Şimdi Ara

Batman: Arkham Knight'ın PC Sürümü Geçici Süreliğine Satıştan Çekiliyor! (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
0
Favori
1.142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Basol92

    quote:

    Orjinalden alıntı: ardaq

    konsolcular şuan ayakları uzatmış rahatça oyunu bitirmekle meşgul haha :d


    ÖZELDEN DE BÖYLE CESUR OLUP CEVAP VERSENE! SENİN CESARETİN KLAVYE BAŞINDA ZATEN.

    Çocuk yahu babasına yalvar yakar oyun konsolu aldırıyor bırak sevinsin garip...
    ardaq kerata Batman oynuyorsun sen..amanda aman



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackBeasT -- 26 Haziran 2015; 3:48:34 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Basol92

    <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: ardaq

    konsolcular şuan ayakları uzatmış rahatça oyunu bitirmekle meşgul haha :d</blockquote>

    ÖZELDEN DE BÖYLE CESUR OLUP CEVAP VERSENE! SENİN CESARETİN KLAVYE BAŞINDA ZATEN.


    seni hatırlamıyorum ama özelden küfür eden terbiyesizleri itinayla şikayet ettiğim için sende ceza alıp yediremeyenlerden misin yoksa? gelip geçici bir hiç olan insanlarla mı uğraşacam şikayet et geç :D

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • oyunu pc'de satamıyorsan niye pc'ye oyun çıkartıyorsun ,pc'ye oyun çıkartıyorsan niye optimize etmiyorsun.

    Bir oyunu pc'ye optimize etmek çok kolay bir iş üç ayrı pc'nin olacak. düşük seviye orta seviye ve yüksek seviye oyunu bu üçünde test edeceksin.Bu üç sistemde oyunu test ettin mi zaten oyunu üç aşağı beş yukarı doğru optimize etmişsindir.Ama bunlar ne yapıyor oyunu önce konsola yapıyor sonra konsolda test ediyor ondan sonra pc'ye port edip satışa sunuyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayfun34_4 -- 26 Haziran 2015; 12:14:10 >
  • Bu oyunun bu halde olma sebebi; baş skandal firma nvidia'dir...... oyunu saçma sapan teknolojileri yüzünden bu hale getiren taa kendisidir... ben hayatım da bu kadar fitne fesat bencil bir firma görmedim.. ağız dolusu sovmek istiyorum... ben 770 kullanıyorum; ancak bu nvidia'nin her oyuna el atmasindan nefret ediyorum; üstelik bir halta yaramıyor oyunu daha kötü hale sokuyor....

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • yahu ben anlamıyorum bu adamları. oyunu yaparken hiç mi test etmiyorsun? insan yaptığı şeyi bi eline alır kontrol eder. şurda helal olsun yorumlarını yapanları da anlamıyorum. sana çürük domates satan sonra domatesi senden geri alıp paranı iade eden adama helal olsun diyemezsin. çünkü zaten yapması gereken şeydir o.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ardaq

    konsolcular şuan ayakları uzatmış rahatça oyunu bitirmekle meşgul haha :d


    Aralarında senin olmaman ne üzücü pc'in de yoktu senin annen telefonunu alınca ne yapacan

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • bu rocksteady nin ne kadar kredisi varmis arkadas. ubisoft yapinco oooooooo, rocksteady yapinca ne cok deger veriyolar. b*k deger veriyolar.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: immortalizmm

    Oyunun atmosferini gerçekten güzel yapmışlar. Ben iade etmedim oyunu etmemde. FPS düşüşleri oluyor. Ama oynanmayacak derecede değil. Oyunu pre load yüklemiştim. Tüm dosyaları cachleri silip yeniden yükledim. Biraz daha performanslı çalıştı, diyebilirim.Ani Fps düşüşlerini çözseler sorun çözülür Sanırım düşüşler cpu kullanımı ile alakalı olmuş Çünkü oyun bir anda 3.5 Mhz işlemci kullanırken 1765 gibi değerlere düşüp çıkıyor. Anlık ölçüyorum.O işi dengeleyememişler gibi.Şu olaylar olmasa daha iyi olurdu tabi ki. Yukarıda bir arkadaş grafik eksik falan çıktı diyor muhtemelen oyunu görmemiş. Oyunun grafikleri ışıklandırmaları gerçekten güzel olmuş. Bunu kullanıcı isteğine bırakmamışlar oyunun bir çok ayarı config dosyasında onları standart sunmuşlar sadece. Oyun içinden değiştirilemiyor.oyunun tek sorunu ani düşüşler onun dışında bir sıkıntı göremedim ben.


    Arkadaşım kafamdan sallamıyorum yabancı forumlarda konsol ve PC grafiklerinin karşılaştırmaları resimlerle sunulmuş ve PC sürümünde bokeh, dof, dokuların üzerindeki yağmur damlacıkları, ssao gibi efektler yok yani bildiğin kapalı geliyor sorunda bunları PC'de options tan açma gibi bir seçenek sunmamışlar bundan kaynaklanıyor texture u bile mesela normal olarak ayarlamışlar artırmak mümkün değil, çünkü oyunun portu çok özensiz yapılmış 12 kişilik bir grup tarafından oyunu beğenmiş olabilirsiniz ama PC'deki bu eksik grafikleri ve performans sorunlarını yok gibi sayamazsınız. Neyseki tepkiler büyümüşte yapımcı tarafından önemli boyuta gelmiş şimdi oyunun güncellemiş hali geldiğinde aradaki farkları görecez zaten. Oyunu bir önceki Batman oyunlarının hatrına bende almıştım zaten Rocksteady ye güvenim tamdı ama PC sürümünü bu kez resmen sallamışlar ama ben genede iadede etmiyorum çünkü oyunun güzel olduğuna eminim sadece düzelmesini bekliyorum bu oyunu sorunsuz bir şekilde oynamak lazım.




  • zamanında niye oyunu adam akıllı piyasaya sürmezler ki0
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.