Bu ellerinde mavi elektrikli cubuk olanlara ne kullaniosunuz arkadaslar vurulmuyorda kombo yazarsaniz sevinirim (:
quote:
Orijinalden alıntı: jakin33
Bu ellerinde mavi elektrikli cubuk olanlara ne kullaniosunuz arkadaslar vurulmuyorda kombo yazarsaniz sevinirim (:
sanırım b ye basıyordun yanlış hatırlamıyorsam sersemletiyorsun ilk once adamı
Orijinalden alıntı: jamez
b tuşuna basıp düşmanı sersemletiyorsun ondan sonra düşmana ver allah ver dalıyorsun. Oyunu bitirdim ama geçemediğim,gizli kalan bazı yerler onlarıda zamanla geçecez artık
quote:
Orijinalden alıntı: jamez
quote:
sanırım b ye basıyordun yanlış hatırlamıyorsam sersemletiyorsun ilk once adamı
Tesekkurler arkadaşlar denicem saolun (:
Oyun cok guzeldi ama bitirdikten sonra bir daha oynayamadım cok cabuk bitti doyamadım :) challenge kısımlarının bazılarını oynadım ama daha acılmamıs cok sey var sanırım bir zor seviyede tekrar bitiricem oyunu
Arkadaşlar oyunu yükledim. "Batman Fix 2" yaptım. Sonra direk "BATMAN_TR_FINAL(2.0 oluyor sanırım)" i yaptım. Şuan oyuna giriyor ve Türkçe ama ileride bir sorun yaşarmıyım acaba? İlk sayfada "1.1 patch" yükleyin dendiği için soruyorum. Başka birşey yapmam gerekiyormu?
Bu Oyunun Oynamak İsteyenlerin Yarısı Joker İçin İndirmiş veya Satın Almışgibime Geliyor.
beyler oyunu xlive ile kaydediyordum fakat format atmam gerekti. şimdi tekrar kurdum fakat save game dosyalarını win7 de nereye atıcagım. adres linkini verebilirmsiniz
quote:
Orijinalden alıntı: WestSideKinG
Bu Oyunun Oynamak İsteyenlerin Yarısı Joker İçin İndirmiş veya Satın Almışgibime Geliyor.
Önce bir Oynamanı tavsiye ederim Sonra Bence bir yorum yap emin ol görüceksin nekadar güzel bir Super Kahraman Oyunu Olduğunu
Oyun aldığı notları fazlasıyla haketmiş.Bu zamana kadar oynamadığıma pişman oldum.Başına oturupda kalkmadığım nadir oyunlardan olmuş.Oynamayanlara şiddetle tavsiye ediyorum.
yılın oyunu nasıl oldu tamam olmuşsa olmustur ona lafımız yok onca insan sevmiş estafirullan abi.. ama bu oyunu yılın oyunu yapan ne ben biraz oynadım halada oynuyorum.. aha ben bun ilk kez bu oyunda görüyom diye bir olayla karşılaşmadım daha gow daki gibi elini kulagına götürmesi karşidan komut alması copy paste gibi geldi bana ilk serileri bilmiyorum yoksa gow mu copy idi.. ve grafik yönünden yetersiz buldum oyunu.belki ilerki bölümlerde beni şaşırtır oyun.. jokerin ve diger karakterlerin yüzü biraz yaglımsı modellenmiş bunu ilk dmc4 de görmüştüm re5 de de vardı bi parça bu ama bu bile beni tav edemedi...
merhaba arkadaşlar bende oyunu yeni alıcam bi sorum var oyunda istediğimiz gibi uçup araç sürebilio muyuz?
quote:
Orijinalden alıntı: becks1907
merhaba arkadaşlar bende oyunu yeni alıcam bi sorum var oyunda istediğimiz gibi uçup araç sürebilio muyuz?
Uçmak serbest; ancak, herhangi bir araç kullanamıyorsunuz.
uçmak derken batmanden bahsediyoruz burda öyle süperman tarzı uçma bekliyorsan alma kesinlikle basit bir süper kahraman oyunu olarak görme batman arkham ı uçmak yerine pelerinle süzülmek var ki bence onun verdiği haz daha güzel kesinlikle tavsiye ederim gelmiş geçmiş en güzel süper kahraman oyunudur.
Oyun sanırım geçen yıl, yılın oyunu seçilmişti ve bence bunu sonuna kadar hakediyor.Bulmaca çözmeye çalışmak hiç u kadar zevkli olmamıştı (re serisinden beri). Oyunun dinamikleri de bir o kadar iyi. ben de baya ğı bir ach kastım ama combat challenge ların en zor olanlarını bitiremedim maalesef.
yenisi geliyordu ne oldu? açıp bir daha bitiresim geldi, çok güzel oyundu bea
quote:
Orijinalden alıntı: 12henry14
Daha var hocam Arkham City'e. Ama ilk oyun 3 defa bitirilirdi rahat.
aynen 2 achievement açamadım komboları timing kısmı çok zorluyo beni
quote:
Orijinalden alıntı: Stromboli
quote:
Orijinalden alıntı: 12henry14
Daha var hocam Arkham City'e. Ama ilk oyun 3 defa bitirilirdi rahat.
süper kahraman oyunlarını oldum olası sevemedim ama bu başkaydı ya apayrı bir dünyası vardı