Şimdi Ara

batan geminin malları cok ucuz 82 lvl car (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Clientini orjinal client yap ss leri öyle koy.Bu ss lerin hiçbiri gerçekçi değil.Öyle bir char mevcut biliyorum ama I ile 0 lar ex sp vs vs bunlar pek inandırıcı gelmedi.Hem üstündeki melek kanatlarıyla cadı kıyafeti bide o kuş tavşan+en az 200 silklik pre ile toplamda 800 silke dayanıyor.800 silk 115 ytl gibi 1 para yapıyor. 300-115=185 ytl kalır sana.Eğer charın sp si skilleri ile lw i doğruysa bu char 185 ytl etmez.Daha fazla eder alacakların charı birde oyunda görüp öyle almalarını ve kesinlikle satan arkadaşın olduğu evde ve ya internet cafede almayın.Tarafsız bir yere gidin ya da laptopunuz varsa ondan değiştirin.Keylogger dolu net cafeler.Ya da sanal klavye ile yazın ve kimse nelere tıkladığınızı görmesin.
  • up h.satıslar guvenılıdır kendisi
  • quote:

Orjinalden alıntı: BhuraQe

Clientini orjinal client yap ss leri öyle koy.Bu ss lerin hiçbiri gerçekçi değil.Öyle bir char mevcut biliyorum ama I ile 0 lar ex sp vs vs bunlar pek inandırıcı gelmedi.Hem üstündeki melek kanatlarıyla cadı kıyafeti bide o kuş tavşan+en az 200 silklik pre ile toplamda 800 silke dayanıyor.800 silk 115 ytl gibi 1 para yapıyor. 300-115=185 ytl kalır sana.Eğer charın sp si skilleri ile lw i doğruysa bu char 185 ytl etmez.Daha fazla eder alacakların charı birde oyunda görüp öyle almalarını ve kesinlikle satan arkadaşın olduğu evde ve ya internet cafede almayın.Tarafsız bir yere gidin ya da laptopunuz varsa ondan değiştirin.Keylogger dolu net cafeler.Ya da sanal klavye ile yazın ve kimse nelere tıkladığınızı görmesin.

kardeş sanki bu cara başka hiç silk harcamadım hiç b0 t kullanmadık demi sadece onları hesaplıyosun. ona bakarsan bu oyun oynanmaz sen kolay sanıyosun 82 lvl carı kasmayı üstelik 100 k sp yi 1 ayda kasılıyo ondan da haberin varmı bilemem

• bi up daha benden brzda benm konum uplansa mutlu olcam ama
  • bi up zmanı daha geldi upp
  • up char cok guzeL
  • banada bi wersene charı bende bi bakıım sonra weririmhayırlı satışlar up
  • söz konusu ıd şifreyse gerisi tefarruattır up
  • car 83 lvl oldu sp 106 k oldu paylaşmak istedim up
  • hayırlı satıslar bıde sen şimdi bu charın esyalarınımı satıyosun yoksa bu charı esyalarla bırlıktemı satıyosun yoksa cıplakmı satıyosun aydınlat benı
  • herşeyiyle beraber car 275 ytl 83 lvl oldu
  • güsel car :) inş. b askilik cıkmadan satarsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: emrahxlx2

güsel car :) inş. b askilik cıkmadan satarsın

sagol kardeş.
  • bi up zamanı daha geldi galiba
  • up konu cok aşagılara düşmüş
  • batan gemimi irezil oldun düzelt şunu
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _deviLord_ -- 27 Haziran 2008; 21:53:56 >
  • upppp arkadaşlar carın satışı devam ediyo fiyat 275 ytl neden devam ediyo diceksiniz kendi tibetteki carımı verdim sattıgım arkadaşa o tibette gecicekmiş onun için saygılarımla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _deviLord_ -- 27 Haziran 2008; 21:57:55 >
  • +1
    quote:

Orjinalden alıntı: tirtil354

batan gemimi irezil oldun düzelt şunu
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.