Şimdi Ara

Bass lı müzikler için 2.1

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • laptopla birlikte müzik dinlemek için özellikle bass gücü sağlam olan bir 2.1 bakıyorum

bugun hazır vatanda indirim varken almak istiyorum o yüzden acil öneri lazım

150liraya kadar çıkabilirim edifier m3200 yada m3300sf düşünüyorum yoksa bu ikisinden birini almayıp 2.el z2300 mu alsam

• bass istiyorsanız z2300 iyi seçim ama 150 az biraz daha para biriktirmelisiniz bu paraya bulmanız çok zor
  • 200 liraya 2.ellleri var biraz indirimle 180e falan bırakırlar heralde ama sıfır edifier m3300sf aklımı çeliyor
  • edifier sizi bass olarak memnun etmez ama fikrinizi değiştirip enstrumantal müzik dinleyecekseniz bass sizin için 2. plandaysa edifier alın
  • Yok ya genelde kop kop dinlerim
    arabada güzel ama evde de bass arıyorum dinlerken
    o yüzden biraz titremesi lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NETMAR -- 10 Şubat 2012; 18:09:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NETMAR

Yok ya genelde kop kop dinlerim

Bütçeyi zorlaman lazım.Bahsettiğin sistemler ile Z2300,Z623,S730 gibi sistemler arasında dağlar kadar fark vardır.Bangır bangır bass versin vitrine tecavüz etsin diyorsan bu üç üründen biri şart. :)
  • hocam z523 aldım bass'ı çok hoş tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Falkenbach54

quote:

Bütçeyi zorlaman lazım.Bahsettiğin sistemler ile Z2300,Z623,S730 gibi sistemler arasında dağlar kadar fark vardır.Bangır bangır bass versin vitrine tecavüz etsin diyorsan bu üç üründen biri şart. :)

Onların da fiyatları fazla anca 2.el olursa belki. Aslında çok kuvvetli bişey istemiyorum ama almisken de sağlam olsun istiyorum o yüzden 2300 falan düşündüm
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Falkenbach54

quote:

Onların da fiyatları fazla anca 2.el olursa belki. Aslında çok kuvvetli bişey istemiyorum ama almisken de sağlam olsun istiyorum o yüzden 2300 falan düşündüm

200-250 arası Z2300 bulabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: -THIEF-

edifier sizi bass olarak memnun etmez ama fikrinizi değiştirip enstrumantal müzik dinleyecekseniz bass sizin için 2. plandaysa edifier alın

+1
  • aslında temiz ses de arıyorum bassın yanında ama ikisini bi arada 150 civarı bir fiyata bulmak kolay değil heralde
  • M3300SF kullanıyorum techno-trance triphop performansı harika. almadan önce çok araştırdım ve kampanyaya denk getirmiştim. f/p ürünü. apartmanca dinliyoruz şimdi:)
  • edifier tercihin olsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.