Bildirim
Bass lı müzikler için 2.1

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
bass istiyorsanız z2300 iyi seçim ama 150 az biraz daha para biriktirmelisiniz bu paraya bulmanız çok zor -
200 liraya 2.ellleri var biraz indirimle 180e falan bırakırlar heralde ama sıfır edifier m3300sf aklımı çeliyor -
edifier sizi bass olarak memnun etmez ama fikrinizi değiştirip enstrumantal müzik dinleyecekseniz bass sizin için 2. plandaysa edifier alın -
Yok ya genelde kop kop dinlerim
arabada güzel ama evde de bass arıyorum dinlerken
o yüzden biraz titremesi lazım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NETMAR -- 10 Şubat 2012; 18:09:29 > -
quote:
Orijinalden alıntı: NETMAR
Bütçeyi zorlaman lazım.Bahsettiğin sistemler ile Z2300,Z623,S730 gibi sistemler arasında dağlar kadar fark vardır.Bangır bangır bass versin vitrine tecavüz etsin diyorsan bu üç üründen biri şart. :) -
hocam z523 aldım bass'ı çok hoş tavsiye ederim -
quote:
Orijinalden alıntı: Falkenbach54
quote:
Bütçeyi zorlaman lazım.Bahsettiğin sistemler ile Z2300,Z623,S730 gibi sistemler arasında dağlar kadar fark vardır.Bangır bangır bass versin vitrine tecavüz etsin diyorsan bu üç üründen biri şart. :)
Onların da fiyatları fazla anca 2.el olursa belki. Aslında çok kuvvetli bişey istemiyorum ama almisken de sağlam olsun istiyorum o yüzden 2300 falan düşündüm -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Falkenbach54
quote:
Bütçeyi zorlaman lazım.Bahsettiğin sistemler ile Z2300,Z623,S730 gibi sistemler arasında dağlar kadar fark vardır.Bangır bangır bass versin vitrine tecavüz etsin diyorsan bu üç üründen biri şart. :)
Onların da fiyatları fazla anca 2.el olursa belki. Aslında çok kuvvetli bişey istemiyorum ama almisken de sağlam olsun istiyorum o yüzden 2300 falan düşündüm
200-250 arası Z2300 bulabilirsin.
-
quote:
Orijinalden alıntı: -THIEF-
edifier sizi bass olarak memnun etmez ama fikrinizi değiştirip enstrumantal müzik dinleyecekseniz bass sizin için 2. plandaysa edifier alın
+1 -
aslında temiz ses de arıyorum bassın yanında ama ikisini bi arada 150 civarı bir fiyata bulmak kolay değil heralde -
M3300SF kullanıyorum techno-trance triphop performansı harika. almadan önce çok araştırdım ve kampanyaya denk getirmiştim. f/p ürünü. apartmanca dinliyoruz şimdi:) -
edifier tercihin olsun
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X