Şimdi Ara

Bat Chatillon 25t Rehberi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
3.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • istedim ki bu muhteşem tankın kendisine ait bir başlığı olsun, zira oynamaktan en çok keyif aldığım tank, tam bir ölüm makinesi. aslında bu başlıkta zaman geçtikte doğrudan bilgi vermeye başlayacağım, videolar yükleyeceğim ama şimdilik merak edenler varsa sorularını yanıtlayayım.

nasıl bir tank olduğunun ss'lerini savaş sonuçlarıyla vereyim önce,

Bat Chatillon 25t Rehberi

bat chattilion kullananlarin korumasi gereken noktalar, neredeyse yok denecek kadar az zirhi oldugu icin sektirmesi cok zayif ve her savasta mutlaka modul kaybediyorsunuz, bu sebeple bu bolgeleri elinizden geldigince korumaya calisin.

Bat Chatillon 25t Rehberi Bat Chatillon 25t Rehberi Bat Chatillon 25t Rehberi Bat Chatillon 25t Rehberi

BC ile düşman saflarının arkasına sarkmanın güzel bir örneği,

http://www.youtube.com/watch?v=Dmp6nLmaXEU&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinnan -- 9 Mayıs 2014; 23:17:49 >

• Rehber faydalı olacaktır, bu tankın çok meraklı var.
  • Bir türlü iyi oynayamadığım tank batchat win ratio m yüzde 40 konuyu merakla takip edeceğim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada, kısa yoldan Bat deneyimi yaşamak için yeni gözdem AMX 50 100'ü öneriyorum. Hem, BC öncesi iyi bir ısınma turu olur.
  • garf33 G kullanıcısına yanıt
    yardımcı olması açısından 4 kill ve 4500 hasar verdiğim bir oyunun dosyasını gönderiyorum, umarım işine yarar

4-kills-4559-damage.wotreplay indir
  • behçet efsanedir,hevestir,yeni sevgilidir
  • tamam iyi guzelde t6 olan t7 icin 67k xp istiyor ve kasilmiyor t6 olan :( sadece double alip birakiyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • evet yolu biraz can skci oluyor fakat amx 90 tam bir bela tanki, oynamasi muthis zevkli, lorrain tam tersi insani canindan bezdiriyor ama nihayetinde bat chat alinca hepsine degiyor :) keske kayitli dosyalarimi silmeseydim, ne canlar yakiyorum bc ile.
  • 13 75 i kasmaktayım, b-c-25 videolarınıda fırsat buldukça izlerim. Hakkaten harika bir tank.

Arkadaş 50 100 tavsiye etmiş ama 50 120 sahibi biri olarak inanın o yolu kasmak Behçet kasmaktan çok daha zor.

Ama 50 100 ve 50 120 harika tanklardır . Az iyi bir takımda yakar yıkarsınız ortalığı

• Keşke satan biri olsa da alsam
  • Hocam iyi günler

şu anda amx-13 90 tankım var behçet için nasıl bir mürettebat becerileri ve ekipman önerirsiniz. birde bu önerileri rus T 54 medium tank içinde sormaktayım.

iyi günler, iyi savaşlar...
  • Oyun videolarınıda youtube üzerinden buradan paylaşır mısınız?

• poyraz_371 kullanıcısına yanıt
    videolari paylasmak cok zahmetli oluyor, onun yerine dogrudan oyun dosyalarini versem izler misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinnan

videolari paylasmak cok zahmetli oluyor, onun yerine dogrudan oyun dosyalarini versem izler misiniz?

Hocam rehber niteliğinde bir konu olduğu için buradan direkt görebilsek daha güzel olur....

Ayrıca ekstradan indirip format değiştirip izlemek uzun olmaz mı?
  • Merhaba @sinnan,

Başlangıç için güzel bir rehber olmuş, eminim zamanla konu daha da zenginleşecektir. Aynı zamanda Türkiye standartlarında video yüklemenin oldukça zor olduğunun farkındayım, bana göre tekrar dosyalarını paylaşman oldukça yerinde olacaktır. Çünkü 1MB gibi komik bir boyutla oyunun içinden direk izlemek benim için tercih sebebidir.

İyi oyunlar!
    Wargaming TR Temsilcisi - Tepegöz
  • poyraz_371 kullanıcısına yanıt
    arkadaşın istediğini kırmadım ama baya uzun sürdü yüklemesi, bundan sonra sanırım oyun dosyası olarak yüklemeye devam edeceğim.

BC ile düşman saflarının arkasına sarkmanın ne kadar işe yarar olduğunu gösteren bir savaş oldu,

http://www.youtube.com/watch?v=Dmp6nLmaXEU&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinnan -- 9 Mayıs 2014; 23:16:48 >
  • Teşekkürler izledim güzel bir maç olmuş ; youtube ile paylaştığınız içinde sağolun .

Genelde cep telefonundan izlediğimden paylaştığınız dosyayı açamıyor.
    Açan bir program varsa tavsiye eder misiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: poyraz_371

13 75 i kasmaktayım, b-c-25 videolarınıda fırsat buldukça izlerim. Hakkaten harika bir tank.

Arkadaş 50 100 tavsiye etmiş ama 50 120 sahibi biri olarak inanın o yolu kasmak Behçet kasmaktan çok daha zor.

Ama 50 100 ve 50 120 harika tanklardır . Az iyi bir takımda yakar yıkarsınız ortalığı

sana katılmıyorum bc.yolunda amx 1390 hariç gerisini at çöpe..hele bi lorr. oyna anlarsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: yigit_ressam

Hocam iyi günler

şu anda amx-13 90 tankım var behçet için nasıl bir mürettebat becerileri ve ekipman önerirsiniz. birde bu önerileri rus T 54 medium tank içinde sormaktayım.

iyi günler, iyi savaşlar...

kesinlikle full kamo yapmalısın..1390 da full kamo olunca açılmıyor tank süper bişey..digerleri senin oyun stiline göre değişir
  • quote:

Orijinalden alıntı: karimi

quote:

Orijinalden alıntı: poyraz_371

13 75 i kasmaktayım, b-c-25 videolarınıda fırsat buldukça izlerim. Hakkaten harika bir tank.

sana katılmıyorum bc.yolunda amx 1390 hariç gerisini at çöpe..hele bi lorr. oyna anlarsın

Katılmadığınız nokta tam olarak 50 100 e kadar kasmanın 13 90 a kadar kasmaktan daha zor olduğu mu ?

Her neyse kişiye göre değişir

Bende 13.... yoluna şekil olarak lort u yakıştıramıyorum. ..
    Çünkü Behçet te dahil küçük hedef olma avantajları var lort 50 100 le nerdeyse aynı ebatlarda.
    Peki lort çok mu kötü?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.