Şimdi Ara

Batman: Arkham Knight'ın PC Sürümü 30 FPS Kısıtlamasıyla Geliyor (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
0
Favori
1.294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • cozumu varmıs neysekı
  • Oyunu oynayanlara bir sorum var. Bazı yerlerde Night Wing ve Robinle co-op oynuyoruz. Hikaye dışında challengelarda sadece bu karakterleri yönetebiliyor muyuz yoksa sadece hikayede belli yerlerde mi? Arkham City gibi Catwomenda yönetilebiliyor mu?
  • demekki PC de oyun rezalet olacak. büyük ihtimalle optimizasyon sorunları olacak. ps4 e cıktığında fps düşmeleri vardı ama 3.5 gb patch yayınladılar sorun çözüldü
  • An itibariyle steande ÇOK OLUMSUZ şeklinde incelemelerin toplamı. 698 olumsuz 402 olumlu oy almış, 698 kişi direk iade ederse firma tutuşup hızlı bir şekilde düzeltmeye çalışır

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: leventlert

    Pc portu leş gibi olmuş.


    Pc portu derken neyi kastediyorsunuz?

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Titan X dışındaki tüm kartlarda 30 fpsnin altına düştüğü oluyormuş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunun yapım aşaması bittikten sonra sistem gereksinimleri ne hikmetse son dakika değişiyor. PC tarafında oyunun 30 fps kilidiyle çalıştığından son dakika bahsediliyor. Ubisoft ve EA bile bu kadar ucuz numaralar yapmamıştı yazık gerçekten.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ResVR -- 23 Haziran 2015; 12:00:02 >
  • Haberi açmadan "Kesin bununda optimizasyonu çöp olmuş" dedim . Firmalar hangi oyuna FPS kilidi koysalar o oyun optimizasyon sorunlu oluyor . (Bknz: Dead Rising 3 )


    Steam :

    Batman: Arkham Knight'ın PC Sürümü 30 FPS Kısıtlamasıyla Geliyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xRedLineTRx -- 23 Haziran 2015; 12:02:50 >
  • Yine bir nvidia oyunu yine bir rezillik ama artık nvidia ya kızıyor muyum? Hayır Neden? Çünkü herkes için demesem de oyun dünyası bu rezillikleri hak ediyor.Şura da şimdi nvidia ya bir olumsuz eleştiri yönetsek elinde kıytırık nvida kartı olan bile sana saldırıyor Ama haklı sonuçta nvidia babasının malı.Şimdi çıkıp oyunu yersen oradan kendini bilmez biri çıkıp oyunu ölümüne sana savunacak oynanış nefis zevkli diye bin kere diyoruz bir oyunun önce iyi bir optimizasyonla gelmesi gerekir yani oyunun adam gibi çalışması gerekir ondan sonra ben oyunun içeriğine bakarım yani bu oyun pok da çıkabilir olayın dan bence pok çıktı ben o kadar para vereceğim alacağım ondan sonra oyuna patch bekleyeceğim böyle bir mantık olabilir mi ondan sonra çıkıp oyun aslında iyi diyeceğim. Ama artık kızmıyorum nvidia TEŞEKKÜRLER NVİDİA TEŞEKKÜRLER OYUN DÜNYASI bir daha ki oyuna nvidia oyununun daha rezil olması dileğiyle herkese iyi patch beklemeler.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • quote:

    Orjinalden alıntı: neo-life

    Yine bir nvidia oyunu yine bir rezillik ama artık nvidia ya kızıyor muyum? Hayır Neden? Çünkü herkes için demesem de oyun dünyası bu rezillikleri hak ediyor.Şura da şimdi nvidia ya bir olumsuz eleştiri yönetsek elinde kıytırık nvida kartı olan bile sana saldırıyor Ama haklı sonuçta nvidia babasının malı.Şimdi çıkıp oyunu yersen oradan kendini bilmez biri çıkıp oyunu ölümüne sana savunacak oynanış nefis zevkli diye bin kere diyoruz bir oyunun önce iyi bir optimizasyonla gelmesi gerekir yani oyunun adam gibi çalışması gerekir ondan sonra ben oyunun içeriğine bakarım yani bu oyun pok da çıkabilir olayın dan bence pok çıktı ben o kadar para vereceğim alacağım ondan sonra oyuna patch bekleyeceğim böyle bir mantık olabilir mi ondan sonra çıkıp oyun aslında iyi diyeceğim. Ama artık kızmıyorum nvidia TEŞEKKÜRLER NVİDİA TEŞEKKÜRLER OYUN DÜNYASI bir daha ki oyuna nvidia oyununun daha rezil olması dileğiyle herkese iyi patch beklemeler.


    amd en azından driver çıkarmıyor amd ile geliştirilen oyunlardan 1 inde bile opmizasyon sorunu görmedim

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • İlk gün yaması vardı deme bir de oyunun :) ona rağmen böyleyse,1 aydan önce düzelmez bu oyun

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Eee warner bros efendi önce mk x sonrada bu oyun. Sırada mad max var heralde. Firmada hiç utanma kalmamış arkadaş.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Rozabug

    <blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orjinalden alıntı: neo-life<br><br>Yine bir nvidia oyunu yine bir rezillik ama artık nvidia ya kızıyor muyum? Hayır Neden? Çünkü herkes için demesem de oyun dünyası bu rezillikleri hak ediyor.Şura da şimdi nvidia ya bir olumsuz eleştiri yönetsek elinde kıytırık nvida kartı olan bile sana saldırıyor Ama haklı sonuçta nvidia babasının malı.Şimdi çıkıp oyunu yersen oradan kendini bilmez biri çıkıp oyunu ölümüne sana savunacak oynanış nefis zevkli diye bin kere diyoruz bir oyunun önce iyi bir optimizasyonla gelmesi gerekir yani oyunun adam gibi çalışması gerekir ondan sonra ben oyunun içeriğine bakarım yani bu oyun pok da çıkabilir olayın dan bence pok çıktı ben o kadar para vereceğim alacağım ondan sonra oyuna patch bekleyeceğim böyle bir mantık olabilir mi ondan sonra çıkıp oyun aslında iyi diyeceğim. Ama artık kızmıyorum nvidia TEŞEKKÜRLER NVİDİA TEŞEKKÜRLER OYUN DÜNYASI bir daha ki oyuna nvidia oyununun daha rezil olması dileğiyle herkese iyi patch beklemeler.</blockquote><br><br>amd en azından driver çıkarmıyor amd ile geliştirilen oyunlardan 1 inde bile opmizasyon sorunu görmedim
    Aynen bende eskiden AMD kullanıyordum hiç bi sıkıntı yoktu adamlar iyi gidiyor ancak millet anlamıyor tutturmuşlar bir NVIDIA.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • Oyunun minimum sistem gereksinimlerini yanlış vermişsin Rocksteady.Şöyle olmalıydı:

    OS: Win 20 SP1 ( 1024-bit Operating System Required )
    Processor: Intel Core i70-750, 267 GHz
    Memory: 1 TB RAM
    Graphics: Graphics: NVIDIA GeForce GTX 9980 Ti ( 2 TB Memory Minimum )
    DirectX: Version 100
    Hard Drive: 1 TB available space
  • Ulan instant-gaming'den 60 liraya ucuz aldık diye seviniyorduk,oyun iniyor ama steam yorumlarında adamlar gtx 970 ile 40 fps'yi zor görmüş,biz gtx 760 ile oynayamayacağız herhalde :((( Yazıklar olsun batmani de unity yaparak bitirdiniz ya la.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

    Ulan instant-gaming'den 60 liraya ucuz aldık diye seviniyorduk,oyun iniyor ama steam yorumlarında adamlar gtx 970 ile 40 fps'yi zor görmüş,biz gtx 760 ile oynayamayacağız herhalde :((( Yazıklar olsun batmani de unity yaparak bitirdiniz ya la.


    Seninki yine iyi olacak benim ekran kartım GT840M onu bile alamicam 1FPS ile oynarım artık

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Oyun konsolda dahi 20-25fps civarında çalıştığı oluyoır, artık adamlar oyuna içerik yaparken oyunun oynanabilir olup olmadığını kontrol dahi etmiyor. Yazık artık.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Burasi ibretlik olmus.


    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Şu anki durumumuzun sebebi kesinlikle NVIDIA'ya at koşturan AMD'dir. Boşuna NVIDIA'ya laf atmayın sevgili forum. NVIDIA kullanıcısıyım, şu politikalarından hiç memnun değilim. Ama optimizasyon sorunlu diye ekran kartı firmasına değilde yapımcıya sitem etmeniz daha doğru olur diye düşünüyorum. Sonuçta bir güzel destek ve para alıyorlar NVIDIA'dan. Para da tatlı gelmiş ki daha fazla almak istemişler sanırım. İlk gün güncellemesi de fos çıktı sanırsam değil mi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MadSlinger -- 23 Haziran 2015; 12:53:52 >
    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Yalnız o zaman benim aklıma bir şey takıldı...

    Dünkü "minimum 7950" haberi de buna göre mi yapıldı o zaman ?

    Süper ya, yemin ediyorum ki süper. Gerçi Mesut Çevik demişti; konsollar x86'ya geçince PC'ler için devrim olacak, çok rahatlayacaklar diye...

    Oldu gerçekten
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.