Şimdi Ara

Batman: Arkham Asylum %100 Türkçe Yama FiNAL ÇIKTI (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.283
Cevap
2
Favori
192.171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tamda sorunlu versiyon yüzünden baştan başlayacaktım.
    Bu haber süper oldu şimdiden eline sağlık diyor akbabalar gibi beklemeye başlıyorum.
    Kolay gelsin.
  • bu sabah demosunu oynadım ve bayıldım..keşke bi türkçe yama çıksa zevki iki kat artsa diye içimden geçiriyordum konuyu gördüm..kolay gelsin dostum dört gözle bekliyoruz
  • eline sağlık venom, böyle çalışmaları görmek çok güzel
  • helal olsun ne diyelim türkiyede bu isleleride yapan görmek bizler icin cok guzel ne diyeyimki büyük adamsin elimden bisey gelse bende yardim edebilsem ) ingilizce yok malesef
  • Hocam süpersin,harikasın inan çok ama çok sevindim dört gözle bu türkçe yamayı bekliyorum.Bunu bitirdikten sonra Resident Evil 5 ede el atarsan oda türkçe olursa tadından yenmez emeğin için sonsuz teşekkürler.Allah kolaylık versin.
  • Güzel Çalışma, Teşekkürler
  • helal olsun bee artık benim batman torrentten inene kadar yama hazır olur
  • Sabırsızlıkla bekliyorum
  • Arkadaşlar ilk mesajımda bahsettiğim üzere oyun içi diyaloglar farkli bir sistem kullanıyor. Bu yüzden V1.0 Türkçe yamasında oyun içi diyaloglar kısmen Türkçeleşmek durumunda bunu baştan belirteyim. Ama geri kalan herşey Türkçe olacak. Oyun içi diyalogları ise dosya sistemini çözdüğümde çevireceğim. Aslında ilk istediğim oyun içi diyalogları çevirmekti çünkü gerçekten güzel diyaloglar var

Desteğiniz için sağolun herşey yolunda tam gaz devam ediyor

Pes 2010 demosunu bile gözüm görmüyor düşünün artık
  • Kolay gelsin hocam.Senden de bu beklenir,başarılarının devamını diliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FadeToßlack -- 17 Eylül 2009; 16:17:12 >
  • süper inş erken veririsin bekiyorum paketini :) erken yayınlada bayramda bitirelim bizde oyunu :)
  • Venom dostum, yardım edebilirim istersen. PM atabilirsin
  • Ellerine sağlık arkadaşım çok güzel çalışma.Umarım bayrama kadar biter.Allah kolaylık versin.
  • kolay gelsin arkadaşım oyunu indirdim şimdi seni bekliyorum tr yama ile oynamak iççin en kısa zamanda çıkar inşallah daha zevkli hale gelir oyun
  • Güncelleme

Bulmacaci , yani The Riddler'in konusmalari çevrildi

Batman: Arkham Asylum %100 Türkçe Yama FiNAL ÇIKTI
  • Ellerine sağlık valla çok taktir ettim
  • riddler ekranında dişler parçalanmış deilde parçalanan dişler daha mantıklı olur

bide avatar deiştirmişsin eski avatarına alışmıştım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi designr -- 17 Eylül 2009; 19:08:28 >
  • Oyun elime yeni geçti.. Ama konuyu görünce oynamaktan vazgeçtim Umarım bi aksaklık olmazda aynı grid deki bu oyunuda senin katkılarında daha bi güzel oynamış olurum. :)

Emeğin için teşekkürler.
  • Emeğin için Teşekkürler
  • Güzel çalışma,eline sağlık :]
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.