Şimdi Ara

BATMAN GOTY-CATWOMAN YOK !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
1
Favori
348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR KARDEŞLER AĞABEYLER ALLAH AŞKINA!!!

Batman Arkham City aldım Catwoman codu girdim açılmadı- playstation storeden 22.9TLye Bundle pack indirdim açılırdiye neymiş Catwoman codu açılmadan olmazmış
    Hemen sattım

Batman GOTY aldım fakat ne hikmetse yine CATWOMANIN evleri açılmadı sadece 4 bölüm oynanıyor

ALLAH RIZASI İÇİN YARDIM BEKLİYORUM !!!!!!!!!!!!!!!!

• Zaten okadardı galiba birde oyun bitince ufak bir görevi var okadar oyun ittikten sonra batman yada catwoman dan birini secip oynayabilirsin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Açılacak şeyler açılmış zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar şimdi oyun bitincemi Catwoman evleri açılıyor yani kafama göre değiştire biliyorum ?

Youtubeden izledim görevler devam ederken haritada Pembe catwoman değişim yerleri açık fakat bende yoktur dahaaaaaaaaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: CRX GOXEL

Arkadaşlar şimdi oyun bitincemi Catwoman evleri açılıyor yani kafama göre değiştire biliyorum ?

Youtubeden izledim görevler devam ederken haritada Pembe catwoman değişim yerleri açık fakat bende yoktur dahaaaaaaaaa

Oyun bitince açılıyor o özellik.

New Game Plus'ta en baştan da açık olabilir ama bilemiyorum.
  • quote:

Arkadaşlar şimdi oyun bitincemi Catwoman evleri açılıyor yani kafama göre değiştire biliyorum ?

O bahsettiğin evler oyun bitince açılıyor, açık dünyada gezerken karakter değiştirmek için. İster Batman ister Catwoman olarak o noktalarda değişim yapıp gezebiliyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TaKo

quote:

O bahsettiğin evler oyun bitince açılıyor, açık dünyada gezerken karakter değiştirmek için. İster Batman ister Catwoman olarak o noktalarda değişim yapıp gezebiliyorsun.

Oooohh Allah razı olsun yani verilen para ve emeğim boşa gitmedi oyun bitiminde catwoman değişim noktaları açılacak yani
    Allah razı olsun yardımlarınız için

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Batman Arkham City Catwoman Sorunu
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.