Şimdi Ara

Bat Chatillon 25t Rehberi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
3.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • amx 12t ilede amx 1375 ilede tier 10 görebiliyosun yani hiç bi şansın yok bu oyunlarda sadece yemsin..ama heavylerde bu ihtimal çok az yani tier 7 oynarken en fazla 9 görürsün oda az bi ihtimal..amx1375 ile hiç bir zaman top tier çıkamazsın bunu demek istedim..lorr.a gelince oynayınca kendin ver kararını bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karimi -- 13 Mayıs 2014; 16:18:15 >
  • amx oyuncularinin genel hatasi, oyunun basinda cengaver gibi ortaya atilip, ortalikta gereginden fazla dolasmalari. hani no suicide diyorlar ya, yani intihar etmeyin, tamamen dogru.

amx serisinde hizini kullanip guzel bir yere pusman ve saklanmak gerekiyor, size scout move diye haykiranlara cok itibar etmeyip ortalik uygun hale gelene kadar td gibi oynamak daha dogru. amx 13 90 ile oyunun ortalarina dogru cani azalmis oyunculari sinek gibi avlayabiliyorsunuz.

lorrain ise ilk baslarda cok zor bir tank, alismaniz baya vakit aliyor, cusseli ve agir, vurus gucu dusuk. en ideali lorrain ile mumkun oldugunca TD tarzi oynamak, bir yere saklanip vurmak.

nihayetinde BC ye geldiginizde tum bunlara degiyor ama
  • Aynen söylediklerinize katılıyorum, belirli noktalara pusup karşı taraf tankları açmak gerekiyor ilk etapta . Tabiki aktiflik pasiflik oranı haritalara göre değişiyor savaş stiline göre değişiyor....
    Bence de tam olarak aktif olma sınırı tank sayısının yarı yarıya azaldığı durumlardır....
    Şu bir gerçek 13 90 oynamaya bayılıyorum iyike okadar sıkıntıya katlanmışım(özellikle amx 40 la olan )
    Lorttan bende çekinyorum 13 90 dan sonra zevk vermeyecek gibi duruyor, ama Behçet için değecek . Test server da oynamıştım harika ötesi birşeydi...
    Zaten fırsat buldukça youtube dan izliyorum ....
    Eğer buradada bizden arkadaşlar paylaşırlarsa, özellikle bütün haritalarda püf noktalar nelerdir şeklinde bu konu tadından yenmez...

Özellikle konuyu açan Sinnan arkadaşım videoların devamını bekliyoruz , 1 tane videoyla olmaz ki

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.