Şimdi Ara

Basur muyum ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar büyük abdestimi alırken elime gelmesi nedeniyle aynayla bakmıştım temizlenip evet biraz kulağa iğrenç geliyor ama korkudan bakmak durumunda hissettim kendimi. Neyse bakınca fark ettim oturup eğildiğimde iki tane meme çıkıyor ortaya ve ayağa kalktığımda tekrar düzeliyorlar yani içeri giriyorlar. Ama bu zamana kadar ne ağrı ne kanama ne de kaşıntı oldu. İnternetten baktığım da bu belirtileri gösterir diyor. Ve 2 evre basur olarak geçiyormuş. Bilğisi olan birileri yardımcı olabilir mi ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: symbolcu

Evet basur başlangıcı.Uzman değilim fakat kalp damar hastalığı belirtisidir basur.En kısa zamanda kilo vermen gerek.Yaşamını biraz hareketlendirmen gerek.

Yok daha neler hocam, uzaktan yakından alakası yok

Liften fakir beslenme, sık hareketsiz kalma ve dışkılarken zorlama basura neden olan başlıca sebeplerdendir. Ameliyatsız geçer genelde piyasadaki tabiri caizse kasap cerrahlar sürekli ameliyat etmek ister hastaları çözümü yok vs. ayağına. Ancak evre 4 ise ameliyat gereklidir.

Bol bol su için yaklaşık 1 ay ağırlıklı sebze tüketin, hareketsiz bir yaşam tarzınınz var ise yürüyüş yapabilirsiniz. Mutlaka faydasını göreceksiniz oradaki memeler balon gibidir makatı zorlarsanız şişerler büyük tuvaletiniz gelmeden yapmaya çalışmayın gelip gittiyse de zorlamayın sistem çalışıyor zaten gelince gelir yaparsınız. Zamanla oradaki şişlik inip eski haline gelecektir. Bir ay kadar dikkat edin. Geçmiş olsun

• @symbolcu Zaten 178 boy 60 kiloyum ne kilo vermesi

@Cleric Preston Teşekkür ederim hocam zaten bu 1 hafta kabızdım ondan olduğunu düşünüyorum çok zorladım salak gibi Bir kaç tıpçıya sordum dediğiniz gibi direk ameliyat dediler ama bende kanama kaşıntı ağrı yok neden bıçak altına yatayım ki hemen Eski haline dönse yeterli benim için. Beslenmemi düzene soktum bol bol su içip sebze ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum katı gıdalardan uzak duruyorum umarım düzelir. İyi forumlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Sirinle Beni Sirin Baba

@symbolcu Zaten 178 boy 60 kiloyum ne kilo vermesi

@Cleric Preston Teşekkür ederim hocam zaten bu 1 hafta kabızdım ondan olduğunu düşünüyorum çok zorladım salak gibi Bir kaç tıpçıya sordum dediğiniz gibi direk ameliyat dediler ama bende kanama kaşıntı ağrı yok neden bıçak altına yatayım ki hemen Eski haline dönse yeterli benim için. Beslenmemi düzene soktum bol bol su içip sebze ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum katı gıdalardan uzak duruyorum umarım düzelir. İyi forumlar

Düzelir inşallah rahat olun siz. Aman geldi mi büyük abdestim düzgün yapabilecek miyim vs. diye strese sokmayın kendizi o da çok etkiler bende öyleydi şahsen. Geçmiş olsun tekrardan :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Teşekkür ederim hocam
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.