Bildirim
Batman Arkham City GOTY Buz Adam görevi oyundan atma (Fatal error)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
dostum eksik dosya gözüküyor oyunda -
eksık dosya yok hersey tmm ama nafıle olmuyo -
Geçende bir arkadaş ekran kartını silip o bölümü geçip tekrar ekrar kartını yükleyip oynadığını söylüyordu. -
Onuda deneyim dedim işin sonunda format atmak zorunda kaldım o bölümu gecmis save bulabilsem yeter bana
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynı sorunu ben yaşadım 2 tane pc var birinde orda atıyor diğerinde geçiyordu eski sistemde geçip save dosyasını yeniye atmıştım başka bir çözümü yok bildiğim kadarı ile . -
Hah işte kardeşim o geçtiğin save dosyası yok demi sende şu anda
quote:
Orijinalden alıntı: seco3788
Hah işte kardeşim o geçtiğin save dosyası yok demi sende şu anda
Ne yazıkki yok hocam batman den save almakta işkence zaten windows live profiline kadar yedekleyip atmak gerekiyor yoksa tanımıyor dosyayı . -
İçindeki save0 dosyasını attıktan sonra tanıyor sıkıntı yok da oyunun en heyecanlı yerinde kaldım neyse senin gibi eski bir pc ye yükleyip deneyeceğim bakalım olacak mı olursa o bölümü geçmiş save yi atarım millet istifade etsin :-)
save dosyasını atar mısın rica etsem bide nereye atıcam o dosyayı onu da söylersen çok iyi olur
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X