Şimdi Ara

Bastığımda yürüyen karakterli oyun arıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu ne demek diyeceksiniz şimdi. Öyle ki Mause'un tuşuna bastığımda yürümeye başlayan, basılı tutup sağ sola çektiğimde o yöne doğru haraket eden karakteri olan bir oyun arıyorum. Bu anlattığım sitil Knight OnLine'ın yönlendirme sitilidir. Şimdiye kadar oynadığım tüm online oyunlarda (Angels OnLine, Rappelz OnLine, Silkroad OnLine, Cabal OnLine, Sword Of The New World: Granado Espada OnLine 'da ki gibi bastıktan sonra yürümesini istemiyorum. Mesela Knightda lag olduğu zaman bu senin yürümeni engellemez. Ama yukarda saydığım diğer oyunlarda eğer lag varsa bir noktaya bastığım zaman bekliyor. Lag geçince yürümeye başlıyor. Ayrıca XY düzlemi üzerinde sabit yürümesi ve her yön değiştireceğim zaman ayrı bir nokta belirlemek, yürürken 50 kere fareye basmak ve adım adım yol göstermek çok sıkıcı. Bastığım gibi gitsin istiyorum. Yardım edin.

• Archlord.
  • Zu Online. Belki sol klige basili tutarak yön degistiremiyorsun ama mouse'un scroll'una bir kere tikladiginda, tekrar sol klik yapmana gerek kalmadan yürüyüp yön verebilirsin karakterine. Lag'ta kaldigin zamanlarda (bende simdiye kadar birkac kere lag oldu) yürümeye devam edebilirsin. Istersen WASD de kullanabilirsin yönlendirmek icin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arthun Maurits -- 10 Nisan 2008; 13:55:06 >
  • MuOnline
  • ben tam 1 senedir arıyorum cogu oyunu indirip baktım. knighr online gibi kamera değişimi ve hareket sistemi olan bulamadım. bulduğum anda knighti bırakacağım zaten :)
    en cok benzeyeni hero online bunuda belirteyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altunga -- 10 Nisan 2008; 14:17:47 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: altunga

ben tam 1 senedir arıyorum cogu oyunu indirip baktım. knighr online gibi kamera değişimi ve hareket sistemi olan bulamadım. bulduğum anda knighti bırakacağım zaten :)
    en cok benzeyeni hero online bunuda belirteyim

Çok fazla özgür olmak iyi değil dimi. Knightdan alışmışım. Sağ tuşa basıp az kamerayı döndüreyim diyorum ya yere bakıyorum ya havaya Kamerayı o kadar serbest bırakmasana kardeşim. İlle kamera ayarı koycaksan Knightda ki gibi yap. Klavyeden ayarla. Hala arıyorum bende. WOW nasıl yönlendirme bilen var mı? Sahte WOW mu başlasam

• dekaron
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kamera açısını özgür bırakmak dış mekana daha fazla uyumunu sağlar.Görselliğin ön planda olduğu oyunlarda bakış açının genişliğinden daha fazla haz alırsın.
    Hem sadece kamera açıssının aynı olduğu oyun bulacam dersen biraz zor bulursun.Her oyunun değişik sistemi vardır.
    Birde bu tip yorumlar için açılmış olan bir başlık var onu kullanırsak dahada bir güzel olur.
    Konu kalabalığı olmaz.
  • Ben de tıkla ve git sisteminden hoşlanmıyorum.Yukarıdaki arkadaşın tavsiyesi üzerine şu an Archlord´u indirmekteyim.
  • Çok garip bir topic olmuş ama bende hep öyle oyunlar arıyorum ekranı her tarafa dönen oyunlar daha iyi oluyor 2d'lerden nefret ediorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: maligs

Ben de tıkla ve git sisteminden hoşlanmıyorum.Yukarıdaki arkadaşın tavsiyesi üzerine şu an Archlord´u indirmekteyim.

arclordu indirdim cok güzel oyun grafikler felanda ama kamera sisteminin alakası yok dediğimiz tiple.
  • Knight filan bilmem de anlattığından oymuş gibi geldi... Ama oyun güzel, tavsiye ederim.
  • online hayatına knighttan başlıyorsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozgunes

online hayatına knighttan başlıyorsun

Yanlış... Ultima On-Line'dan başlar, WOW'da sonra erer... Gerisi hikaye.
  • Archlord güzel bir oyuna benziyor..
    bende indiriyorum
  • Ultima onlıne bazıları ıcın o kadar eskı bır oyunkı buyuk ıhtımalle knıght oynayan oyuncuların cogu daha yenı dogmustu bız o oyuna basladıgımızda garyo :D o yuzden bu nesıl onlıne oyunları knight tan baslayıp sonrası dıye bilirler :D
  • ben UO 1997 de baslamıstım 3 sene falan oynadım

archlord ındırıyorum KO sırf para oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AraknaTr -- 19 Nisan 2008; 23:17:42 >
  • Mu Online yalnız genelde bu oyunun global i kötü olsada güzel Pvleri var zaten globalden çok Pv ağırlıklı oynanıyor.Kontrolleri güzel ve kolay KO dan sonra beğendiğim sayılı online oyunlardan sadece serverına göre 3D si var.Server 3D yi desteklemiyorsa kamera açısı sabit kalıo varsa her yön değişiyor ama zaten kamera açısının sabit kalması hiç bi zorluk katmıyor aksine 3D den daha güzel oluyor zaten oyun öyle tasarlandığından hiç bişe üst üste gelmio sabit kalsa bile çok harika bi oyun yalnız Global oynanmaz olduğundan Pv de oynyacaksın ve Pv serverın kapanmama garantisi yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: -_GHoST-_-MaCHiNe_-

Mu Online yalnız genelde bu oyunun global i kötü olsada güzel Pvleri var zaten globalden çok Pv ağırlıklı oynanıyor.Kontrolleri güzel ve kolay KO dan sonra beğendiğim sayılı online oyunlardan sadece serverına göre 3D si var.Server 3D yi desteklemiyorsa kamera açısı sabit kalıo varsa her yön değişiyor ama zaten kamera açısının sabit kalması hiç bi zorluk katmıyor aksine 3D den daha güzel oluyor zaten oyun öyle tasarlandığından hiç bişe üst üste gelmio sabit kalsa bile çok harika bi oyun yalnız Global oynanmaz olduğundan Pv de oynyacaksın ve Pv serverın kapanmama garantisi yok

ya hadi güzelde 400 lvl oluyon 1 den gene kasıyon hic sona ermiyo galiba sen gelcen 400 lvl olcan oh dicen bi bakcan adam 5-10 kere ard arda 400 lvlden 1 lvl e gecmis

• pv serverlarda 1000 kere değiştiren var abartısız söylüyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.