Şimdi Ara

Batman Arkham City GOTY Buz Adam görevi oyundan atma (Fatal error)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Batman Arkham City GOTY Buz Adam görevini oynarken son vuruşu yaptığımda oyundan atıyor fatal error hatası veriyor. Ne yaptımsa çözemedim.. Resmini attım. Yardımlarınızı bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seco3788 -- 20 Nisan 2015; 9:37:40 >

• dostum eksik dosya gözüküyor oyunda
  • eksık dosya yok hersey tmm ama nafıle olmuyo
  • Geçende bir arkadaş ekran kartını silip o bölümü geçip tekrar ekrar kartını yükleyip oynadığını söylüyordu.
  • Onuda deneyim dedim işin sonunda format atmak zorunda kaldım o bölümu gecmis save bulabilsem yeter bana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı sorunu ben yaşadım 2 tane pc var birinde orda atıyor diğerinde geçiyordu eski sistemde geçip save dosyasını yeniye atmıştım başka bir çözümü yok bildiğim kadarı ile .
  • Hah işte kardeşim o geçtiğin save dosyası yok demi sende şu anda

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    The Witcher 2 oyundan atma
    9 yıl önce açıldı
    The Witcher 2 Oyundan Atma
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: seco3788

Hah işte kardeşim o geçtiğin save dosyası yok demi sende şu anda

Ne yazıkki yok hocam batman den save almakta işkence zaten windows live profiline kadar yedekleyip atmak gerekiyor yoksa tanımıyor dosyayı .
  • İçindeki save0 dosyasını attıktan sonra tanıyor sıkıntı yok da oyunun en heyecanlı yerinde kaldım neyse senin gibi eski bir pc ye yükleyip deneyeceğim bakalım olacak mı olursa o bölümü geçmiş save yi atarım millet istifade etsin :-)

• save dosyasını atar mısın rica etsem bide nereye atıcam o dosyayı onu da söylersen çok iyi olur

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.