Şimdi Ara

==BATERİSTLER VE BATERİ ÇALMAYA HEVES SALANLAR BUYRUN== (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
411
Cevap
17
Favori
254.676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Holmes was here

Ben elektro gitar ve piyano caliyorum bateriye baslamak istiyorum calmisligim var fakat gercekten baslamak istiyorum elektronik bateri alicam onerir misiniz ?

elektro ve piyano neyine yetmiyo onlarda profosyonelles.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tarja Turunen -- 13 Ocak 2014; 16:30:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • elektroda baya çalıyorum ama bateri hosuma gidiyor guitar heroya da gidince bateri calıyorum expert te elektronik bateri almak istiyorum buldum bir tane ama baslangıc ıcın uygun mu bilmiyorum
  • quote:

elektroda baya çalıyorum ama bateri hosuma gidiyor guitar heroya da gidince bateri calıyorum expert te elektronik bateri almak istiyorum buldum bir tane ama baslangıc ıcın uygun mu bilmiyorum

gitar hiroyla davulun alakasi yok soyleyeyimde.

• gercek bateriyle alakası yok ama hızlı calabilmek için iyi bir yontem bence cok anlamam ama yine de en azından çalmaya alışıyosun gercek bateri de calmıslıgım var
  • Herkese merhaba bateri çalmaya başlayalı yaklaşık 1 sene oldu 3 aydır eğitim alıyorum müzik grubumuz filan var kendi çapımızda bişeyler yapmaya çalışıyoruz :) benim sormak istediğim Ddrum DD602 almayı düşünüyorum fakat standart dd602 de twin yok kendim ek olarak twin pedal alsam bateride sorun olurmu twini algılama sorunu olurmu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: erkalcan

Herkese merhaba bateri çalmaya başlayalı yaklaşık 1 sene oldu 3 aydır eğitim alıyorum müzik grubumuz filan var kendi çapımızda bişeyler yapmaya çalışıyoruz :) benim sormak istediğim Ddrum DD602 almayı düşünüyorum fakat standart dd602 de twin yok kendim ek olarak twin pedal alsam bateride sorun olurmu twini algılama sorunu olurmu ?

yanındaki pedalla zaten twin oluyor onun modu var öyle ayarlıyorsun.
  • Ikinci el alicam görsellerde ve genel bilgide twin yok ben single pedal ben kendim ayriyeten alicam twin pedali bu arada yanlış yazmışım marka TECHNO DD602 Modeli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkalcan -- 30 Ocak 2014; 15:52:02 >
  • quote:

Ikinci el alicam görsellerde ve genel bilgide twin yok ben single pedal ben kendim ayriyeten alicam twin pedali bu arada yanlış yazmışım marka TECHNO DD602 Modeli

sonuçta 2 tane pedal yokmu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tarja Turunen

quote:

Ikinci el alicam görsellerde ve genel bilgide twin yok ben single pedal ben kendim ayriyeten alicam twin pedali bu arada yanlış yazmışım marka TECHNO DD602 Modeli

1 hi-hat kontrol pedalı bitane de cross pedalı var

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Tarja Turunen

quote:

1 hi-hat kontrol pedalı bitane de cross pedalı var

evet güzel arkadaşım sanırım hiç hayatında twin pedalı görmemişin.zaten davulda kitler var.ordan metal kitini secersin oldu sana twin
  • Twin pedalı görmekle ilgilenmiyorum direk kullanıyorum bu üslupla olmaz bunuda bil bence

• quote:

gercek bateriyle alakası yok ama hızlı calabilmek için iyi bir yontem bence cok anlamam ama yine de en azından çalmaya alışıyosun gercek bateri de calmıslıgım var

Aynen kesinlikle guitar hero da istediğin kadar en üst zorluk seviyesinde çalabildiğin kadar iyi çal gerçek bateride hiçbir şey yapamayabilirsin. Olayları çok farklı. Çok iyi bateri çalan arkadaşlar guitar hero da hiçbirşey yapamayabiliyor çünkü orda sana verdiği ritmin gerçek şarkıdaki kombinasyonla çoğunlukla uzaktan yakından alakası olmuyor.
  • Yamaha DD 65 elektronik bateri var. Abim doğum günümde hediye olarak almıştı. Bununla ne dereceye kadar öğrenebilirim acaba? Daha önce de çevremdeki bazı bateristlere sorduğumda bana gerçek bateriyle çok ilgisi yok denmişti ama bana padlerle çalışmaktan daha iyi gibi geliyor ne dersiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reasonable

Yamaha DD 65 elektronik bateri var. Abim doğum günümde hediye olarak almıştı. Bununla ne dereceye kadar öğrenebilirim acaba? Daha önce de çevremdeki bazı bateristlere sorduğumda bana gerçek bateriyle çok ilgisi yok denmişti ama bana padlerle çalışmaktan daha iyi gibi geliyor ne dersiniz?

pad ile çalışmakla aynıdır.sadece bileğini geliştirir.
  • 33 yaşında bateriye heves ettim, ama Sakarya'da biraz sıkıntı, kurs yok; stüdyolar kafasına göre. İngilizce davul eğitim seti buldum 8 gb mi ne toplamda, dersler de iyi gidiyor gibi. Ashton GDP420 diye bir de davul pedi aldım biraz mecburiyetten apartmanda olunca. Gittiğe yere kadar zorlayacağım bakalım, elektronik davul ped dün geldi, her gün 1-2 saat çalışmayı düşünüyorum.
  • serco_ecz kullanıcısına yanıt
    sercoo adaşış seninle bende 4-5 aydır davul çalıyorum ama yaklaşık 8 yıldır müziğin içindeyim bas gitar ve nota konusunda sıkıntım yok sadece davulda tarzlar konusunda sıkıntılıyım sence nasıl hallederim farklı arkadaşlara da yardımcı olabileceğim konu varsa elimden geldiğince bilgi aktarabilirim bas olur davul olur @serco_ecz
  • lycantrophic kullanıcısına yanıt
    abi hergün bir iki saat çalışırsan canavar gibi olursun ama ince teknikler var örnek önce stick kontrol olarak başlamanı tavsiye ederim örnek ^ şu işaretin yan durmuş hali sert vurma diğerleri daha yumuşak vurmadır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sercannnnnn -- 12 Şubat 2014; 11:27:55 >
  • vay bee 8 yıl önce açtığım konu ben bile unutmuşum bunu açtığımı selamlar arakdaşar :)

• Chloki kullanıcısına yanıt
    yeni başlıcaksan yamaha gigmaker bana göre ideal
  • Amatör şarkılar önerir misiniz arkadaşlar?
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.