Şimdi Ara

Batman: Arkham Knight'ın PC Sürümü Geçici Süreliğine Satıştan Çekiliyor! (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
0
Favori
1.142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Repercussion

    Ortada takdir edilecek bir durum görmüyorum açıkçası. Bu oyun böyle çıktıysa sorumlularından biri de dağıtımcıdır. Port aceleye gelmiş bu her halinden belli oluyor çünkü aynı stüdyo Arkham Origins'i de portlayan stüdyo ve AO'nun optimizasyonu gayet iyiydi. Ekibe oyunu portlaması için 1 ay gibi bir süre verildiği söyleniyor. Madem yetiştiremediniz, oyun böyle kötü bir haldeydi, erteleseydiniz kardeşim. Varsın 2-3 ay geç çıksındı. Her şeyi geçtim bir de oyuncularla dalga geçer gibi madem kasıyor ayarları düşürüp oynayın diyen adamlar değil mi bunlar? Bunları da geçtim, AKK yüzünden yerlerde sürünen hızımla 2 günde 24 gb'si inen oyunun indirmesi sonraki gün sıfırlanıyor ve baştan indirmek zorunda kalıyorsam, beni geçtim çok sayıda insan oyunu indirmiş olmasına rağmen oyun birden bire kendi kendini siliyorsa bunun adı artık rezaletten de öte bir şeydir. Bunca şeyden sonra oyunu satıştan kaldırınca adamları takdir edecek değilim açıkçası. Şu dakikadan sonra isterse oyunu bedava dağıtsınlar. WB çok büyük itibar kaybetmiş oldu. Bazı şeyleri geri alamıyorsunuz maalesef.


    Oyun 3. ya da 4. defa baştan iniyor şu an. Eğer bu yeni install da hatalı olursa (abimin düzeldi mesela ki benden daha kötü ekran kartı var) iade talep edeceğim.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • konsolcular şuan ayakları uzatmış rahatça oyunu bitirmekle meşgul haha :d

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • portlamak için 1 ay süre nedir Gta 5'e bakın adamlar 2.5 yılda pcye geçirdiler üstüne üstlük 6 ay ertelediler sonuç : yağ gibi akan bir oyun. Ama rockstar adam değildir 2.5 yıl nedir vicdansız rockstar max 3 ay bekletmesi kabul edilir.
  • Kuru özür değil somut bir şeyler yapılmalıydı. Tüm dlc ler bedava gibi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gta versiyonu da iyiydi




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sir Maximus is BACK -- 25 Haziran 2015; 17:05:49 >
  • Batman mobil yolun altına girdi kapattım bir daha açmadım zaten istediğim batman oyunu olmamış

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Konuyla ilgisi olmayabilir belki ama, bu oyunda da Batman'i seslendiren Kevin Conroy mu?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: wacd

    Konuyla ilgisi olmayabilir belki ama, bu oyunda da Batman'i seslendiren Kevin Conroy mu?

    Evet, Kevin Conroy seslendiriyor Batman'i

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Batman: Arkham Knight'ın PC Sürümü Geçici Süreliğine Satıştan Çekiliyor!
    Darısı başınıza arkadaşlar. İade için başvuru yapmaktan çekinmeyin. Steam gayet güzel bir ortam hazırlamış. İki-üç fare tıklamasıyla halledebilirsiniz işleminizi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi #Gakko_ -- 25 Haziran 2015; 19:02:45 >
  • aeavcilar kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ardaq

    konsolcular şuan ayakları uzatmış rahatça oyunu bitirmekle meşgul haha :d


    ÖZELDEN DE BÖYLE CESUR OLUP CEVAP VERSENE! SENİN CESARETİN KLAVYE BAŞINDA ZATEN.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Hesperiush

    Bu arada gerçekten Valve'i tebrik etmek gerek. Oyuncuların Batman: Arkham Knight'ı iade etmek için insanların kapı gibi sebebi var şu an ellerinde. Dün valve'e email attıktan 2.5 saat sonra " oyununuz iade alınmıştır " şeklinde cevap geldi. Şaşırmadım değil hani Türkiye gibi bir ülke de yaşayınca işin bir " kanser " evresini yaşarız dedim ama yok aga gavur dediğin adam seni senden daha çok düşünüyor.

    Şimdi tamam tebrik ederiz müşterilerini dikkate almışlar, oyunlarını geri çekmişler ama benim aklıma takılan ilginç bir ifade var. " Her ne kadar oyunun PC sürümünü oynayabilen bazı oyuncular olsa da..." Anlamadım bazı oyuncular derken ? GTX980 üstü ekran kartı olanlardan falan mı bahsediyorlar acaba ? Yani velev ki onlardan bahsediyorlar ise bir zahmet GTX980 gibi bir kart da yamulmasın Arkham Knight'da...

    Yine de benim pek ümidim yok çünkü AC Unity'de aynı grafik motoru ile yapıldı ve hala da pek toparlanabildiği söylenemez her ne kadar yapımcı firmalar farklı olsalar da. Bence en az 3-4 patch sonrası adam olur o da olursa tabii. Hani bir sonraki indirimlerde oyunu steam'de bir anda 29 lira falan gibi komik bir rakamla görürseniz şaşırmayın.




    Unıty Aynı grafık motoru ıle yapılmadı batman unreal engıne 4 ile unıty ubısoftun ozel oyun motoru ıle yapıldı.Epic gamesin yaptıgı unreal engıne gayet akıyor yanı bır problemı yok .Oyun PS4 de akıyor Xo bılmıyorum.Wb suçlu tabıkıde koskaca oyunu optımıze suresı 1 ay çok kısa pc de çuvalladılar.Bir de dalga geçmeleri **tın sıvadın misaline döndü




  • "Warner Bros da bu işi ne kadar ciddiye aldığını gösterecek bir hamle yaptı."

    Böyle bir sonuç nasıl çıkarıldı anlamak mümkün değil. Nasıl ciddiye almışlar arkadaş? Bir kez bile açıp test etmeyerek mi? Ciddiye alınmış bir hali var mı oyunun pc versiyonun?
  • Umarım bir dahaki sefere indirmli satarlar.35-40 TL gibi bir fiyat uygundur.Bu belki kendilerini affettirir.
  • Daha önce teknik konuları gösterip yorum yapmıştım. Şimdi başka şekilde yazmak istiyorum. Şimdi benim anlamadığım başka bir şey var. Abi Allah rızası için şu oyun PC için geliştirildikten sonra oradaki X bir yetkili çıkıp " ya şu oyunu alında şöyle 7-8 farklı PC konfigürasyonunda bir deneyin bakalım..." dememiş mi ? Yani normali de bu değilmidir. Sonuçta siz milyon tane farklı konfigürasyonda çalışacak bir oyun yapıyorsunuz. Birilerinin şeyine bile sallamadığı çok belli PC tarafını. Bir de üstüne " cry babies..." demeleri. Allah bir kez daha razı olsun bu steam refund sisteminden. Yapılan her iade tokat gibi iniyordur umarım suratlarına. Her ne kadar o marketing bölümünde ki para babalarının umrunda olmasa da...

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Yaw hadi performans sorunlarını geçtim, oyunda bir çok grafik seçeneği eksik çıktı PC versiyonunda. PS4'te oyun akarken birde PC'den daha iyi grafiklere sahip, o kadar yüksek donanımlı PC'lerde konsoldan düşük grafiklerle ve performans ile çalışması tam anlamıyla bir skandal. AC Unity bile böyle çıkmamıştı. Bu oyun resmen PC oyuncularına yapılan bir 2. sınıf muamelesi oldu bu oyuna PC cephesinde para vermek bence göz göre göre dolandırılmaktan başka birşey değildir.
  • bu oyun bu saatten sonra iflah olmaz bence, eğer olursada en az 6 ay beklememiz gerekecek.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: KareemSaid

    portlamak için 1 ay süre nedir Gta 5'e bakın adamlar 2.5 yılda pcye geçirdiler üstüne üstlük 6 ay ertelediler sonuç : yağ gibi akan bir oyun. Ama rockstar adam değildir 2.5 yıl nedir vicdansız rockstar max 3 ay bekletmesi kabul edilir.


    Arkadaşım sen olaya tersinden bakıyorsun ps3 e çıktığı aralığa değil ps4 le pc aralığına bakman lazım,sonuçta yeni nesile zaten çıkacaktı oyun,bunu ps4 veya Xbox one çıkarmadan maalesef pc ye önceden çıkarmaları rockstar ın politikaları gereği imkansız,ben de Pc kullanacısıyım ama olaya realist bakmak lazım.Yani dediğin gibi 2.5 sene gibi bi ara yok.
  • Ben oyunu bitirdim çok güzel gerçekten ama bazı yerlerde ciddi manada kasmalar giriyo fps kilidini kaldırın fayda görüyo daha rahatlıyo oyun optimize güncellemesi gelmesi lazım yanlız böle olmaz yani bide bazı ufak buglar var görevin donması gibi.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Oyunun atmosferini gerçekten güzel yapmışlar. Ben iade etmedim oyunu etmemde. FPS düşüşleri oluyor. Ama oynanmayacak derecede değil. Oyunu pre load yüklemiştim. Tüm dosyaları cachleri silip yeniden yükledim. Biraz daha performanslı çalıştı, diyebilirim.Ani Fps düşüşlerini çözseler sorun çözülür Sanırım düşüşler cpu kullanımı ile alakalı olmuş Çünkü oyun bir anda 3.5 Mhz işlemci kullanırken 1765 gibi değerlere düşüp çıkıyor. Anlık ölçüyorum.O işi dengeleyememişler gibi.Şu olaylar olmasa daha iyi olurdu tabi ki. Yukarıda bir arkadaş grafik eksik falan çıktı diyor muhtemelen oyunu görmemiş. Oyunun grafikleri ışıklandırmaları gerçekten güzel olmuş. Bunu kullanıcı isteğine bırakmamışlar oyunun bir çok ayarı config dosyasında onları standart sunmuşlar sadece. Oyun içinden değiştirilemiyor.oyunun tek sorunu ani düşüşler onun dışında bir sıkıntı göremedim ben.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.