Şimdi Ara

==BATERİSTLER VE BATERİ ÇALMAYA HEVES SALANLAR BUYRUN== (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
411
Cevap
17
Favori
254.448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orjinalden alıntı: MRT44

    Bende Çalmaya Heves Ediyom Ama Kursa Gidecek Vaktim Yok Vede Bateri Alacak Param Yok Ama Bu Yaz Halletmeyi Düşünüyorum Gerçekten aCAYİP hEVES Ettim Yeni Başlayacak Olarak Bana Tavsiyeleriniz Nedir?


    Dostum sana benim arkadaşın yaptığını önerim.. 2.el bi elektronik bateri aldı ucuza.. Şimdi hem kursa gidiyo hemde eve gelince onda çalışıyo takıyo kulaklığını dışarıya ses de vermiyo takılıyo kendisi öle.. Ama elektronik bateri kurstaki bateriyi gördükten sonra baymaya başladı arkadaşı.. Ama hevesliysen sende öyle bi sorun olmicaktır çünkü ondada gayet elini ayağını alıştırıp geliştiriyosun.. Sana tavsiyem kesinlikle kursa gitmen ve bu tarz ucuz bişe bulundurman evinde..
  • arkadaşlar ben de yaklaşık 1 aydır bateri çalışıyorum,4-5 saat özel ders aldım,arada da 1-2 saat kendim stüdyoda çalışıyorum .. idolüm falan yok,şöyle süper böyle süper çalıcam da demiyorum,sadece bir grup kurup beğendiğim parçaları çalabilecek düzeye gelmeye çalışıyorum,o yüzden stick kontrol gibi teknik geliştirme gibi şeylerin üzerine çok kafa yormuyorum.. 1 aylık biri için çok iyi çaldığımı düşünüyorum..bence biraz da yetenek ve baterinin başına geçtiğinizde hissettiğiniz coşku ile alakalı bişey,biraz da çalışma ile çok iyi yerlere gelinebilir..
  • güncel.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: KayTheRock

    arkadaşlar ben de yaklaşık 1 aydır bateri çalışıyorum,4-5 saat özel ders aldım,arada da 1-2 saat kendim stüdyoda çalışıyorum .. idolüm falan yok,şöyle süper böyle süper çalıcam da demiyorum,sadece bir grup kurup beğendiğim parçaları çalabilecek düzeye gelmeye çalışıyorum,o yüzden stick kontrol gibi teknik geliştirme gibi şeylerin üzerine çok kafa yormuyorum.. 1 aylık biri için çok iyi çaldığımı düşünüyorum..bence biraz da yetenek ve baterinin başına geçtiğinizde hissettiğiniz coşku ile alakalı bişey,biraz da çalışma ile çok iyi yerlere gelinebilir..


    Kardeş öncelikle hayırlı olsun, yeni katılmışsın aleme... Ama stick control'e kafa yorsan iyi olur, çünkü stick kontrol dediğimiz şey, davulcunun herşeyi demektir, onun üzerinde çalışırsan, bileklerini daha akıcı kullanmayı öğrenirsen enstrümana çok daha iyi hakim olursun, ilerleme hızın artar ve çaldığın şeyden kat kat fazla keyif alırsın, sen iyi çalarsan grubun da en az senin kadar iyi çalmaya gayret edecektir ve motivasyonunuz yükselecektir. Kolay gelsin, bol davullu günler...




  • güncel..
    bateri derslerindeki yaklaşık 2.ayım arkadaşlar,fırsat bulamıyorum pek çalışmaya, haftada 1 ya da maksimum 2 saat , baya hızlı bi şekilde twin atabiliyorum şu an ,stick kontrole çalışmaya başlıcam onu baya aksattım,ders aldığım arkadaş çok yetenekli olduğumu söylüyor,yakında grup için çalışmalara başlamayı düşünüyorum
  • Selam beyler,

    Davul alıyorum bütçem 800 YTL susturucu ile kullanıcam,sağlam birşeylermi almalı ( 2. el ) yoksa maxtone gibi birşey mi almalı ?

    Düşünüyorum üni.de belki bi ortam olur taşıyıp çalabilirim diye ama..

    Ne dersiniz ?
  • Beyler Bende Bateriye Başlamak İstiyorum...
    Gürültü Yüzünden Elektronik Almam Lzm ..
    Ucuz ve Kullanışlı Önerebileceğiniz Bateri Varmı ?
  • Sonunda and justice for all ı bir yerde çalıyorum
  • Bateri çalanlar herkezden ayrıdır bunu kimse unutmasın herkez gitar çalabilir ama bateri çalamaz ritme karşı ilgisi yoksa bunu kimse unutmasın doğuştan gelen yetenekle sonrada öğrenilenle arasında dağlar kadar fark olur bunuda unutmayın..
  • bi keresinde ben de denedim çalmayı da, çalmak zorunda mısın diye bi tepki alınca olmadı

    ama güzel klavye kullanırım
  • çok saol kardeşim :)
  • arkadaşlar merhaba foruma yeni katıldım ilk mesajım;
    ben 1.5 ay önce bateriye başladım ve haftada 2 saa ders alıyorum hocam bana ana ritmleri gösteriyor slow 9/8,6/8,bolero,vals,slow rock vs. bunun dışında evde davul pad inde çaılışıyorum bileklerimin hızlanması için notalı çalıyorum bu arada yalnız dinlediğim şarkılardaki davul kısımlarını çıkartamıyorum ve çalamıyorum metallica vs bunun için ne yapmam gerekiyor ayrıca yeni başladığım için tavsiyeleriniz nelerdir yardım ederseniz sevinirim
  • Slm arkadaşlar bn berkay bu sitenin yeni üyesiyim 8 yaşımdan beri bateri çalıorm bi çok şeyde yardımcı olabilirim
  • Çok isteyip de yeteneğimin olmadığını farkettiğim enstrüman
    Ne kadar da çok istemiştim çalmayı ama olmadı işte..
  • Bateri konusunda uzman arkadaşlara bir sorum olacak.
    Twin atamıyorum. Twin atmak için evde nasıl çalışabilirim veya yöntemleri var mıdır ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: goker

    Bateri konusunda uzman arkadaşlara bir sorum olacak.
    Twin atamıyorum. Twin atmak için evde nasıl çalışabilirim veya yöntemleri var mıdır ?



    hocam soruyu biraz açarsan yardım etmeye çalışayım.twin atmayı ritm atarkenmi beceremiyorsunuz acaba yoksa ritm atmazken sadece ayakları denedizde,sağ ayak ve sol ayak arası kordinasyon bozukluğumu var?
  • Arkdaşlar elektronik bateri almayı planlıyorum ancak şöyle bi sorun var ne kadar sağlıklı yani baget sekmesi ne bilim işte sesler gibi tabi akustik baterideki zevki ve performansı alamam ama evdede akustik bateri olmaz mahalleye konser vermenin bi lüzumu yok.. Bilgisi olan varsa kullanan varsa bilgi verirse iyi olur.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mustafakeman


    quote:

    Orijinalden alıntı: goker

    Bateri konusunda uzman arkadaşlara bir sorum olacak.
    Twin atamıyorum. Twin atmak için evde nasıl çalışabilirim veya yöntemleri var mıdır ?



    hocam soruyu biraz açarsan yardım etmeye çalışayım.twin atmayı ritm atarkenmi beceremiyorsunuz acaba yoksa ritm atmazken sadece ayakları denedizde,sağ ayak ve sol ayak arası kordinasyon bozukluğumu var?


    Ritimle birlikte gitmiyor. Normalde fazla bir sorun yok.
    Sadece kick davula adapte olduğumda twin atabiliyorum ancak şarkının ritim kısmında twin atamıyorum.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bkpentagram

    Arkdaşlar elektronik bateri almayı planlıyorum ancak şöyle bi sorun var ne kadar sağlıklı yani baget sekmesi ne bilim işte sesler gibi tabi akustik baterideki zevki ve performansı alamam ama evdede akustik bateri olmaz mahalleye konser vermenin bi lüzumu yok.. Bilgisi olan varsa kullanan varsa bilgi verirse iyi olur.



    Ben tavsiye etmem sesler elektronik olarak gelceği için pek kullanışlı olmaz diye düşünüyorum en iyisi klasik bateri elektro biraz elektronik kaçıyor




  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.