayınlanmasına izin vermeyen Warner Bros'a "en içten" selamlarımı gönderiyorum.

Malesef inandırıcı değilsin

Batman v Superman : Dawn of Justice(2016)l Ben Affleck - Henry Cavill

• quote:

Orijinalden alıntı: The Man in the Suit

quote:

Filme can gelmiş can!

"Ya bu Superman, Batman ile niye dövüşüyor ki? Hadi Batman'i anladık, Supes'un motivasyonu ne?" - Açıklanmış!

Daha ne desem bilemedim. Filmin genel sıkıntıları düzeltilmiş bariz bir şekilde ve gayet akıcı, keyifli bir film haline gelmiş.

Buradan Zack Snyder'in filmi bu şekilde yayınlanmasına izin vermeyen Warner Bros'a "en içten" selamlarımı gönderiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fanboylar ne tartışıyor be, yalnız çok büyük bir yanlış anlaşılma var. Ben BvS'yi sevdim mi? DC'ciyim, Ben CW'yi sevmedim mi? DC'ciyim, Ben CW'yi sevdim mi? Marvel'cıyım, ben BvS'den nefret mi ediyorum? Marvel'cıyım.

Ben her iki filmi de çok seven bir insan olarak ve ne DC'ci ne de Marvel'cı olmayı tercih ediyorum. Ya fanboy olmasak ne olacak, millet bizi fanboy ilan ediyor.
  • Başladılar gene

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -_-_- -- 26 Haziran 2016; 16:33:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Man in the Suit

quote:

Filme can gelmiş can!

Sapık mısın yahu, adam gitmiş eski mesajlarımın ss'sini almış, vay arkadaş ne saplantılı adamlar var

İnandırıcı olmak gibi bir niyetim yok, ister inan ister inanma kardeşim manyak mıdır nedir

• 19 Temmuz... Bluray hala beklemedeyim
  • Elessar Eredhian kullanıcısına yanıt
    önceki alıntılardan hatirliyordum seni ne saçmaladığını görsün millet.

• quote:

Orijinalden alıntı: mgsfanboy

Fanboylar ne tartışıyor be, yalnız çok büyük bir yanlış anlaşılma var. Ben BvS'yi sevdim mi? DC'ciyim, Ben CW'yi sevmedim mi? DC'ciyim, Ben CW'yi sevdim mi? Marvel'cıyım, ben BvS'den nefret mi ediyorum? Marvel'cıyım.

Ben her iki filmi de çok seven bir insan olarak ve ne DC'ci ne de Marvel'cı olmayı tercih ediyorum. Ya fanboy olmasak ne olacak, millet bizi fanboy ilan ediyor.

Forum yaş seviyesini anlıyoz böylece hocam. İkisinide sevseler keyif alcaklarda işte. Kavga etmeye yer arıyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: SonictheHedgehog-MZ

Başladılar gene

Hiç bitmediler ki bugünü beklediler
    Ömrü dh olmuş.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • mgsfanboy kullanıcısına yanıt
    Ben de onu anlamıyorum işte. Ben bugüne dek tüm Marvel filmlerini sinemada çıktığı hafta izlemiş biriyim ve mesela favorim winter soldier'dır. Ve mesela Cıvıl War'u da sevdim ama yok BvS'i çok sevdim ya, arkadaşlar illa beni kendi kafalarında Marvel hater bir dc fanboyu yapacak :)

• ultimate editiondaki sahneleri merak etmekle beraber daha çok filmin ekstralarını bekliyorum, youtube ultimate edition 2. tanıtımında ekstraların blurayden 3 hafta önce web sunumuylada geleceği söyleniyor. Ekstraları bekleme sebebim ise man of steel ekstralarını çok beğenmemden kaynaklanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi !antidote! -- 26 Haziran 2016; 17:06:10 >
  • The Man in the Suit kullanıcısına yanıt
    Ne saçmalaması arkadaş ya, Ultimate Cut'ı izledim ve yorumlarımı yaptım filmde üzerinde durulan eleştirilere dayanarak. Git bu saçma sapkınlığını başka yerde yap bana bulaşma

• beğenirsin beğenmezsin eyvallah herkese saygımız sonsuzda polyannacılık yapanları sevmiyorum ondan yüzüne vururum 2 tık yapıp bi link koymak dert değil. Sonra laf edince bilip bilmeden konuşma demeye getiriyorlar.
    ya bırak arkadaşım filme zaten ayılıp bayılmışsın 2 kere gitmişsin, üstüne " aay efendim hatalar giderilmiş kopukluklar düzelmişş efsane olmuş kahrolası WB sen bunları niye kestin on numara film olacakmış" demeye getiriyorsun. Millette senin gibilerin yorumlarını okuyup beklentiye giriyor sonra. Neyse sende blok kervanına katıldın sana cevap yazmakla uğraşamam mesajların ortada zaten daha ne yazayım hadi kal sağlıcakla.
    Neyi yüzüme vuruyorsun kardeşim attığın ssler neyi kanıtlıyor?? Ben zaten filmi orijinal hali ile de beğenmiştim ama yine kopukluklar olduğunu bazı şeylerin anlaşılmasının güç olduğunu da yazmıştım, onun ss'sini almak işine gelmemiş sanırım. Filmin orijinal hali iyiydi, Ultimate Edition çok daha iyiydi; ne polyannacılığı ne saçmalıyorsun sen iyi midir nedir ya...

Ya bir yürü defol git ne yaparsan yap ilginç ilginç konuşma iyi midir nedir ya.

İşte bunun gibi adamlar yüzünden hep fanboy ilan ediliyoruz. Arkadaşım ayılıp bayılmadım sadece sevdiğim bir film oldu ve ben sevdigim filmlere ikiden fazla giderim, tekrar tekrar da izlerim. Winter Soldier'ı da izledim, Interstellar'ı da, Star Wars The Force Awakens'ı da. Benim için bir filme birden fazla gitmek çok olağan bir şeydir tabi senin gibi birinin aklına gelecek bir şey değil bu.

Ayrıca evet filme iki defa gittim ve sevdim de her iki izleyişimde de ama bir filmi sevmek için o filmin mükemmel olduğunu iddia etmeye gerek yok. Dediğim gibi ben fanboy değilim, filmi sevmesine sevdim ama her zaman sorunlu olduğunu da söyledim o mesajımın ss'sini almak işine gelmemiş belli ki ama şöyle bir inceleme de yazmıştım ben:

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=115604885

quote:

Filmi açılış günü izledim ben de. Ve şimdi incelememi paylaşacağım. Spoiler YOK

İyilerle başlayalım öncelikle.

İlk olarak Batman. Şu ana dek beyaz perdede görülmüş en iyi Batman ile karşı karşıyayız. Ben Affleck, işin kostümlü tarafında olduğu gibi kostümsüz yani Bruce Wayne tarafında da çok iyi bir iş çıkarmış. Playboy Bruce Wayne'e dair güzel bölümler görüyoruz. Bunun dışında insanlara değer veren, gerektiği zaman cazibesini gerektiği zaman da zekasını konuşturan bir Bruce Wayne bu. Öte yandan kostüme girdiğinde ise sert, vahşi, acımasız ve korkutucu bir Batman ile karşı karşıyayız. Filmde Batman'i görmek sizi korkutabilir. Dövüş sahnelerinde ise Batman: Arkham serisi oyunlarının kaynak malzeme olarak kullanıldığını duyarsam hiç şaşırmam, zira bu oyunlardakine benzer, harika dövüş sahneleri bizi bekliyor. Bazı izleyicilerin Batman hakkında rahatsız olabileceği şeyler de olabilir tabi, lakin ben bu Batman'e 10/10 veriyor ve Zack Snyder'in yönetmediği solo Batman filmleri görmek istiyorum. Neden Zack yönetmesin, oraya geleceğim.

Superman'e gelecek olursak. Film fazla Superman odaklı değil, hatta Superman'e dair karakter gelişimi gördüğümüzü söyleyemem. Man of Steel'de gördüğümüz Superman'den farklı bir Superman yok. Bu yüzden burada değinecek fazla bir şey yok. Genel olarak Superman'i sevdim ama.

Filmdeki aksiyon sahneleri harika. Başka bir çizgi roman uyarlamasında göremeyeceğin aksiyon sahnelerine sahip. Özellikle filmin "Batman v Superman" kısımları çok keyifli, çok sert ve güzel aksiyon sahnelerini içeriyor. Gerçekten başarılı.

Wonder Woman filmde çok az görülse de içinde olduğu sahneler izlemeye değer ve güzel.

Film genel anlamda, özellikle de çizgi roman hayranlarını memnun edecek bir film.

Genel anlamda herkesin oyunculuğu harika.

Kötü yanlarına bakalım...

Filmin özellikle de ilk yarısında sahneler arası birtakım kopukluklar görüyoruz. Sahneler şunun gibi: bir Batman sahnesi, bir Superman sahnesi, bir Lois Lane sahnesi, bir Batman sahnesi, bir Wonder Woman sahnesi, bir Lex Luthor sahnesi ve bir Superman sahnesi... Arada iyi bir bağlantı yok, kopukluk var. Bu o kadar büyük bir sorun teşkil etmiyor benim için, zira ben hiçbir şeyi birbirine bağlamada ve sahneleri takip etmede sorun yaşamadım. Lakin yaşayanlar elbet olacaktır.

Filmde bazı sahneler çok çok saçma. Film için şunu söyleyebilirim, iyi olan şeyler çok iyi, kötü olan şeyler de çok kötü.

Bazen bazı karakterlerin neyi neden yaptığına dair hiçbir fikriniz olmuyor. Kimin motivasyonu ne, anlamıyorsunuz. Film bazı şeyleri açıklamada oldukça başarısız.

Son olarak film ileriki filmlere dair mesajlar vermek için çok fazla uğraşmış. Hiç gerek yoktu.

Neden Zack yönetmesin diyorum, aslında Zack yapsa da beraberinde bir yardımcı yönetmen şart. Çünkü bu kopukluklar, senaryodaki anlamsız bazı eylemler, cidden bu filmin potansiyelini boğmuş.

Bu film rahatlık 9-9.5 puan alabilecek bir potansiyele sahipken yapımcı ekibin yaptığı affedilemez hatalar nedeniyle filme puanım 7.5 olacak. Kesinlikle gidip izleyin, ancak beklentinizi The Dark Knight seviyesine çıkarmayın (her ne kadar bu Batman'i, Nolan'ın Batman'inden çok daha iyi bulsam da), zira filmin bir "film" olarak eksikleri mevcut.

• quote:

Orijinalden alıntı: Merc With a Mouth

quote:

Orijinalden alıntı: SonictheHedgehog-MZ

Başladılar gene

Hiç bitmediler ki bugünü beklediler

• Benım en çok takıldığım nokta ; Doomsday çabuk harcanmış idi.Böyle bir kötü bu şekilde harcanmamalıydı.
    Bat ile Superman sahneleri "Martha" olayı..
    Superman o kadar vakit Lex ile konusuyor..Annesini aramaya çıkmıyor ! Herşeyi gören duyan Superman annesini bulamıyor..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 697698699700701
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.