Şimdi Ara

==BATERİSTLER VE BATERİ ÇALMAYA HEVES SALANLAR BUYRUN== (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
412
Cevap
17
Favori
254.448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Demonz

    Öncelikle iyi günler herkese..Arkadaşlar bu aralar bende çok istiyorum bateri çalmak.Yeni başlayacağım ve pek bir bilgim yok.Acaba İstanbul'da uygun fiyata kurs veren bildiğiniz biryer var mı? Ve başlangıç için hemen bateri mi almalıyım yoksa biraz öğrenip mi almalıyım,yardımlarınızı bekliyorum..



    en az bi 3-4 ay kursa git ...gelişme ve yetenek varsa ve enstrumandan sıkılmıyorsan alırsın bateriyi ...hemen alma
    BENCE ...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Btembel

    HERKESE SELAMLAR YENİ BİR BATERİSTİM FAKAT YETENEK VAR DİDİLER 2 AYDA BİKAÇ ŞARKI ÇALABİLECEK KADAR YAPABİLİYORUM BİŞEYLER

    BU İŞİ CİDDİ OLARAK BİLENLER BANA PEARL EXPORTLA YAMAHA STAGE CUSTOMU KIYASLAYABİLİRLERMİ ...0 LARINDA 50 LİRA VARK VAR AŞAĞI ÜSTÜ ... KIYASLARSANIZ SEVİNİRİM



    illaki akustik alacam diyosan stage custom al.satarkende hiç zorlanmassın ilerde.piyasası tofaş gibidir.ton zaten daha iyidir.
    tavsiyem elektro al.roland td3 seni zevkle çalıştıracaktır davula.kimseyi rahatsız etmeden çal evinde hatta işlere götürebilirsin zımba gibi tonları var.
    eğer düşünürsen bende roland td3 var satmayı düşünüyorum sahnede çaldım işte 10 aydır filan kullanıyorum modeli yükseltecem satıp.uygun bişiler yaparım düşünürsen.fiyat konusunda sıkıntıya sokmam seni




  • ben senden fiyatı alayımda ...akustiğin daha eğlenceli olduğunu düşünüyorum ...2. el bi pearl export gördüm 1400 liraydı ...stage custom dan daha iyidir diye bi umutlandım ...sen rolandı kaça satıyorsun ?








  • calabilecek varmı ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Btembel

    ben senden fiyatı alayımda ...akustiğin daha eğlenceli olduğunu düşünüyorum ...2. el bi pearl export gördüm 1400 liraydı ...stage custom dan daha iyidir diye bi umutlandım ...sen rolandı kaça satıyorsun ?



    1200 liraya bırakırım dostum peşin alacaksan.akustik kadar eğlencelidir elektro çalmakta zevklidir,onunda zevki başkadır.bilgisayarına bağlar kayıt yaparsın akustik davuldan daha avantajlıdır her konuda.her iyi davulcunun muhakkak evinde kullandığı bir elektrosu vardır unutma.
    normalde kick pedalı vermiyolar td3 satarken fakat onuda ben sana hediye ederim yamahanın ucuz modellerinden bi pedal öyle uçuk bi fiyat değil 70 80 liralık bi pedal.eğer taksit istersen kredi kartına bi şekilde halleder taksit yaparız 1300 liraya.başka bir fikrin varsa pm atabilirsin..




  • yukardaki mesaj benim dostum yanlışlıkla kız arkadaşımın ismiyle mesaj atmışım musicanes mesajını ben yazdım yani
  • http://forum.donanimhaber.com/m_38499780/mpage_1/f_/key_//tm.htm#38499780

    satıştaki davulum Rolan td3 ilan linki buradadır ilgilenen arkadaşlar
  • Flashlar için teşekkürler eve gidince girip göz atacağım.
  • fiyatta çok uygunmuş kardeş para biriktirme durumuma göre alabilirim ilerde ...benden önce bu fiyata alırlar çoktan ama almazlarsa yamaha stage custom la bunu karşılaştırıp alabilirim kardeş ...teşekkürler...fiyat gerçekten uygunmuş davul arayan arkadaşım olursa önericem...satarsan buraya yaz da kardeş boşu boşuna önermiyim
  • quote:









    calabilecek varmı ?



    o adamın tatatata ları tekniğini gravity blast la yapıyo , gravity blastsız yapsın öyle dark funeral gibi D:






    bu adamın yaptığı 2. dk dan sonraki aksak ritmleri başkasının yapabiliceğini sanmıyorum , size ayrıca keep of kalessin nin davulcusunun jazzfest te sergiledigi vyl adlı videoyu öneririm, o grupta kolpalaştı gerçi ama adam iyi çalıyor.




  • ben dün iş çıkışında stüdyoya gittim gerçekten mükemmel .Ama karşıdan bakıldığı kadar kolay değlmiş onu anladım. Nasıl ögrenebiliriz
  • yeni başladım bateriye çalışmak için kullanabileceğim bildiğiniz siteler varmı?
  • selam herkese. 3 senedir davul çalıyorum ve edirnede girmediğim ortam kalmadı diyebilirim 9 8 ritimden tutun death e kadar birçok parçayı çaldık. Edirneden bu işlerle ilgilenenler varsa tanışmak isterim. Bu gibi konularda çalışmalarda bulunmak her daim uyar anlıyacağınız ;) Yeni davul çalan arkadaşlara da tavsiyem şudur. Binlerce hatta milyonlarca video izleyin. Bu şekilde atakları, nerede ne gibi bir performans sergilemeniz gerektiğinizi vs vs kolayca çıkarabilirsiniz zamanla. benim tavsiyem tabi ki mike portnoy üstad. videolar birebir gelişiminizdir derim. Kolay gelsin şimdiden ^^
  • video için herhangi bi site yada başlangıç için herangi bi baterist videosu biliyomusun?
  • Kursa vereceğiniz parayı biriktirip ucuz bir set alın, evde günde 3-4 saat çalışın, internetten Türkçe veya yabancı dersleri göz gezdirin, faydası olur.

    Ben bunu yapmaya çalışıyorum işte ama daha para biriktirme aşamasındayım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ressam -- 3 Haziran 2010; 15:47:43 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Drummer

    Kursa vereceğiniz parayı biriktirip ucuz bir set alın, evde günde 3-4 saat çalışın, internetten Türkçe veya yabancı dersleri göz gezdirin, faydası olur.

    Ben bunu yapmaya çalışıyorum işte ama daha para biriktirme aşamasındayım.


    bateri çalmak istiyorum!.. gecici bir heves oldugunu sanmıyorum cunku bir yıldan fazla suredir fırsat kolluyorum baslamak icin..
    gecen yaz bagetleri alabilmiştim ancak : )) şimdi baslamak istiyorum bir miktarda para biriktirmişken.. ama bu yorumu gorunce de kafam karıstı..
    sizce ders almalı mıyım ?? İstanbul da tavsiye edebileceginiz bir yer var mı ? bir kac yeri dusunuyorum ama fiyatlardan da cok haberdar olmadıgım icin bilmiyorum.. dediginiz gibi biraz kendim cabalayıp sonra mı kursa gitmeli ?? yorumlar icin tesekkurler simdiden : )




  • Ders almadan olmaz. Benden söylemesi. Şarkıları çalarsınız ama hep bir yanı eksik olur. Tuşeniz oturmaz. Metronomunuz kayar. vs vs.
  • merhaba ben bateri çalmak istiyorum.kursa gitmeyi düşünüyordum bunun için ama farklı bir şey önemişsiniz.bateri çalma konusunda hiçbir bilgim yok bu durumda kendi kendime öğrenmem mümkün olmaz diye düşünüyorum.
  • yahu bursada olan yokmu ogretın şunu bana
  • quote:

    Orijinalden alıntı: drum.machine

    selam herkese. 3 senedir davul çalıyorum ve edirnede girmediğim ortam kalmadı diyebilirim 9 8 ritimden tutun death e kadar birçok parçayı çaldık. Edirneden bu işlerle ilgilenenler varsa tanışmak isterim. Bu gibi konularda çalışmalarda bulunmak her daim uyar anlıyacağınız ;) Yeni davul çalan arkadaşlara da tavsiyem şudur. Binlerce hatta milyonlarca video izleyin. Bu şekilde atakları, nerede ne gibi bir performans sergilemeniz gerektiğinizi vs vs kolayca çıkarabilirsiniz zamanla. benim tavsiyem tabi ki mike portnoy üstad. videolar birebir gelişiminizdir derim. Kolay gelsin şimdiden ^^


    abi bende davula başlamak istiyorum.daha doğrusu basladım dıyebılırım bızım lısedekı muzık hocasının yanında hayatımda ılk defa baterı caldım sarkıda nırvananın smells lıke teen dı sanırım . adam ınanamadı acaıp yetenegın vr dedı.yanı ovunmek gıbı olcak da radyoda bır sarkı calıyor hıc duymadıgım bır sarkı anında davul sesını ayırt edıp elımle calabılıyorum abı bana tavsıye olarak ne dıyebılırsın yanı su an baget ve ped almayı dusunuyorum neler onerırsın abı senın gıbı uzman bırının tecrubesıne ıhtıyacım vr



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lonewolf61 -- 9 Ekim 2010; 18:00:27 >




  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.