Şimdi Ara

bateri de nota var mı ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bateri çalan veya bu konuyu bilen arkadaşlar bateride nota var mıdır ?

• lütfen cvp
  • Var ama bildiğim kadarıyla diğer enstrümanlardaki gibi bi nota sistemi değil, daha farklı, ritm ve vuruşlara bağlı olarak baterinin de kendine has bi nota sistemi var...
  • war diger enstrumanlar için nasılsa oyle war (her parcanın (davulun parcasının (davul=bateri)) ayrı bi notası war
  • buarada davulla ilgili her turlu soruna yanıt arıyablirsin (teknik bilgiler harici tabi benim açımdan)

http://forum.donanimhaber.com/m_7613668/mpage_2/tm.htm
  • var. belli bir yere kadar notasız gidebilirsin ama aşmak istiyorsan notasz olmaz.
  • bi arkadaşı hala ikna edemiyorum diyor ki : bateride nota yok benden iyi mi bilcen diyor... bildiğiniz bi site var mı bu konuyla ilgili yada bi kanıt..?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Okula gitar götüren var mı?
    8 yıl önce açıldı
    Bu şarkıyı bilen var mı?
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bak bateride nota belli bi time table a göre var orda R(rigth) L(Left) temelde bunlarla başlarsın sonra single stroke ve double stroke ları öğrenirsin RRRR veya RRLL sonra paradidle ile dewam edersin RLRR LRLL vs.. sonra tomlar kickler onların ayrı sembolleri vardır sorun olursa yardımcı olurum kolay gele
  • Egzersiz
    Örnek bir egzersiz ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ossguur -- 4 Mart 2007; 22:01:49 >
  • Elbete nota var.Hiç pratiğin olmasa bile tutuş pozisyonlarını biliyorsan nota ile çalabilirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Futbol_Atesi

bi arkadaşı hala ikna edemiyorum diyor ki : bateride nota yok benden iyi mi bilcen diyor... bildiğiniz bi site var mı bu konuyla ilgili yada bi kanıt..?

Hala idda ediyorsa sen ona şunu söyle "Sana Sadece Gülüyorum..."
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.