Şimdi Ara

Bataryası yüksek telefon

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    zenfone 4 max
    casper via a1 plus
    lenovo p2

Bataryaları yüksek modeller arasında bulduklarım bunlar. Paralel almayı düşünmüyorum ama yinede yazdım son tercih olarak belki alabilirim. Eom root tarzı işlerle uğraşmayı sevmiyorum o yüzden en az android 7 ile gelmesi iyi olur. Kamerası ikinci kriterim onun haricinde geri kalan özellikleri ortalama seviyede olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 20 Kasım 2017; 22:8:19 >

• Hocam P2'de mikrofon sorunu var diyorlar yani görüşme yaparken sesimiz karşıya ara ara gitmiyor ve kısık gidiyormuş, kesiliyormuş. Ben de araştırıyorum bu forumda nedense araştırdığım zaman iyi bir bilgi bulamıyorum eskisi gibi millet saçma saçma şeyler tartışıyor.
  • P2 yi snapdragon 625 den ötürü koydum listeye ama sorunlu bir cihaz ise tercihimi herhalde zenfone 4 max dan yana yaparım. Snapdragon 430 biraz yetersiz kalabilir ona bakmak lazım. Paralele yönelirsem redmi note 4 güzel ama onun bataryası biraz düşük 4100 mah yinede gayet iyi ama asus lenovo 5000 mah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TearsForFears

P2 yi snapdragon 625 den ötürü koydum listeye ama sorunlu bir cihaz ise tercihimi herhalde zenfone 4 max dan yana yaparım. Snapdragon 430 biraz yetersiz kalabilir ona bakmak lazım. Paralele yönelirsem redmi note 4 güzel ama onun bataryası biraz düşük 4100 mah yinede gayet iyi ama asus lenovo 5000 mah

Hocam SD 430'un performansını bilmiyorum ben kendimi psikolojik olarak almışken bari en azından SD 625'li cihaz alayım diye şartlandırdım çünkü izlediğim bütün incelemeler hep en az SD 625 ve üstü cihazlardı ve gördüğüm kadarıyla SD 625 çoğu oyunda ve uygulama sıkıntısız, akıcı performans veriyor.

Paralel'de evet Redmi Note 4 çok iyi duruyor az biraz Redmi Note 4 ana konusuna göz attım öyle kronik bir sorunu gözükmüyor, bir tek şu tuşların ışıklandırmasıyla ilgili olarak parlaklık soldan sağa birazcık azalıyor dedi birisi. Başka olumsuzluk göremedim.

• Benim ilk kriterim batarya. Snapdragon 625 li 5k bataryalı çift kameralı asus zenfone zoom s var fakat fiyatı 2400 lira gibi uçuk ve kronik beyaz çizgi sorunu var. Snapdragon 430 la da asphalt 8 falan oynanabiliyor çok kötü bir işlemci değil ama 625 tabikide daha iyi. redmi note 4 ün bataryası biraz düşük ve paralel olması kararsız bırakıyor.
  • xiaomi mi max2 neden yok listede?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • THECERN kullanıcısına yanıt
    Tablet değil telefon arıyorum 17.5 cm uzunluğunda telefon mu olur :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Telefon şarj almıyor
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.