Şimdi Ara

Batman v Superman : Dawn of Justice(2016)l Ben Affleck - Henry Cavill (584. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.575
Cevap
75
Favori
355.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 582583584585586
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    kurguda sıkıntı bulana bişey demem ama senaryonun neresi olmamış? zaten senaryoyu yazan da zack değil. sadece kurguyu herkesin rahatça anlayabileceği şekilde yapabilirdi ki o zaman böyle agresif eleştirilerden kurtulabilirdi.

lex evet cr den farklı ama ben onun altından bişey çıkacak diye düşünüyorum sonradan.

doomsday daha yeni ortaya çıkmış durumda zaten. ve nerede kolayca harcandı? ölse de geri dönecek ve o zaman çok daha zorlanacaklar. tipi de sabit kalmadı evrim geçirdi. kimbilir geri döndüğünde nasıl olacak.

superman i öldürme kararı clarkı muhabir olarak devam ettirmemek olabilir. çr de action comics de clarkın öldü göründüğü bir kısım var. ondan sonra da isim değiştirip başka birşeyle uğraşıyordu. kimbilir belki tam zamanlı kahraman yaparlar sonraki filmlerde.

lex in yardımcısı nasıl önemli karakter oluyor? lex çr de de bir çok kez yardımcısını değiştiriyor zaten. bazen kendisi öldürerek hatta.

filmde superman batmani öldürme kararı almadı ki. tam tersine ona olanları anlatmaya çalıştı ama batman fırsat vermedi.

aksiyon sahnelerini çok iyi çektiğini zaten herkes kabul ediyor orada sorun yok. ama bence bu filmde farklı bir yöntem kullansa da anlatımı da oldukça geliştirmiş. tabi bu tarzı herkese uymuyor. beğeneni de var beğenmeyeni de. buradaki filmi beğenen bazılarımızın tek derdi (tüm beğenenler değil tabi aşırı davranışlar da var) filmi gereksiz eleştiren ve yerin dibine sokmaya çalışanlar. yoksa herkesin beğenisi farklıdır. ben beğenirim başkası beğenmez bu gayet doğaldır. önemli olan bunu belirtirken ki tavırdır.

• enda86 kullanıcısına yanıt
    Beni tatmin edip etmemesi önemli değil senin parayı ortaya atman sıkıntı yoksa memnun olmayabilirsin ama parayı niye karıştırıyorsunuz arkadaşım. Forumda biz ne kadar para yatırıldığının scrsini tutmuyoruzki. O zaman beklentini düşük tutucaksın o şekilde gidiceksin hayır anlamıyorum şu bizim türk filmlerinden zevk alıyormusunuz çok büyük beklenti ile gidiliyor. Her neyse artık senin içinde kusura bakmada banane senin 30 kişiye verdiğin para açıklama yapıyorsun.
  • ICromwelleI kullanıcısına yanıt
    Arkadaş orada iğneleme yapıyor sanırım 30 kişi derken.

Bir de çok takılmayın bu tür yorumlara. Arkadaşlar sanıyorum , lotr, matrix seviyesindeki filmlere gidiyorlar sinemaya sadece. Başka bir durumda bu film için verdiğim paraya yazık oldu demek bana abes gelecek. Bir diğer seçenek de ne istediğini ne seyredeceğinin farkında olmayabilirler. Bunlar da değilse art niyetten başka bir şey değildir sanırım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler yigenim 7 yaşında götürmeyi düşünüyorum yaş sınırı yok dimi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jesse'nin oynadığı Lex gerçek Lex Luthor'un oğlu olabilir bence bir kaç yerde Alexander Luthor Jr. olarak geçmiyor muydu filmde?

• Joey Tribbiani kullanıcısına yanıt
    İstanbul'da mı gittiniz hocam 2D'ye?
  • Ben hep buralardayim hocam sadece eskisi gibi yazmiyorum artık.Supo cok cool du yalniz

• zapkolik kullanıcısına yanıt

1- yanlış hatırlamıyorsam demişti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grondan

1.Arkadaşlar kesinlikle 3d izlemeyin
    2.Altyazılı izleyin(Batman in sesi için)
    3.Filmden beklentim çok büyüktü ama maalesef pek aradığımı bulamadım. Yinede Ben Affleck için izlenir. Film aslında iyi ama beklenti çok büyüktü birde genelde drama psikoloji tarzı hakim ilk bölümünde filmin aksiyon arayanlar ya da hikayeyi tam bilmeyenler sıkılabilir.
    4.Bir 300 Sparano değil Zack snayder filmi olarak.
    5.Ben Affleck~Batman bu kadar mı yakışır. Ama bu filmde biraz yaşlı biraz aksi ve çabuk parlayan bir batman karakteri yaratılmış.

Genel olarak güzel bir film devamı olacağı belli tavsiye ederim.

300 Sparano kim?

• Zaten oğlu diye biliyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • metroid trolü 4 ay ceza almış
  • Affleck 10 numara olmus 2.kez tekrar gidecegim

• quote:

Orijinalden alıntı: gassal89

Affleck 10 numara olmus 2.kez tekrar gidecegim

yiğenim 7 yaşında filme sence götürülürmü ,yaş sınırı yok bildiğim kadarıyla?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aegon VI Targaryen

Jesse'nin oynadığı Lex gerçek Lex Luthor'un oğlu olabilir bence bir kaç yerde Alexander Luthor Jr. olarak geçmiyor muydu filmde?

Bende öyle biliyorum

• lDirtyHandsl kullanıcısına yanıt
    7+ yazıyor ama biraz sertlik var.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • zack snyder yerine sıradan bi yönetmen olsaydı film cok daha iyi olabilirdi bence sevemiyorum bu adamı efektleri cok abartıyor..
  • Klavye düzeltmiş spartalı tabikide

• lDirtyHandsl kullanıcısına yanıt
    Sınır var mı yok mu emin değilim pek ilgilenmiyorum işin o tarafıyla da yeğeninizi zorunluluk dahilinde mi götüreceksiniz yoksa filmi görmesi için mi?

Bence 7 yaşındaki bir çocuk içi gereksiz ve ağır bir film olur. Hem de pek sevmez ve zevk almaz filmden.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • film Türkiyede en iyi gelmis gecmis 2. yabancı film acılısına sahip

Sıra Film Adı Dağıtım Vizyon Tarihi 3 Gün Seyirci % Toplam Salon Salon Ort. Toplam Seyirci
    1 Hızlı ve Öfkeli 7 UIP 03.04.2015 783.692 %26.5 520 1.507 2.961.089
    2 Batman v Superman: Adaletin Şafağı Warner Bros. 25.03.2016 513.873 %100.0 616 834 513.873
    3 yenilmezler: Ultron Çağı UIP 01.05.2015 470.312 %36.6 501 939 1.284.848
    4 Matrix Reloaded Warner Bros. 16.05.2003 456.102 %31.0 145 3.146 1.470.316
    5 Hobbit: Beş Ordunun Savaşı Warner Bros. 17.12.2014 430.596 %26.1 454 948 1.647.727

• MinikYas kullanıcısına yanıt
    Bende aslında orda ironi yaptım. Zaten olay parayı karıştırmak sadece işin içinden sıyrılmak demek kolaya kaçmak demektir. Her sinemaya gittiğimizde verdiğimiz parayı hakettimi haketmedimi tartışırsak biz adam olamayız demektir.
  • 
Sayfa: önceki 582583584585586
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.