Şimdi Ara

Batman da Esrarengiz Çukur

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
1.907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BATMAN - Esentepe Mahallesi'nde, TOKİ tarafından yaptırılan jandarma konutlarının yol yapım çalışmaları sırasında, çapı yaklaşık 1 metre olan çukur oluştu. Bunun üzerine kepçe operatörü durumu yetkililere bildirildi.

Olay yerindeki bazı vatandaşlar, ayna yardımıyla ışık yansıtarak çukurun zeminin görmeye çalıştı.

Batman Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler de, ucuna taş bağladıkları iple çukurun derinliği ölçmeye çalıştı.

Taşın zemine ulaşmaması üzerine belediye yetkilileri, durumu Batman Üniversitesi'ne iletti. Üniversitenin Jeoloji Bölümü'nden gelen 3 öğretim görevlisinin ilk incelemeyi yapmasının ardından çukurun etrafı güvenlik şeridiyle çevrildi.

Belediye Başkan Vekili Serhat Temel, çukurun çevresindeki topraktan numune alındığını belirterek, ''Batman Üniversitesi'nde detaylı bir inceleme yapılacak. Çıkacak sonuca göre deliğin kapatılıp kapatılamayacağına karar verilecek'' dedi.

Kaynak

• kazalizasyon idaresi pi yi 3.14 yerine 314 almış sanırım.
  • Konuyu okurken 2 dk sonra haaa o batman mi dedim.
  • Az önce ntv de okudum, acaba ne olacak diye çook merak ediyorum lea, adamlar kapatalım diyorlar ama ya mağara çıkarsa:???
    kıpır kıpır oldum 1-2 gün içinde ne olduğu kaç metre derinlik olduğu çıkar herhalde
  • Kıyamet alameti bunlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: lifeisdh

Konuyu okurken 2 dk sonra haaa o batman mi dedim.

aynen yemin ediyorum betmen çukur falan ne alaka betmen çukur betmen betmen çukur çukur betmen derken en sonunda ha batman dedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: lifeisdh

Konuyu okurken 2 dk sonra haaa o batman mi dedim.

+1

• cehenneme ulaşıyor çukur niye akıl edip inmiyolar yahu kıyafetleri falan verseler ben inerim korumalı falan
  • yine metrobuste guldum :D
  • dedim batmanda çukur ne arar sabah sabah herkes fail
  • Mesaji ilk okudugumda Betmen(batman) anladim. Gulmeye basladim ne alaka diye.

Jannisary yazmamis ben yazayimÖLÜCEZZ
  • Galakstus yolda muhtemelen gümüş sörfçü şimdi oralardadır :p
  • hmm ee?
  • Korkutan çukurun sırrı ortaya çıktı

Batman'da yol yapım çalışmaları sırasında ortaya çıkan çukurun, 300 metre deniliğinde ve kırık fay hattı olduğu tespit edildi. Ayrıca aynı çukurun yakınlarında 2 çukur daha olduğu açıklandı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hardcrss -- 10 Ekim 2011; 16:46:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hardcrss

Korkutan çukurun sırrı ortaya çıktı

Batman'da yol yapım çalışmaları sırasında ortaya çıkan çukurun, 300 metre deniliğinde ve kırık fay hattı olduğu tespit edildi. Ayrıca aynı çukurun yakınlarında 2 çukur daha olduğu açıklandı.

Oha ciddi ciddi ibretlik.
  • Şehrin bütün çöplerini ve hafriyat atıklarını döksünler kapanır o delik
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.