Şimdi Ara

Batarya süresi ve özellikleri iyi bir telefon.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese merhaba, ben şuanda 1 yıldır gmd elite kullanicisiyim. Telefonun özellikleri çok iyi her turlu program oyunlarda son ayar kasmadan oynatıyor ve 19 ay garantisi var. Ben bu telefonu değiştirmek istiyorum. Günde 10 saat eğitim goruyorum sabah 8 akşam 6 giriş çıkış saatlerim bu sure içerisinde telefonu hiç kullanmadığım halde sarjim okuldan ciktigmda %65-75 arası oluyor eve gidene kadar %30-50 arasına değişiyor. Uzun lafın kısası telefonundan çok memnunum bu şarj yüzünden değiştirmeli mıyım yoksa taşınabilir şarj cihazımı almalıyım? Degistitirsemde en az 2Gb RAM 2.0 ghz işlemcili 5.0 inç 5.5 inç arası telefon arıyorum öneriler lütfen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: grkankot2

ip 6 plus ile 2=3=4 gun batarya kullanimi

Dostum iyi diyorsun hoş diyorsun, ama çok param yok ki bu teli satıp üstüne en fazla 500 koyabilirim.

• C4 veya p70

• Peki tasinabir şarj cihazı almak beni 1-2 yıl idare esermi?

• Gereksiz masraf yapmayayım diyorsanız taşınabilir ile idare edin. Çok rahatsız ediyorsa Lenovo P70 batarya probleminizi ortadan kaldırır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir powerbank yeterli olur
  • Z2 YADA G2 modellerı nıspten rakıplerıne gore daha uzun sureler bataryada gıdecek hemde performansları ve kalıtesı elınızdekın ıyı duzeyde olan cıhazlardır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: SoulRaziel

Gereksiz masraf yapmayayım diyorsanız taşınabilir ile idare edin. Çok rahatsız ediyorsa Lenovo P70 batarya probleminizi ortadan kaldırır.

Çok olmasada kullanamiyorum ekranda %60ı görünce, kaç mAhlik bi powerbank isimi gorebilir. Telefonun 2.500 lük bataryası var.

• Asus 10050 mah tavsiye ederim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Junace kullanıcısına yanıt
    g3 alın ve powerbank alın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.