Şimdi Ara

Basur Nasıl Geçer ? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
155
Cevap
9
Favori
238.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ameliyat dahi olsanız yine de tekrarlıyor bu melet.beraberinde getirdiği rahatsızlıklarda cabası.ben alternatif tıptan şaşmayın derim.o kadar para harcanıyor sonuç yok giden para da geri gelmiyor.birde üç adım yöntemini deneyin.60 gün para iade garantisi var.kafanız rahat olur.buradan inceleyebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tugay91

quote:

Orijinalden alıntı: 03-09-2007

şöyle bir yazı vardı

HEMOROİD (BASUR) hastalığının ilaçla tedavisinin olmadığını, mutlaka cerrahi müdahele gerektiğini bildiren gazetelerde sık sık ilanlar görürsünüz.
    Doğrudur. Basur hastalığını tam tedavi edebilen bir ilaç henüz bulunamamıştır. Amerika ve Almanya gibi dev ilaç Endüstrileri, Hindistan Japonya gibi nebati menşeyli ilaç üretenler de maalesef bugüne kadar bir çare bulamamışlardır. Halbuki yapılan yapılan bir istatistiğe göre insanların %35'i bir diğerine göre de %55'i bu dertten muzdariptir.
    Bugün tatbik edilen cerrahi yöntemler:
    1-Fistülü lastikle boğup çürüyen kısmı koparmak.
    2-Bıçakla veya lazerle kesip dikmek.
    3-Lazerle eritmek veya yakarak kotarize etmek.
    Bulunduğu yerin hassasiyeti ve Enfeksiyonlara müsait olması nedeni ile bilhassa hanımlarda problem olmaktadır.
    Halbuki Ecdadımız bunu doğal bir yolla Ağrısız,sızısız kesip biçmeden tedavi etmeyi başarmış. Şahsen ben de bu hastalıktan böyle kurtuldum. Bana yapılan tavsiye patlıcan saplarını kaynatıp içmem şeklindeydi. Kaç tanesi ne kadar suda ne kadar kaynatılıp ne kadar içilecek belli değildi.
    Aşağıda tarif edeceğim kaynatma ve kullanma tariflerine lütfen aynen uyunuz. Kaynama süresinin azlığı-çokluğu,tencere kapağının açılmadan kendi kendine soğuması. Beş gün sürecek tedavinin perhiz ve Antibiyotik ile aynı zamanda yapılması çok mühim. Bunlara aynen uyulduğu taktirde Allah'ın izni ile beşinci günün sonunda ne fistül ne ağrı ne kanama yani BASUR diye bir derdiniz kalmayacak.
    DİKKAT! İhtiyaten hamilelik ve emzirme döneminde tedavi yapmayınız.
    TEDAVİNİN TARİFİ

10 adet patlıcanın (Bostan patlıcanı olmasın) yeşil sap kısmını patlıcandan ayır. Temizce yıka; bir tencerede 10 bardak suyla kaynat. Kaynamaya başlayınca tencerenin kapağını kapat.* Alevi iyice kıs, yarım saat * yavaş yavaş kaynasın sonra ocağı kapat. Kapağı açmadan * kendi kendine soğusun. Soğuyunca içindeki sapları at. Sarı renkli suyu buzdolabına koy.
    -Akşam yatarken aç karnına 1 su bardağı iç.
    -Sabah Kalkınca aç karnına 1 su bardağı iç.
    10 bardak su olduğuna göre bu tedavi 5 gün sürecek. Bu 5 gün içinde Sirke, Turşu, Domates, Bulgur, Çilek, Acı Biber yasak sonra hepsi serbest. Demir sandelyeye, taşa oturmak bunlara çıplak ayakla basmak ebediyyen yasak.
    Hamilelikten dolayı oluşan veya yakın bir zamanda meydana gelmiş Hemeroidlerde perhizi de aynı zamanda yapmanız şartı ile tedaviniz bu kadardır.
    Eski Hemeroidlerde fistülün içinde muhtemelen iltihap vardır. Bu yüzden vucut onu geri çekemez. Doktorunuza danışarak uygun bir antibiyotik ile bu iltihabı bertaraf etmelisiniz. Böylece patlıcan suyunu, perhizi, antibiyotiği aynı zamanda tatbik etmelisiniz.
    Allah'ın izni ile zahmetsiz, masrafsız, anadan doğmuş gibi bu dertten İnşallah kurtulursunuz . Tek borcunuz sadece hayır dualarınız. Siz de etrafınızdakilere duyurarak onların da kurtulmasına vesile olun. (Her akşam üç adet incir veya kayısı kurusu yiyerek kabızlığı önleyiniz.)
    Şİfa Allah(cc) 'tan...
    Eczacı H. Osman ALTUNTAŞ\İstanbul

Deneyen varmı ? Çare olurmu bende de hemoroid var. Kaç gündür hayatı zindan etti bana özellikle işdeyken çok acı çekyorum :(

Ben birkaç gün içtim, üşendiğim için bıraktım. Ama işe yaradı. Püf noktası ise ılık iken içmek.

• Geçmiş olsun SÜLÜK kanı seven bir yaratık olduğu için direk kendisi kanlı yere gidip yapışıyor ve yerinden kımıldamıyor sinek ısırıyor gibi bir acı veriyor kanın hepsini emdikten sonra da düşüyor.
  • https://www.narecza.com/
    HemoClin Sprey
    http://www.narecza.com/hemoclin-sprey-urun8865.html
    bu ürünü doktorlarda öneriyor şuanda birçok kişi talepteler tavsiye edilir hem bizde çok satıyoruz :)

• ya benim makatımın 1 cm sağ üst caprazı ara ara kaşınıyordu bugun sbah bi baktım sivilce gibi sert birşey çıkmış ve üstüne değemiyorum acıyor şimdi bu basur mu yaaa yardmcı olursanız sevirimm ve bunu yaşayan arkdaşlar ne yapmam gerektiğini söylermisiniz cok zor bi durum :'( :( : (
  • Öncellikle herkese geçmiş olsun basurdaşlarım bende bu rahatsızlıgı çekmekteyim 3 4 gündür makatta şişme oldu doktorada gitmedim 1.derce oldugunu dusunuyorum araştırmalarım sonucu çünkü kanamam felan yok dış basur olmuşum sanırım...Ve 3 4 gündür şişti çok felaket ağrı yaptı doktora gitmeye cekindim açıkçası araştırdım araştırdım ve enson 2 tane krem melhem buldum eczaneden tamin ettim reçetesiz alabilirsiniz (1.Krem: Anestol Pomal + 2.krem:Proctolog) Bne bu kremleri 11 liraya eczaneden reçetesiz aldım.ve ilk once duşa girip sıcak su olayını yaptım 10dkıka felan makatı sıcak suda beklettım sora guzelce kuruladım(kurularken yumusak yumusak yapacaksınız ) sora kremlerı üst üste sürdüm ve direk yattım yarım saat sora etkısını gosterdı agrım azaldı sabah kalktım %80 90 civarında olan agrı %15 e düştü hala şişlik var ama kremı 2 gündür kullanıyorum ama indiğini farkettim...hani sadece krem yetmez derseniz kabız olmamaya çalışın ve eczanaden daflon 500mg(hap) alın.. YALNIZ !! DİKKAT EDİN ŞU UNUSURLARA...
    1.SULU YEMEKLER YİCEKSİNİZ ÖYLE HER ÖNÜNÜZE GELeni YEMEYIN
    2.FAST FOOT uzak durun
    3.Kolayı cok sevdiğinizi biliyorum içmeyın yani hiç olmazsa azaltın
    4.Baharatlı-Soslu-Acı-Domatesli yavas yavas azaltın bırakın yoksa geçmez bak
    5.Sabahtan Akşama kadar oturmayın PC başında(bende yaparım cunku hep, örenciyim sabah 6lara kadar kalkmazdım fast foot yerdım kola ıcerdım bak ne oldu SAKIN)
    6.Mümkün oldugunca Su için,kuru kayısı yiyin,pekmez bal tüketin
    7.Tuvallette fazla kalmayın cunku eğildikçe dısarı sarkma yapar ve ceke ceke yaparsınız acır )
    8.Şişlik sağdaysa sağa tarftan yatın gece solda ise sol tarfa yatın ki yuksekte kalmasın yer cekımı olmasın)
    9.Sıcak her zaman ıyıdır bagsur için unutmayın orayı sıcak-temız-kuru tutun
    10.Kremleri günde 2 defa sürün yedirin oraya güzelce ve STRESTEN KAÇINI FAZLA BAĞIRMAYIN sesli gülmeyiNn!
    UZUN ARAŞTIRMALARIM SONUCU BUNLARI BULDUM ARKADAŞLAR YOK KOCA KARI İLACIYMIŞ YOK AMELİYATMIŞ ONLAR FASA FİSO CUNKU BASUR TIRNAK GİBİDİR KESERSIN GENE CIKAR O YÜZDEN NEYMİŞ SADECE GÜNLÜK HAYATIMIZI BIR NEBZE DEĞİŞTİREREK BU RAHATSIZLIKTAN KURTULUYORUZ.BENİMKI GECMEYE BAŞLADI BİLE.ŞİMDİ TKRAR KREM SÜRECEM aslında bu rahatsızlık sonucunda dediklerimi uygularsanız hemoroidin insan hayatına iyi geldiğine göreceksınız cunku tedavısı duzenlu beslenme sindirim sistemını duzenlı tutmak oldugu ıcın baska hastalıkların tetıklemesını otomatik olarak engellıcektir..YALNIZ Bunları buraya yazdım ama siz yinede utangaçlığınızı bi kenara bırakıp hastaneye gidin doktor gunde en az 3 4 tane göt gördüğü için kımsenın götüne meraklı değiller popo kısımını acıp bakacak zaten doktorlar en son tedavi yöntemi olarak ameliyat oneriyorlar.Onun dısında benım dediklerımın aynısını dıyecek sıze ve belkıde aynı ılacları yazacak.EVET ARKDASLAR KAFANIZI TAŞLARA VURAMDAN dediklerımı yapın sonuca ulaşın.!! ALLAH HEPIMIZE ACİL ŞİFALAR VERSİN. KURTULALIM ŞU İLLETTEN....

• venoruton forte(tablet) veya procto-glyvenol (krem) ve bunlarım muadilleri dışında abidik gubidik şeyler deneyip poponuzdaki harabeti arttırmayın derim:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bende Yazılımcı Olucam

doktora git en iyi çözüm

+1 DOKTORA GİT. Başka tavsiyelerde bulunanlara inanma.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bende basur bebeklıkten beri varmış. Bebekken de 3 gunde bir dışkılarmışım ama 5-10 yaşları arasında hıç sıkıntı yaşamadım. 11 12 yaşlarında kotu beslenmemden dolayı kabızlık cektım. Suan sadece 15 yasındayım ama basurdan sıkıntı çektiğimi düşünüyorum. Doktora gittim bişi yok tamamen psikolojik dedi. Vazelinle falan muayene de etti, utanmak olmaz boyle seylerde. Tuvaletten sonra peçeteyle silerken ufak bişiler hissediyorum ve krem kulllanırken de makat deliğinin biraz kapandıgını hıssedıyorum. Bu makatın dogal yapısı mıdır sizce? Son gunlerde biraz taktım bu duruma sıkıntı yaratıyor. Yardım ederseniz çok sevinicem
  • Kardeşim ne olursa olsun ne yapılırsa yapılsın kesin bi çözümü yok yapılacak olan onunla yaşamayı öğrenmek

Bu arada kabızlık için gece yatmadan 10 dakika önce 5-6 tane kuru kayısı yiyip üstüne 1 bardak sıcak su için ertesi gün içerideki değişikliği farkediceksiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SarıYasin -- 3 Ekim 2013; 0:27:39 >
  • ara ara kabız olduğumda bu acıyı çekiyordum lakin şimdiye kadar hiç şişmemişti dün gece ilk defa hissettim kocaman meme gibi bişi var makatın ucunda öle bi acıyorki şu an öksüremiyorum bile acısından düşünün dün gece hiç uyuyamadım sgkdanda yararlanamıyorum sigortamda yok özele gidicek paramda yok napıcaz bilmiyorum kendiliğinden geçer umarım ama çektirecek 1 hafta sanırım çünkü hep öle olmuştu
  • AT KESTANESİ YAОIYLA BİR HAFTADA HİÇ BİRŞEY KALMADI YEMİN EDERİM ÇOK İYİ
  • MERHABA ARKADASLAR ,

BASUR ICIN 1 HAFTADA KESIN COZUM OLACAK ELIMDE BITKI VAR. YUZDEYUZ DOGAL . ISTEYEN ARKADASLARA GONDEREBILIRIM

TELEFON: 05335273809
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rio55

Öncellikle herkese geçmiş olsun basurdaşlarım bende bu rahatsızlıgı çekmekteyim 3 4 gündür makatta şişme oldu doktorada gitmedim 1.derce oldugunu dusunuyorum araştırmalarım sonucu çünkü kanamam felan yok dış basur olmuşum sanırım...Ve 3 4 gündür şişti çok felaket ağrı yaptı doktora gitmeye cekindim açıkçası araştırdım araştırdım ve enson 2 tane krem melhem buldum eczaneden tamin ettim reçetesiz alabilirsiniz (1.Krem: Anestol Pomal + 2.krem:Proctolog) Bne bu kremleri 11 liraya eczaneden reçetesiz aldım.ve ilk once duşa girip sıcak su olayını yaptım 10dkıka felan makatı sıcak suda beklettım sora guzelce kuruladım(kurularken yumusak yumusak yapacaksınız ) sora kremlerı üst üste sürdüm ve direk yattım yarım saat sora etkısını gosterdı agrım azaldı sabah kalktım %80 90 civarında olan agrı %15 e düştü hala şişlik var ama kremı 2 gündür kullanıyorum ama indiğini farkettim...hani sadece krem yetmez derseniz kabız olmamaya çalışın ve eczanaden daflon 500mg(hap) alın.. YALNIZ !! DİKKAT EDİN ŞU UNUSURLARA...
    1.SULU YEMEKLER YİCEKSİNİZ ÖYLE HER ÖNÜNÜZE GELeni YEMEYIN
    2.FAST FOOT uzak durun
    3.Kolayı cok sevdiğinizi biliyorum içmeyın yani hiç olmazsa azaltın
    4.Baharatlı-Soslu-Acı-Domatesli yavas yavas azaltın bırakın yoksa geçmez bak
    5.Sabahtan Akşama kadar oturmayın PC başında(bende yaparım cunku hep, örenciyim sabah 6lara kadar kalkmazdım fast foot yerdım kola ıcerdım bak ne oldu SAKIN)
    6.Mümkün oldugunca Su için,kuru kayısı yiyin,pekmez bal tüketin
    7.Tuvallette fazla kalmayın cunku eğildikçe dısarı sarkma yapar ve ceke ceke yaparsınız acır )
    8.Şişlik sağdaysa sağa tarftan yatın gece solda ise sol tarfa yatın ki yuksekte kalmasın yer cekımı olmasın)
    9.Sıcak her zaman ıyıdır bagsur için unutmayın orayı sıcak-temız-kuru tutun
    10.Kremleri günde 2 defa sürün yedirin oraya güzelce ve STRESTEN KAÇINI FAZLA BAĞIRMAYIN sesli gülmeyiNn!
    UZUN ARAŞTIRMALARIM SONUCU BUNLARI BULDUM ARKADAŞLAR YOK KOCA KARI İLACIYMIŞ YOK AMELİYATMIŞ ONLAR FASA FİSO CUNKU BASUR TIRNAK GİBİDİR KESERSIN GENE CIKAR O YÜZDEN NEYMİŞ SADECE GÜNLÜK HAYATIMIZI BIR NEBZE DEĞİŞTİREREK BU RAHATSIZLIKTAN KURTULUYORUZ.BENİMKI GECMEYE BAŞLADI BİLE.ŞİMDİ TKRAR KREM SÜRECEM aslında bu rahatsızlık sonucunda dediklerimi uygularsanız hemoroidin insan hayatına iyi geldiğine göreceksınız cunku tedavısı duzenlu beslenme sindirim sistemını duzenlı tutmak oldugu ıcın baska hastalıkların tetıklemesını otomatik olarak engellıcektir..YALNIZ Bunları buraya yazdım ama siz yinede utangaçlığınızı bi kenara bırakıp hastaneye gidin doktor gunde en az 3 4 tane göt gördüğü için kımsenın götüne meraklı değiller popo kısımını acıp bakacak zaten doktorlar en son tedavi yöntemi olarak ameliyat oneriyorlar.Onun dısında benım dediklerımın aynısını dıyecek sıze ve belkıde aynı ılacları yazacak.EVET ARKDASLAR KAFANIZI TAŞLARA VURAMDAN dediklerımı yapın sonuca ulaşın.!! ALLAH HEPIMIZE ACİL ŞİFALAR VERSİN. KURTULALIM ŞU İLLETTEN....

Haci abi cok guzel yazmisin Allah Razi Olsun..

• Arkadaslar ayni sikinti bende de vardi.suan Allah'a cok sukur..

Yazilan cizilen herseyi denedim.patlicandan sicak suya falan fisman hepsini denedim ama sonuc alamadim.

Simdi bana ii gelen ve tavsiye ettigim 5 kisinin daha sonuc aldigi seyi anlatiyorum..

Oncelikle doktora gidiyoruz.2 tane krem veriyor..doktordan ciktiktan sonra bi aktar&baharat ciya gidiyoruz ve YILAN DARISI aliyoruz..kremleri tavsiye edilene gore kullaniyoruz. YILAN DARISI ni da sabah ve aksam ac karnina birer 2 ser tane icioruz..5. Gunun sonunda tamamen inmis oluyor.. Yilan darisini bitene kadar icmeye dewam edin zaten kucuk bi posette veriyolar....

HADI GECMIS OLSUN

Deneyip sonuc alanlar bana mail atsin pls...
    szrsrcn@gmail.com

• Basur nasıl geçer? basur bitkisel tedavisi nedir? bu site yardımcı olabilir belkihttp://www.bitkiselbasurtedavisi.net/bitkisel-basur-tedavisi-uc-adim-yontemi
  • hocam doktora bir görünmenizi tavsiye ederim. Keza AMELİYATLIK BİR DURUM OLABİLİR. ama ameliyatsız ilaçsız bitkisel ve doğal yollardan çözüm istiyorsanız size öneride bulunabilirim. hocam bi arkadaşım aşağıda linkini verdiğim sitedeki yazılanları uyguladı bayağı rahatladı. yaklaşık bir haftada sorun büyük ölçüde ortadan kalkıyormuş,merhem ilaç vs. değil. bir e-kitap içeriğini net bilmiyorum ama bayağı öneriyordu herkese.içerisinde eczanelerden ve aktardan alınan bazı şeylerden yapılan etkili karışımlarla basura sebep olan damarlardaki şişkinlikleri azaltarak bu sorunu giderdiğinden bahsediyor. dilersen bakabilirsin. inşallah faydalı olur diye düşünüyorum.geçmiş olsun.

www.basuraneiyigelir.org

• furkan3767 F kullanıcısına yanıt
    bu yağısürüyormuyuz....içiyormuyuz.......teşekkür.....
  • Sıkıntılı durum!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amon ra -- 23 Temmuz 2014; 2:30:00 >
  • çok geçmiş olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sercinato88 -- 11 Haziran 2015; 10:00:04 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.