Şimdi Ara

Bateriden Anlayanlar İçeri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Lise sonda olduğum için derslerime ve sporuma ağırlık vermiş durumdayım.Ama aylar önce büyük bir hevesle başlayıp bıraktığım baterime de önem vermem istiyorum.1 ay kursa gittim ve zamanım olmadığı için devam edemedim.1 ayda baya bir gelişme katettim diyebilirim.Evde yamaha dtx400k baterim var ve bu benim seviyem için yeter de artar bile.Şuanlık tek ihtiyacım olan şey evde nasıl çalışmam gerektiği.Nasıl evde kursa gitmeden bateride kendimi geliştirebilirim.Önerebileceğiniz bir metod var mı?

Tavsiyelerinize ihtiyacım var teşekkürler..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kardeş 2 senedir bateri çalıyorum.Notalı olarak öğrenmekteyim.Eğer notalı öğreniyorsan sana gösterebileceğim alıştırmalar var.
  • bende bagetleri aldim ama baterim yok bana ne onerirsiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sagirdap

bende bagetleri aldim ama baterim yok bana ne onerirsiniz

Şarkıya girişlerde bagetlerle tık tık yapıyorlar ya,ha işte sen onları çalış bateri alıncaya kadar
  • Bateriden anlamam ama ilgim var. :)

• Bakteri diye okudum

• quote:

Orijinalden alıntı: Lagras

quote:

Orijinalden alıntı: sagirdap

bende bagetleri aldim ama baterim yok bana ne onerirsiniz

Şarkıya girişlerde bagetlerle tık tık yapıyorlar ya,ha işte sen onları çalış bateri alıncaya kadar

hahaha Hocam zaten onu yapiyorum daha farkli bisey lazim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Youtubedan drum rudimentleri yaz çıkan her şeyi çalış. Mümkünse single stroke, double stroke roll ve paradidle'ı her gün çalış ve geliştirmeye bak, davul coverları yap.
  • Stick control çalış 1-2 ay. Kendini hazır hissedince ritmlere gecersin. Kaynak olarak YouTube'da Drumeo kanalını oneririm. Calismalarinda büyük kolaylık sağlayacaktır. Ama ilk isin stick control olsun. Gerisi gelir zaten.

• Herkesin dediği gibi ilk basta baget tutumuna alışmanız sizin için en iyisi olacaktır. Eğer öğrenebilirseniz notalarıyla öğrenin derim. Sonradan notalı kitapları bulup kitaplar üzerinden çalışabilirsiniz. En faydalısı o olacaktır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.