Şimdi Ara

Batman'i canlandıracak yeni aktör belli oldu (mu?) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Guest-0EFF95B10

Bu ikisinden ancak Robin olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olm adam haberdeki pozuyla aynı özürlü aslana benziyor la

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tugrul_512bit kullanıcısına yanıt
    Ben Affleck yaşından dolayı devam ettirilmezken Sean Bean(Kendisi 60 yaşında.) seçilmesi absürt olmaz mı?

Kaldı ki Liam Neeson daha iyi bir seçim olur Sean Beanden.

• David Mazous olsun. Sonuçta o herkezden çok hakediyor ( gotham filminde Batman kostümüyle final yapmıştı.)

• Yalnız kusura bakma ama, çizgi romanların canı cehenneme. Gerçekten diyorum. Çizgi roman karakterleri çizgi romanda güzel. Sinema dediğiniz apayrı bir evren. Sinemaya çok daha farklı yaklaşmak lazım. Çizgi roman bakışıyla yaklaşınca ortaya sığ, yeterince altı doldurulmamış, eğreti karakterler çıkıyor. Hem çizgi romanları çok seviyorsanız açın kendilerini okuyun. Bir daha birebir aynı şeyi, bir de sinema şekliyle seyretmenin ne anlamı var.

• mekan54 M kullanıcısına yanıt
    Birazcık spoi vermişsin ama bence de David Mazouz iyi olabilirdi.

• Michiel Huisman mükemmel bir Batman olurdu. Nasıl oldu da hiç adı bile geçmedi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Christian Bale olsa iyi olurdu
  • Hata oyuncularda değil yönetmenlerde. Bale Batman’in karakterini yansıtma konusunda Affleck ile mukayese edilemez. Şöyle söyleyeyim olaya genel değil sadece canlandırılan karakter açısından bakarsak Affleck gerçek bir Batman’di. Hata kurguda ve senaryoda idi. Şahsen Nolan’ın üçlemesinde Batman’i oynayan Affleck olsaydı o kurguyla çok daha iyi bir film olabilirdi. İkinci filmde özellikle Bale çok kötüydü. Film başyapıttı ama oynayan kişi kötüydü, demek istediğim bu. Zack Snyder’ın yönettiği filmde Bale olsaydı film yine berbat olacaktı. Bu arada Affleck’i öneren de Nolan’dır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Robert Pattinson'dan Batman olmaz. Adamın normal oyunculuğu bile soğuk. Bir de Batman gibi soğuk bir karakteri canlandırırsa, Batman ruh gibi bir şey olur herhalde.
  • Sırf zamanında Twilight serisinde oynadı diye Robert Pattinson'a laf edenler adamın son yıllardaki filmlerini izlesin de konuşsun, oyunculuğu çok iyi. Ayrıca Nolan'ın yeni filminde başrol oynayacak. Bence kendisi bu role çok yakışacak. Önyargılı olmamak gerek.
  • WB Man of Steel den sonra Batman solo filmi çekmeyerek en büyük hatasını yaptı. Bana göre şimdiye kadar hiçbir oyuncu Affleck kadar iyi yansıtamamıştı o güçlü Batman tavırlarını.
    Gerçek anlamda korku salan ve hiçbir şeyden korkusu olmayan o sert karakteri onun dışında kimsede göremedim, umarım bu eleman iyi iş çıkarır ne diyelim.
  • vampirden batman olur mu olmaz mi?
  • Nicholas Hoult olsun

• Aslında Christian Bale de Ben Affleck de gayet güzel oynadılar Batman rolünü

Yalnız konudaki diğer isimler olmaz bence
  • Robert Pattinson'a on yargili yaklasmamak lazim diye dusunuyorum.Role uyabilecek bir dizi oyuncu oldugunu dusunuyorum.
  • Robert'ın Batman değil de daha çok Joker'i canlandıracak bir tipi var.
  • Batman sürekli olarak boylu poslu kaslı vücutlu biri olarak arzı endam etti. Robert Pattinson bu kritere göre zayıf kalmıyor mu? Yoksa hadi vücut olayını bir şekilde hallederiz önemli olan kamera surata zoom edilecek önemi yok şeklinde mi düşünüldü bilmiyorum. Bakalım ne olacak?
  • Ne Christian bale miş ya yeter artık ! Eski kafalı olmayın yeni oyunculara şans verin!

• Aktörlerin yüz tipi babyface, batman rolü için yeterince sert değil. Fakat zaten yüzlerinde maske olacağı için çok da fark etmeyecektir diye düşünüyorum.
    Gerisi yeteneğe kalmış.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.