Şimdi Ara

Başvuru formu hatalı girilmiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • bugun öylesine başvuru formumu ve okuldan verilen çıktıya bakıyordum. ben askeri okullara girme isteğine evet yapmıştım yani kutuyu doldurmuştum fakat bana verilen çıktıda askeri okullara girme isteği = hayır yazıyor. nası olcak şimdi bu ? askeri okullar ayrıca başvuru alıyor bunu biliyorum fakat bu benim önüme engel olurmu ? girmeyi istediğim yerler var çünkü. ösym bürolarından falan değişemezmiyiz? yada dava açma hakkımız yokmu ? benim verdiğim kağıt elimde onaylı belge. incelenirse zaten sonradan işaretlenmediğinide anlaşılır. sizde ne yapmak gerek ?

Sen de biliyorsun ki biz hepimiz aynı sebepten dolayı matematikçi olduk; tembeliz..
    Galatasaray SK
  • osymnin sitesinde

“Öğrenim Bilgileri” (resmi belge gerektirmeyen), “Sınava İlişkin Bilgileri” ya da “İletişim Bilgileri” alanlarında değişiklik yapmak isteyen bir aday bu değişikliğihttp://ais.osym.gov.tr internet adresinde kendisi gerçekleştirecektir.

yazıyor fakat siteden değiştirilmiyor suresi geçmiş deniyor. dilekçe hazırladım yollayacağım fakat hiç ümidim yok, bu konuda gerçekten bilgisi olan varmı gerçekten yardım gerekli

form için ayrı para formu bilgisayara girsinler diye ayrı para veriyoruz adamlar geleceğimizi belirleyecek formları sanki pazar listesi gibi giriyorlar şu rezilliğe bak.
  • O formu aldıkdan sonra seninde imzalaman gerekli eğer kontrol etmeden imzaladıysan burada suç seninde sonuçta oradaki hocalar yada görevliler insan hata yapabilir bunun için bir kere gozden geçirmeliydin

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.