Şimdi Ara

Baştan mı başlamalıyım düşük elo içerir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 60 oyunda 20w 40l gümüş 5te bitti sezon. Demek ki oyunu henüz tam kavrayaymamışım. Ciddi yorumlara ihtiyacım var. Oyunu daha iyi öğrenmem lazım. Yeni bir hesap açayımmı bu hesap malum batmış durumda?

• yeni hesapta açabilirsin, normal game spamlayıp kendini geliştirmeyede çalışabilirsin
  • hesapta 20ye yakın kostüm vardı onlar olmasa bırakmıştım hesabı :(
  • takılma böyle şeylere

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sezon bitti zaten neden birakmak istiyorsun anlamadim.

• En iyi ihtimalle gümüşe gideceğim gizli elom berbat aslında gerçekten kotü oynamıyorum ama her oyun bir feeder veya afk gele gele -20 elo oldu toparlaması zor olacak gibi :/
  • Siz çok film izliyorsunuz ya,"geri dönüşüm muhteşem olacak" diye bir olay yok.5 levellerle oynayarak öğrenemezsin normal game spamlayarak öğrenirsin oyunu.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yav he he feeder afk miş. -20 wl = LOW
  • farkettiysen oyunu tam ogrenememeişim dedim ilk mesajda gozlerınde problem varsa samsun gazi devlet hastanesinde bir tanıdık var
  • Bir gün gelecek oynamayı öğrenmiş olarak kalkacaksın bana öyle oldu ve Gümüş 5'den 1'e bir günde çıktım.

• quote:

Orijinalden alıntı: olrayt

farkettiysen oyunu tam ogrenememeişim dedim ilk mesajda gozlerınde problem varsa samsun gazi devlet hastanesinde bir tanıdık var

"r oyun bir feeder veya afk gele gele -20 elo oldu toparlaması zor olacak gibi :/" eğer unutma sorunun varsa ben de doktor önerebilirim ?
  • aynen aynen ondan kardeşim haklısın
  • Kralorti70 K kullanıcısına yanıt
    hayırlısı bu saatten sonra dostum bakalım artık
  • Devam et knk takma ligi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.