Şimdi Ara

Bassdan Gacırt Gucurt ses geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Logitech 5+1 ses sistemim var alalı 2 ay oluyor ama bassı fazla açınça içinden gacırt gucurt ses geliyor normal midir

• Gain'i artırdığınızda seste bozulma mı oluyor, yoksa subwooferdan müzik dışında gürültü mü, bunu tam anlayamadım. Ses arttığında bozulma oluyorsa, bu normal; ancak sw'ın sağından solundan ses geliyor ise sorun var demektir. Öncelikle yerinin sabit olup olmadığına bakın. Altında bir çekirdek kabuğu dahi olsa, ciddi anlamda rahatsız edici ses farklılığı olmasının yanında, müzik dışında rahatsız edici gıcırtılar da gelebiliyor.
  • Model nedir?

Kısık seste bir gelmiyor mu peki o ses, ve ya kısık bass ayarında?
  • model x 530 sadece sw den geliyor ses hoparlörlerde sorun yok seste bozulmada yok biraz fazla açınca kapı gıcırtısı gibi her bas vuruşunda ses çıkıryor
  • quote:

Orijinalden alıntı: MultiHunter

model x 530 sadece sw den geliyor ses hoparlörlerde sorun yok seste bozulmada yok biraz fazla açınca kapı gıcırtısı gibi her bas vuruşunda ses çıkıryor

Civataları gevşek olabilir. Bu yüzden ses yapıyor olabilir. Bir de koyduğunuz yerden dolayı yapıyor olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LionTech16

quote:

model x 530 sadece sw den geliyor ses hoparlörlerde sorun yok seste bozulmada yok biraz fazla açınca kapı gıcırtısı gibi her bas vuruşunda ses çıkıryor

Civataları gevşek olabilir. Bu yüzden ses yapıyor olabilir. Bir de koyduğunuz yerden dolayı yapıyor olabilir.

kucağıma aldım masayı değiştirdim gene aynı ses çıkıyor

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: LionTech16

quote:

kucağıma aldım masayı değiştirdim gene aynı ses çıkıyor

Garantisi devam ediyorsa servis yolu görünür

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.